Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedna sveza reklamica

A sto ne moze Djema, numa numa i ostala ekipa kad znam da ovde ima newcomera za koje sam siguran da nisu videli te hitove jer su bili jako mali ili nisu imali racunar u to vreme kad smo mi razmenjivali diskove ?
Labava su pravila za postavljanje klipova, ja samo kazem da ih treba jasno definisati. Jel to ok ?

Biću surov i reći ću da ovaj forum nije za decu koja su juče dobila internet :) . Mislim, razumem ja to oduševljenje, ali ova tema ne služi za spamovanje nečeg što je 90% nas već videlo. Treba definitivno definisati pravila i podržavam jedan klip po postu kao što Weasel reče, ali ne da bude tako da će neko šest puta postovati ovde u toku dana. Dva puta na dan možda neki maksimum, ne treba zatrpavati temu. Što se tiče iz koje je godine klip, šta znam, uvek će biti nešto dobro što neko nije video, ali daj da isključimo Djemu i numa numa klipove, tipična starosna granica na forumu govori da su takvi klipovi verovatno viđeni.

daj da isključimo Djemu i numa numa klipove, tipična starosna granica na forumu govori da su takvi klipovi verovatno viđeni.

Jel se to Djordje i tako ta ekipa nazire medj' redovima :D
Da se decko ne uvredi, ali mi je zapao za oci kao master of trolololo ;)

I sta ako neko nije video Djemu, a propusti da vidi i ove godine? Treba mi koji smo ga gledali 50 puta da ga gledamo svake godine? Pa i tom Djordju ce dosaditi za jedno 3 godine kad 2012. 2013. i 2014. dodje novi Djordje i okaci isto. To sto su propustili - propustili su, stare teme su zive ako se ne varam, pa neka ih pregledaju...

Upravo to.

Zonda ih oprala sve xD

Gledajte kako se zagreva po meni najbolji fudbaler svih vremena MARADONA uz Opus

[YOUTUBE]bbaa2oTazMU[/YOUTUBE]

Gledajte kako se zagreva po meni najbolji fudbaler svih vremena MARADONA uz Opus

[YOUTUBE]bbaa2oTazMU[/YOUTUBE]

Bravo MIGE, najbolji klip u poslednjih 3. stranica. bas me je oraspolozio, hvala! :)

Supermen na birou rada u Srbiji 2011. godine

[YOUTUBE]vgdGfSYhwY8#![/YOUTUBE]

[YOUTUBE]CcFZrEcwVws[/YOUTUBE]

Šou program. :d

I can feel the magic!

Curi im plin negde... :d

[YOUTUBE]uxBlT1HcyZY[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]DDWqJe1dCgY[/YOUTUBE]

Valjda nije bilo..

[YOUTUBE]rnGY07Hlxcs[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]5n041M5FnqA&feature[/YOUTUBE]

Status