HDR ili ?
@mige - super slike. bas lep grad (99% je HDR, right?)
voleo bih da cujem neki komentar (osim da ima tona Ps i Ap 😀... ako nekog interesuje mogu da mu posaljem i original)
Canon 5D + 24-105mm
1/125, F 5.6, ISO 200
Aperture + Portraiture
voleo bih da cujem neki komentar (osim da ima tona Ps i Ap 😀... ako nekog interesuje mogu da mu posaljem i original)
![]()
Canon 5D + 24-105mm
1/125, F 5.6, ISO 200
Aperture + Portraiture
Kad je Driver vec rekao za boje... njeno lice kao da si peglao u Aperture, pogotovu deo kose iznad chela, sto mi je preterano, u opste sminka u bazenu mi ne ide 🙂
Nemam nista protiv obrade fotki, ali licno sam ljubitelj pravo iz aparata, ok mi je wb da doteras, brightness, osnovne stvari ali kad je radis da ne lici na fotku onda treba da radis kao ova devojka npr. ona je fantasticna, a vecinu fotki joj je obradjena !
- F5.6 bez razloga
Do pre koji dan ni najduza moguca expozicija ti ne bi dala ovakvu sliku 😀malo igre sa dugom expozicijom...
Do pre koji dan ni najduza moguca expozicija ti ne bi dala ovakvu sliku 😀
malo igre sa dugom expozicijom...
Do pre koji dan ni najduza moguca expozicija ti ne bi dala ovakvu sliku 😀
Ja bih samo drugacije kadrirao, ne centralno nego nju na desnu stranu, taman da prekrije te plave objekte, bilo bi mnogo zanimljivija fotka ! pozZ
sta sam trebao da stavim? 4?- F5.6 bez razloga
hoces da ti posaljem original 😀- Boje si unistio (izgledaju kao sa Olympusa), da nisi pipao fotku iz aparata bilo bi ti dovoljno samo malo kontrasta, ali ti si reshio da vezbash Aperture
mislis: toliko sam je zamuljao da izgleda kao default-auto-muljavina sa olympusa od 100eura?I da ne znam o cemu se radi, nikad ne bih rekao da je veliki senzor u pitanju, i to nije dobra stvar, ti imash veliki senzor sa razlogom
Nemoj da preturam po filmovima od pre 15-20 godina.....
Ma nije stvar u opremi, nego je sve stajalo, pa mozes da exponujes do sutra :d Sad se vec mrda 🙂
Snimak je napravljen nakon otvaranja gazele...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari