Šta je novo?

LG Optimus One P500

Jel si radio factory reset pre i posle? <Sto ne postujes ovde screenshot potrosnje baterije? Zasto bi isao sa konja na magarca? Bolje pronaci problem :)

Nisam ni pre ni posle. Gledao sam po forumima, gasio background data i još neke stvari pokušavao, pa se smorio... al ajde, da ispokušavam još šta mogu...
Dakle, jel ima svrhe da sad radim factory reset (s obzirom da nisam pre instalacije)?

Eh, da, da ne postujem sad screenshot, potrošnja je:
cell standby - 47%
phone idle - 42%
display - 7%
voce calls - 5%

To je sve na statusu od 4h 57m 46s rada.

Ja bi sad uradio pa ponovo flesovao. Ne svidja mi se ta tvoja potrosnja

Ok, znači da odradim reset, pa ponovo "podignem" na 2.3.3, pa nakon toga opet reset?
Da budem samo siguran da sam te dobro razumeo...

Da tako. To je preporuka za svaki put. Sacekaj posle par ciklusa punjenja praznjenja pa vidi kako se ponasa

Evo do sada imao i 3 punjenja i dalje ostaje problem... a s obzirom da poboljšanja i nisu neka, verovatno mi je najbolje da se vratim na 2.2.2
Bi li sad neko bio ljubazan da mi objasni kako to da izvedem na najednostavniji način?

Погледај моје мишљење о 2.3.3. овде и овде

А што се тиче упутства имаш ПМ

Poslednja izmena:
Da, video sam već postove, ali znatiželja je čudo :)
Elem, pokušaću uz pomoć j saše još malo da se iscimam, jer ja nemam nikakvih problema sa 2.3.3 sem te potrošnje baterije. Pokušam da rešim, ako ne, nazad na froyo :)

Aj sad jedno glupo pitanje... izvršio sam reset, al kako da ga ponovo ažuriram na 2.3.3 kad mi preko LG PC Suite-a javlja da "nema potrebe za ažuriranjem" jer već ima najnoviju verziju softvera? Šta treba da radim?

Elem, snašao se. Ponovo instaliran 2.3.3, odrađeni reseti, pa ćemo da vidimo...

Trebalo bi da nadjem neki FW ili ROM, koji jednostavno radi:) Prijatelj ulazi u svet androida pa bi mu trebalo neki basic ROM bez bagova (po mogucstvu sto noviji). Hvala, unapred.

CM7 by mik_os, verzije 6.5.4 (Android 2.3.4), nije najnoviji ali je bug free ;) Sto ne uputi prijatelja na mene? :)

E ***, uzeo ga preko MTS-a. Odlican telefon, zaista. Jel ima jos nekih preporuka...

Poslednja izmena:
Odakle da skinem LG PC Suite?Moze link ako nije problem,unapred zahvalan.

Potrazi ovaj ROM [UNOFFICIAL][ROM][stable:6.5.8,testing:6.6.1] CyanogenMod 7.1.0 (Android 2.3.7

Ja ga Koristim 10-tak dana, gotovo ni jedan bug, mnogo dobro radi, a punim ga uvece samo!

Stavio sam mu off 2.3.3, probacu ovaj za par dana. Hvala.

Pozdrav svima,
Planiram da kupim prvi andorid telefon,pa sam se dvoumio izmedju Galaxy Mini,Optimus One...
Naravno odlucio sam se za Optimus-a,jeftiniji,lepsi i opet jeftiniji...
Posto mi je ovo prvi android imam par pitanja:
1.Kako da updatujem n 2.3.3
2.Da li je ovo stvarno moguce sa ovim procesorom Video
3.Da li neko moze da mi da linkove za,po vama,najbolje custom ROM-ove i ako nije problem upustvo za instalaciju istog
4.Kakva je stvar po pitanju igrica,da li moze da potera neke novije naslove,tipa 9mm,gangstar MV,PES 12,FIFA 12 i slicno :D
Imam jos par pitanja,al sam zaboravio cim se setim odma cu da postujem
Pozdrav...

2. Moguce je, ja na gt540 koji je stariji model vozim 2.3.7 i radi skroz lepo... sta vise i 4.01 radi ok.

Za ostala pitanja je najbolje da posetis xda.

Sent using Tt.

Ne znam zaista kako se krecu cene, i sta sve moze da se uzme za 150eura.

Sent using Tt.

Za te pare budi siguran da nema bolji telefon. Naravno ako pricamo za cene u radnjama. Po oglasima je oko 100e i dalje je najbolja kupovina za te pare.

Pozdrav svima,
Planiram da kupim prvi andorid telefon,pa sam se dvoumio izmedju Galaxy Mini,Optimus One...
Naravno odlucio sam se za Optimus-a,jeftiniji,lepsi i opet jeftiniji...
Posto mi je ovo prvi android imam par pitanja:
1.Kako da updatujem n 2.3.3
2.Da li je ovo stvarno moguce sa ovim procesorom Video
3.Da li neko moze da mi da linkove za,po vama,najbolje custom ROM-ove i ako nije problem upustvo za instalaciju istog
4.Kakva je stvar po pitanju igrica,da li moze da potera neke novije naslove,tipa 9mm,gangstar MV,PES 12,FIFA 12 i slicno :D
Imam jos par pitanja,al sam zaboravio cim se setim odma cu da postujem
Pozdrav...

Uspeo sam ja i na 802 MHz da ga poteram (ili je bilo 804 ne secam se) na mik_os CM7 ali sam odmah vratio nisam hteo da izazivam sudbinu. :)

Je li neko probao da flesuje Franco Kernel v19.4 2.6.32.46 na stock ROM?

Uspeo sam ja i na 802 MHz da ga poteram (ili je bilo 804 ne secam se) na mik_os CM7 ali sam odmah vratio nisam hteo da izazivam sudbinu. :)

Ma ok je to,a jesi ti video da ovaj lik pokrece linux i windows 95 na ovom telefonu,jel to stvarno moguce?
Cuo sam da cak moze da emulira igre sa PS1 (video sam tekken 3) :D

Da odgovorim sebi a mozda nekoga i zanima, 2.3.3 stock ROM i uflesovao sam Franco kernel 2.6.35.14, CPU na 729 MHz...rezultat na slici.

dsc0004-400x602.jpg

mic_os 6.5.8 CM7 mod + franco kernel 2.6.35.14, 768 MHz

dsc0007-400x618.jpg

:) Quadrand kaze lepo. Kad si ga fleshovao? Ajde kad istestiras javi kako radi, imali nekih bagova!

Nazad
Vrh Dno