Evo do sada imao i 3 punjenja i dalje ostaje problem... a s obzirom da poboljšanja i nisu neka, verovatno mi je najbolje da se vratim na 2.2.2
Bi li sad neko bio ljubazan da mi objasni kako to da izvedem na najednostavniji način?
E ***, uzeo ga preko MTS-a. Odlican telefon, zaista. Jel ima jos nekih preporuka...
Potrazi ovaj ROM [UNOFFICIAL][ROM][stable:6.5.8,testing:6.6.1] CyanogenMod 7.1.0 (Android 2.3.7
Ja ga Koristim 10-tak dana, gotovo ni jedan bug, mnogo dobro radi, a punim ga uvece samo!
Pozdrav svima,
Planiram da kupim prvi andorid telefon,pa sam se dvoumio izmedju Galaxy Mini,Optimus One...
Naravno odlucio sam se za Optimus-a,jeftiniji,lepsi i opet jeftiniji...
Posto mi je ovo prvi android imam par pitanja:
1.Kako da updatujem n 2.3.3
2.Da li je ovo stvarno moguce sa ovim procesorom Video
3.Da li neko moze da mi da linkove za,po vama,najbolje custom ROM-ove i ako nije problem upustvo za instalaciju istog
4.Kakva je stvar po pitanju igrica,da li moze da potera neke novije naslove,tipa 9mm,gangstar MV,PES 12,FIFA 12 i slicno 😀
Imam jos par pitanja,al sam zaboravio cim se setim odma cu da postujem
Pozdrav...
Uspeo sam ja i na 802 MHz da ga poteram (ili je bilo 804 ne secam se) na mik_os CM7 ali sam odmah vratio nisam hteo da izazivam sudbinu. 🙂
Je li neko probao da flesuje Franco Kernel v19.4 2.6.32.46 na stock ROM?
Koja je razlika izmedju ovog telefona i lg gt 540?
Je li neko probao da flesuje Franco Kernel v19.4 2.6.32.46 na stock ROM?
🙂 Quadrand kaze lepo. Kad si ga fleshovao? Ajde kad istestiras javi kako radi, imali nekih bagova!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari