Šta je novo?

Batman: Arkham City

kako je uvek potrebna bas najjaca grafa da bi se igralo na max, kako obozavam ta promo ******:D

Pa ovde verovatno ne lažu što se toga tiče. Kad odvrnu teselaciju, PhysX, SSAO naravno da je zatevno :)

kako je uvek potrebna bas najjaca grafa da bi se igralo na max, kako obozavam ta promo ******:D

Za full hd i max detalje za igru bf3 nisu lagali,bez 580gtx i 590gtx nema uzivanja tako da verujem za ovog betmena da je realno stanje :D

u druze, nemoj tako, ovde ima likova kojima bf3 leti na ultra sa mnogo slabijim grafama:D Pre neki dan sam se svadjao sa matorim magarcem koji je dao 1000e( da da:D) za masinu u kojoj je 460-ka:D i kome bf3 takodje leti:D. Moc samoubedjivanja je neverovatna stvar, moracu da odem na neke casove samohipnoze ili tako nesto...mozda na taj nacin ustedim za neki buduci hardver.... hmm i neke antilag, anti stutter , 128x AA, seanse bi dobro dosle...

Poslednja izmena:
znam, vec sam pricao o tome, kad su mislili da ce da im leti na 460-kama:) Nismo se razumeli...

A gde izvuce da je to rekao neko od nas? Verovatno mislis na samu nvidiju i njen test? ;)

Mislim opet ovde postoji gomila stvari, npr. mogu da roknu milion physx cestica i da se svi zivi cude kakav future hardware treba da bi izgurao physx na high, iako u samoj igri i toj sceni sa physxom to uopste nije potrebno. Slican fijasko je bio sa teselacijom u Krizi 2, kada je za neke nepotrebne objekte koriscena extremna teselacija i kada je voda teselirana iako nije ni bila u sceni...

Meni je npr. i prvi Batman radio ok sa physxom na 9800gt, naravno nije bilo 60fps-a ali je bilo sasvim ok za igru, imalo je scena gde je fps naglo opadao ali su bile retke i sve je uglavnom ok radilo... sve je pitanje ko sta zeli i koliko se pali na igru, tim potezom su hardware kupce zasplepili sa onom ubersampling opcijom u witcheru, eto nesto za cime da pate vlasnici sli ultra high end karti, iako sam efekat ne prozivodi mnogo bolje rezultate iako je nenormalno zahtevan.

Igra na ultra al sa 40 fps u mp sto je malo, bez 580gtx u full hd za mp nema uzivanja :D
Evo ja sa ovom masinom u full hd(lcd tv 94cm) sve na ultra imam 40 fps padne i na 35,zato igram na monitoru na 1280x1024 sa 50,60,70 fps puno je lakse :D
Moze sp da se igra 30 fps,al za multi moras imati 50,60 da ga ****s;D

Poslednja izmena:
AMD serija 6 bolje radi teselaciju, a Nvidia-je za fiziku. Bas me interesuje kako ce AMD primarni sa Nvidia za fiziku raditi u betmenu, javljam utiske cim izadje :)

Moci ces ukljuciti PhysX smo preko CPU emulacije. Ne ocekuj cuda.

o cemu ti pricas, majke ti? Čovek govori o tome da stavi da mu radi ati kao primarna a nvidia kao sekundarna za fiziku, što funkcioniše bez problema uz mod. Baš sam pre nekoliko dana instalirao prijatelju i radi savršeno (5870 +gtx260)... Probao sam i kod mene, radi i sa dve u crossfire + nvidia...

Poslednja izmena:
Nvidia sa 2 teselatora radi slabije nego ati !Kako da ne ..

A može preorder steam verzije i ovako :)

cisto sumnjam to je verovatno lag koji ce se nekim patchom ili crackom popraviti... to jest gledajuci zahtevnost prvog dela nemoguce je da su sa 2 delom toliko zabrljali oko optimizacije :trust:

Nisu ništa zabrljali, nego ne pratite na času. Igra ima heavy teselaciju, zato mu radi lošije u dx11.

Samo mi nije jasno kako kada nema preload na steam-u...

Nisu ništa zabrljali, nego ne pratite na času. Igra ima heavy teselaciju, zato mu radi lošije u dx11.

Al da toliko losije radi da ima stuttering na gtx 480 sli to ne biva... verovatno je tu nesto zabrljano sa sli a mozda i ovako sa nadaleko cuvenim ue3. Teselacija je sudeci po snimcima ovde upotrebljena cisto ko sitan kozmeticki efekat ponegde i retko ko ce i da je primeti.

Hm, možda, mada je released u americi. Evo skidam klijent... 17gb klijent :O

Korisnici sa nvidija vaucerima su vec poceli da igraju. Javljaju da je DX11 mod jako neoptimizovan, ali da DX9 radi savrsheno.

hm, šta to znači korisnici sa nvidia voucherima xD?

drug već igra na vpn-u a nije igra iz nvidia voucher-a...

Poslednja izmena:
Igra se otkljucala za njih jutros oko 5-6AM. [ko god je kupio gforce 5xx graficku u zadnjih 2-3 meseca dobio je steam vaucer za B:AC]. Do sada kontam da se igra otkljucala i drugima [mada USA masa ne moze da preloaduje sa US servera, ali moze sa evropskih].

Pa to nema veze što je sa vouchera. Ljudi koji su kupili na steam-u mogu da igraju sa USA VPN-om. to je igra na steam-u, sada kako si je ti aktivirao nema nikakve veze jer ne piše u opisu igre kako si je uzeo.

Al da toliko losije radi da ima stuttering na gtx 480 sli to ne biva... verovatno je tu nesto zabrljano sa sli a mozda i ovako sa nadaleko cuvenim ue3. Teselacija je sudeci po snimcima ovde upotrebljena cisto ko sitan kozmeticki efekat ponegde i retko ko ce i da je primeti.

Moguće da SLI profil još nije odrađen, ali teselacija nije baš da se retko koristi.

Evo odličan primer, drveće, cigle, betonski zid, odelo, sve to ima teselaciju.

http://www.geforce.com/Active/en_US...cityvideo/BatmanArkhamCityPC-Tessellation.png

Drug ima 6fps-a sa DX11 :D i7 i 5870 :D

Vrh Dno