Šta je novo?

Zamena za VLC player

barakuda111

Cenjen
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poena
169
Nece da mi radi VLC player, neznam zasto, mozda ima neki bug sa Windows 7. Reinstalacija, nova verzija, stara verzija... nece nista, kada kliknem da pokrene nista se nedogadja.

VLC mi je bio jako zgodan, kada god neki video nece da otvori ni sa jednim player-om VLC je uvek otvarao. Ima li neka dobra zamena za njega?

Uvek dajem glas za KMPlayer. Podrzava GPU renderovanje, sam ima svoje kodeke i ima jako puno opcija za podesavanje [user friendly].

Media Player Classic Home Cinema

Pitanje je samo kako ce mu ijedan plejer raditi ako coveku VLC pravi problem. Pobrisi sve miguce kodeke, pa ponovo okusaj srecu sa VLC, kod mene nema nekompatibilnosti na WIn 7 x64.

gde se nalazi "Uninstall Codec Pack. " mozes li da mi pomognes da ga lociram :)
vlc mi pusta filmove a kada pustim neki mp3 samo se ugasi , pa reko' neka je greska do kodeka .........

gde se nalazi "Uninstall Codec Pack. " mozes li da mi pomognes da ga lociram :)
vlc mi pusta filmove a kada pustim neki mp3 samo se ugasi , pa reko' neka je greska do kodeka .........

Tebi je kanda ceo sistem zreo za format c: :d

Ja imam instaliran K-Lite Mega Codec Pack, a, kao i sve ostalo, moze da se ukloni iz Add or Remove Programs prozora u Control Panelu ;)

Instalirati K-Lite Codec Pack je nesto najlosije sto mozete da uradite na Windowsu. ffdshow + neki player (npr MPC) ili samo VLC ili samo MPC-HC su dovoljni za sve.

Tebi je kanda ceo sistem zreo za format c: :d

reinstaliram sistem otprilike jednom godisnje , tada i apdejtujem sve nove verzije programa koje koristim , odustao sam od cescih reinstalacija :) nema svrhe
ali ovog puta problem sam slucajno resio tako sto sam video da ustvari vlc , koji zadovoljava sve moje potrebe , zapravo nece da pusta .ape fajlove
tada se i gasio
nasao sam na netu program koji konvertuje .ape u mp3 i sve radi ok
ne znam ni odakle mi ti .ape fajlovi
u svakom slucaju hvala , uvek nesto novo i korisno imam ovde i od vas da naucim , makar i to da ne odustajem dok strpljivo ne nedjem resenje za problem koji me muci

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno