Šta je novo?

Battlefield 3

moze jedno pitanje...stigao sam do misije "Rock and hard Place"...i presao je...posle toga se pojavljuje crna slika i nista se vise na desava...Nije valjda to kraj igrice?

moze jedno pitanje...stigao sam do misije "Rock and hard Place"...i presao je...posle toga se pojavljuje crna slika i nista se vise na desava...Nije valjda to kraj igrice?

"Igrici" kraja nema-99% multiplayer ;). A tebi je singlplay deo igre (onaj 1%) verovatno zabagovao :). Restartuj deonicu,mozda proradi.

Ovako ljudi ovo ce sve koji imaju STANDARD a ne LIMITED EDITION ZANIMATI! :D I kako da i oni imaju LE!
Izgleda da je bug do Origina i to fin bug :D Sta je stvar...
Ja imam LE verziju BF3 na kompu..i sad uzeo od brata njegov account gde on ima obicnu verziju i ja se ulogujem kod mene na pc-u sa njegovim acc...i pocne da mi skida nesto od 48 mb kod bf3..ja rekao izgleda izasao patch..kad ono promeni on meni ikonu i naziv u limited edition ja se pocepao od smeha xD

E sad....ja da pokrenem BF3 kad ono pocne da smara sa ovim i na njegovom a i na mom acc...i ja to resim kao sto su rekli dole
znaci pojavi se sve ovo

http://help.ea.com/article/unable-to-activate-battlefield-3
If you receive a “We could not activate Battlefield 3 on this computer using the Origin account you provided” or "The product key entered cannot be used to activate the game" error message when trying to launch or play Battlefield 3 on your computer, try either of the steps below.
rtaImage

I resite ovako

"Unable to Activate Battlefield 3" through Origin error:
Click on the cog wheel icon and select "Refresh my Games".
After refreshing, please restart the Origin Client.
You should be able to launch Battlefield 3.

OR

Open Computer from the Start menu and go to: C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License **Program Data may be a hidden folder on your machine**
Delete either 71067.dlf or 71069.dlf (depending on if you have Limited Edition or Standard)
Reboot your machine.
Launch Origin.
Try to launch BF3.

Meni je pomoglo to kad sam obrisao ove fajlove..

I posle restarta ja lepo usao na njegov acc radi, na moj radi...
i jos proverio..uzeo na laptopu instalirao origin gde znaci nema BF-a i usao na njegov account i stoji Ready to download Limited edition a ne obicnu verziju sto znaci da je nekim cudom verzija da kazem konvertovana :D

Tako da ne garantujem da ce se i vama to desiti ali verovatno je neki dobar bug xD sto se tice origina i sta vas kosta da probate da dobijete LE za DZ! Znaci idite do nekog ortaka koji ima LE i ulogujte se na vas account kod njega na pc-u..i kad udjete nmj odmah u isti sec play na bf3 nego sacekajte malo da vidite da li ce krenuti dowload od 40 mb ili kad kliknete play da li ide 40mb download...tako da ako je bug do origina pozurite pre nego sto se to otkrije :D
Eh,*** ja zakasnio izgleda,sada sam probao i nista,i dalje mi stoji obicna verzija a skinuo je onih 48Mb.
Radili su neki update Battleloga,izgleda da je to to.

Nesto mi se Battlelog update-ovao i odjednom me izbacuje u pola partije sa porukom bf3.exe stop responding , vec trecu partiju danas ??? Nisam imao to ranije , mozda jednom u 5 dana... Jel neko ima slicnih problema ?

Auuu... :)

[YOUTUBE]TyN_Zjw4l-s[/YOUTUBE]

Eh,*** ja zakasnio izgleda,sada sam probao i nista,i dalje mi stoji obicna verzija a skinuo je onih 48Mb.
Radili su neki update Battleloga,izgleda da je to to.
Pa izgleda posto sam ja to slucajno usao kad se nekima normalno ni od cega pojavljivao gore problem could not activate da se nesto izbagovalo sa originom u dobru ruku :D

e lepo cu da poludim
misija comrade
nestanu moji saborci ajde sve ja to lepo predjem sam kad ono gore ne mogu da otvorim glupava vrata :( jer nema ovih *****a da ih otvore sta da radim ?

Jel se vama desava da vam prvo pokaze da je to vas priajtelj(plavi indikator) pa posle kad me ubije ispada da je neprijatelj?
Vrlo cesto mi se to desava i narocito dublje u neprijateljskoj zoni

Naravno jos se zacudim na protivnika kojeg vijam jer vidim da je prosao pored mog iz squada kad ono prc i to je protivnik :)

Secate se ovoga :), najbolji deo u SP, jos uvek kad vidim ostavlja utisak na mene :)

Naravno jos se zacudim na protivnika kojeg vijam jer vidim da je prosao pored mog iz squada kad ono prc i to je protivnik :)

Upravo to! Strasno me iznervira, narocito kada odes toliko duboko u neprijateljsku zonu i mozes da napravis preokret...

Meni se to par puta desilo, vidim tenk ili BVP i mislim da je iz mog tima, cak sta vise na trenutak se pokaze plava ikonica iznad, al ono pripucaju i kraj :D

Aaaaaa ne verujem sta je bre ovo koji qrac? Udjem na origin i posle 30 sec me izbaci kresuje bez ikakvog znaka sto je kresovao..i tako non stop...i jos sam ga skroz izbrisao i opet installirao i opet kresuje i jos pored toga mi ne prepozna da mi je BF3 skinut neko skida sve od pocetka znaci nmg da verujem..a udjem na neki drugi account i sve normalno radi aaa wtf? Sta da radim?

Aaaaaa ne verujem sta je bre ovo koji qrac? Udjem na origin i posle 30 sec me izbaci kresuje bez ikakvog znaka sto je kresovao..i tako non stop...i jos sam ga skroz izbrisao i opet installirao i opet kresuje i jos pored toga mi ne prepozna da mi je BF3 skinut neko skida sve od pocetka znaci nmg da verujem..a udjem na neki drugi account i sve normalno radi aaa wtf? Sta da radim?
Tako je i meni napocetku evo posle par dana se stabilizovalo i radi normalno bez kresovanja :)

Tako je i meni napocetku evo posle par dana se stabilizovalo i radi normalno bez kresovanja :)

Izgleda da je bilo zbog broja prijatelja da puca origin zbog toga >.> izbacio sam skoro random 10-15 ljudi..pa cu ih add ja ili vi mene kad izadje nova verzija origina..

Ma ovo je postalo zamorno!Izgleda da je Beta bila bolja od ove nazovi full verzije!Malopre sam se nagledao toliko bug-ova da je to smejurija!Kao prvo ceo dan danas ne mogu da pokrenem igru preko Origin-a,ulogujem se i posle par sekundi pukne!Da nije Brijac izbacio onu zaobilaznicu ne bih mogao ni igrati!Zatim vise mi nema onog pokazatelja za ammo i health,a to vazi i kada sam u bilo kom vozilu,onda slusam po zvuka kada je pri kraju,pa iskacem ako uspem!Pa onda se spawn-ujem na nekog mog saborca i umesto toga padam sa padabranom u ko zna kom delu mape i ginem i tako 3 puta za redom,to mi se naravno racuna kao da me je neko skrljao itd!

I meni to sa heltom zna da neradi al mi nesmeta :d a da ima bagova ima i to poprilicno :(

ne znam da li ovo moze da se nazove kao problem.
kad se loaduje za server,ovo mi izbaci,ali ja i dalje mogu da igram

meni to isto izbaci neki put, ali pusti igru i pored toga

To se dešava kada im odu neki origin serveri za autentikaciju u qurac ili je prevelika navala. Za to postoji rešenje, čim se pokrene origin prebaciti ga u offline mode (ima ta opcija u settings) pre nego što se konektuje na chat, a BF3 startovati preko battleloga, a ne preko origina.

Što se tiče pokazatelja za health i ammo, to je tako ako se povezeš na hardcore server.

Poslednja izmena:
auuu koje ludilo, odlican MP :D na mojoj masini medium odlicno radi
Na kojoj rezoluciji igras?
Imam skoro sve isto kao i ti osim gpu mi je 5770 i proc. je na 3.5,i meni uglavnom radi dobro ali neki put kao da mi ne "klizi" igra kako treba iako u tim trenucima imam preko 50-ak FPS-a,pricam o MP.

Na kojoj rezoluciji igras?
Imam skoro sve isto kao i ti osim gpu mi je 5770 i proc. je na 3.5,i meni uglavnom radi dobro ali neki put kao da mi ne "klizi" igra kako treba iako u tim trenucima imam preko 50-ak FPS-a,pricam o MP.

Na masini iz potpisa sa ultra podesavanjima , senke na high , aa off , aa post medium , motion blur on , 16af 1920x1080 igra radi u vecini slucaja jako glatko ( zahvaljujuci CAP 4) od 40 do 70 fps . Ali ponekad mi sa tim frejmovima igra izgleda tj radi malo losije , dolazi do nekog cudnog seckanja i ne tako tecnog igranja . Mislio sam da su prvo u pitanju partije sa 64 igraca i caspian, firestorm ali nije jer sam video da nekad i tada radi odlicno . Ne znam od cega zavisi da ponekad radi glatko a ponekad sa tim mikro seckanjem? Jel to do servera? Biram uvek najmanje pingove ...

Poslednja izmena:
To je uglavnom do servera i meni se desava promenim server i problem nestane :D

Nazad
Vrh Dno