Evo do sada imao i 3 punjenja i dalje ostaje problem... a s obzirom da poboljšanja i nisu neka, verovatno mi je najbolje da se vratim na 2.2.2
Bi li sad neko bio ljubazan da mi objasni kako to da izvedem na najednostavniji način?
E ***, uzeo ga preko MTS-a. Odlican telefon, zaista. Jel ima jos nekih preporuka...
Potrazi ovaj ROM [UNOFFICIAL][ROM][stable:6.5.8,testing:6.6.1] CyanogenMod 7.1.0 (Android 2.3.7
Ja ga Koristim 10-tak dana, gotovo ni jedan bug, mnogo dobro radi, a punim ga uvece samo!
Pozdrav svima,
Planiram da kupim prvi andorid telefon,pa sam se dvoumio izmedju Galaxy Mini,Optimus One...
Naravno odlucio sam se za Optimus-a,jeftiniji,lepsi i opet jeftiniji...
Posto mi je ovo prvi android imam par pitanja:
1.Kako da updatujem n 2.3.3
2.Da li je ovo stvarno moguce sa ovim procesorom Video
3.Da li neko moze da mi da linkove za,po vama,najbolje custom ROM-ove i ako nije problem upustvo za instalaciju istog
4.Kakva je stvar po pitanju igrica,da li moze da potera neke novije naslove,tipa 9mm,gangstar MV,PES 12,FIFA 12 i slicno
Imam jos par pitanja,al sam zaboravio cim se setim odma cu da postujem
Pozdrav...
Uspeo sam ja i na 802 MHz da ga poteram (ili je bilo 804 ne secam se) na mik_os CM7 ali sam odmah vratio nisam hteo da izazivam sudbinu.
Je li neko probao da flesuje Franco Kernel v19.4 2.6.32.46 na stock ROM?
Koja je razlika izmedju ovog telefona i lg gt 540?
Je li neko probao da flesuje Franco Kernel v19.4 2.6.32.46 na stock ROM?
Quadrand kaze lepo. Kad si ga fleshovao? Ajde kad istestiras javi kako radi, imali nekih bagova!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari