Šta je novo?

Heroes Of Might & Magic VI

Оно што ме је увек нервирало код хероја... Јел могу да искористим јединице из једног града, да регрутујем у другом, тј да имам један pool одакле црпим све који су ми у штеку? Јако ме мрзи да се шетам са херојима с једног на други крај мапе да би увек имао војску на броју.

Оно што ме је увек нервирало код хероја... Јел могу да искористим јединице из једног града, да регрутујем у другом, тј да имам један pool одакле црпим све који су ми у штеку? Јако ме мрзи да се шетам са херојима с једног на други крај мапе да би увек имао војску на броју.

Zar nema karavana?

Koliko odigrah samo one prve dve uvodne misije - u jednom zamku moze se pokupiti sva vojska za tu nedelju.

Ali gradovi su krrrrrsh, ono je bre smesno :)

Kada imas dva zamka mozes u jednom kupiti sve jedinice koje za koje si izgradio gradjevine. Znaci ako u prvom zamku imas sve jedinice a ti si u drugom u kome imas samo 3 gradjevine za jedinice moci ces da kupis samo te jedinice. One druge ce ostati u prvom zamku. Isto tako ako imas jedan zamak sa svim jedinicama i sve su unapredjene i imas druge zamke a u njima jedinice nisu unapredjene (mislim na gradjevine za proizvodnju jedinica naravo) i ako kupujes iz tog nekog drugog zamka neces moci da ih kupis unapredjene. Isto tako jedinice mozes da kupujes i iz onih fortova ali tu mi je nesto cudno posto sam iz jednog forta mogao da kupim a onda iz drugog nisam... Mozda je bug mozda sam ja nesto zbrcko ne znam. A da za gradove je bitno to sto mogu da se konvertuju u grad tvoje rase. naravno ovo kosta resursa i sto je grad razvijeniji to kosta vise resursa.

Eeee, pa to i jeste fora:)
Nebi bilo tog smeka kad bi tako nesto moglo da se radi, pogotovo kad hitno treba napraviti armiju u jednom zamku.

Fortovi isto dodavaju jedinice svake nedelje. U njima mozes samo jednom nedeljno da regrutujes ako se ne varam.

Necropolis изува :)
Играм кампању са њима, али нисам нешто одушевљен магијама. Превише је то слабо, да би имало велики утицај на борбу.

Opet je Might preterano jak. Toliko česti i brzo igra da to nije normalno.

Ja sam naleteo na problem. Sacuvao sam sejvove (cak stavise kompletan folder sam sacuvao) iz "mojih dokumenata", a morao sam da reinstaliram windows 7. E sad, po ponovnoj instalaciji igre, sacuvani folder sam vratio na mesto medjutim u igri mi je kampanja i dalje zakljucana. Mogao sam da ucitam snimljene pozicije, ali kad sam presao misiju ne mogu da pokrenem sledecu.

Anyone help? Presao sam prve 2 kampanje komplet i stigao do 3ce misije u trecoj kampanji i stvarno me mrzi da igram iz pocetka. :(

Јел неко може да ми каже што не могу да ресуректујем вампире и личеве помоћу оне магије што има херојка? Исто, што духови и личеви не могу да ударе дарк елементале?

Јел неко може да ми каже што не могу да ресуректујем вампире и личеве помоћу оне магије што има херојка? Исто, што духови и личеви не могу да ударе дарк елементале?

Sto se tice resurecta, mora vise da se napuni skill da bi oziveo elite jedinice, a sto se tice dark elementala, ne mogu da ih udare jer su imune na dark magic, a takav damage prave lich i duhovi.

Да, мора да се напуни више од пола, да бих могао да оживљавам и јаче јединице. До сад сам увек бацао ту магију чим се напуни, на неких 25-30 посто. Хвала за решење :)

Ja sam naleteo na problem. Sacuvao sam sejvove (cak stavise kompletan folder sam sacuvao) iz "mojih dokumenata", a morao sam da reinstaliram windows 7. E sad, po ponovnoj instalaciji igre, sacuvani folder sam vratio na mesto medjutim u igri mi je kampanja i dalje zakljucana. Mogao sam da ucitam snimljene pozicije, ali kad sam presao misiju ne mogu da pokrenem sledecu.

Anyone help? Presao sam prve 2 kampanje komplet i stigao do 3ce misije u trecoj kampanji i stvarno me mrzi da igram iz pocetka. :(

Aj neko ko je stigao do 3ce (ili 4te) kampanje da okaci sejv?

i?? oma na bt junkieiju od 500 i nesto MB... jel to?

Kada sam vec se javio,

imam neku verziju Might.and.Magic.Heroes.VI-SKIDROW ali nece da radi, kopirao krek preko onoga instaliranog al nishta. Ne j*ebe iznenadjenja.

Koje verzije vi imate? osim one originalne? :D

Prijavljuje mi "error code 2" kada probam da pokrenem igricu

Ja imam isto u meni lepo radi.

Gde mogu da skinem ovaj patch?

iptorents

* Jer može neko slikovito da objasni ono za Save Online

Poslednja izmena:
Kada sam vec se javio,

imam neku verziju Might.and.Magic.Heroes.VI-SKIDROW ali nece da radi, kopirao krek preko onoga instaliranog al nishta. Ne j*ebe iznenadjenja.

Koje verzije vi imate? osim one originalne? :D

Prijavljuje mi "error code 2" kada probam da pokrenem igricu

Napravi shortcut exe fajla, klikni na properties, pa onda dodaj /offline u target linku.

Trebalo bi da izgleda ovako nekako:

"D:\Program Files\Ubisoft\Might & Magic Heroes VI\Might & Magic Heroes VI.exe" /offline

moze da se nadje PROPHET-ov lek sa 1.1 update-om, i sve radi lepo u offline modu a potrebno je samo jedan fajl prekopirati.

a za rar > 260260007

Poslednja izmena:
Ukupno ima 14 fajla. Oni su po nazivima ppt-mh11.001 do ppt-mh11.012 + ima ppt-mh11.sfv i prophet.nfo

Kad ovo uspem da spojim preko Hjspli ta dobijem 1 fajl ppt-mh11 + ppt-mh11.sfv i prophet.nfo

ppt-mh11 dodam ekstenziju .rar

Sada jasno može da se vidi šta je u fajlu, ali nikako ne može da se rapakuje !!!

Gde grešim ????

Ukupno ima 14 fajla. Oni su po nazivima ppt-mh11.001 do ppt-mh11.012 + ima ppt-mh11.sfv i prophet.nfo

Kad ovo uspem da spojim preko Hjspli ta dobijem 1 fajl ppt-mh11 + ppt-mh11.sfv i prophet.nfo

ppt-mh11 dodam ekstenziju .rar

Sada jasno može da se vidi šta je u fajlu, ali nikako ne može da se rapakuje !!!

Gde grešim ????

Nemoj da ih spajas. Otvori ih sa RAROM i otpakuj.

Gresis u tome sto ne skidas dobar fajl :p

Daj nemojte loziti coveka...

Skinuo si sve dobro nemoj nista da spajas... Otvori jedan od tih fajlova i unutra ces imati iso. iskopiraj ga negde ili jednostavno prenesi, pokrenes onda to sa deamon toolsom i gotovo.

Meni ne da da promenim target liniju
kada dodam /offline ne mogu da snimim

Ljudi može li neko da kratko napiše koji update i šta dalje?
Već danima nikako da pokrenem.
Preko šortkata ne mogu jer neće da ga snimi.:mad::smash::wall::wall::wall:

Zanima me sa kojom frakcijom obično igrate, i da li su mape preteške ?

Instalirao, uninstalirao i opet instalirao trojku!!! Sramota...posebno je hit pac tezine 5xxmb!

Pa kad je trojka zakon. Cak i da nema WoG-a. Kad igram neku partiju sestice pomalo se smorim svaki put. Kad pokrenem staru trojku sasvim druga prica.

Od frakcija meni je najzanimljivija ova nova, Sanctuary. Zbog dizajna i stvorenja.

На седмици је под

C:\Users\твојеиме\Documents\Might & Magic Heroes VI

Propali mi sejvovi, bekapovao sam ih iz gore navedenog foldera,reinstalirao win7, vratio na isto mesto i cvrc...

Nazad
Vrh Dno