Šta je novo?

Novi MechWarrior?

Хмм баш немаш среће, ја само инсталирао и све ферцера у старту.

Сад сам пробао team battle и сјајно је.

ludilo jedva cekam da probam ! :)

ima li kakavaljan torrent ? :|

znam za njih hvala, mislio sam da ustedim sebi blejanje u komp i pustim torrent da se skine pa kad se skine

Da nije ovo novi Mechwarrior? :D

Mech-Tournament.jpg

cek bre sta da radim kada skinem onaj fajl :)

a i ovo ne podrzava vise reze od 1280 ?

Poslednja izmena:
Процедура је оваква:

Скинеш и инсталираш мектеково MTX програмче, упалиш га и изабереш опцију Open .mtx file, и онда редом отвараш фајлове.

Резолуцију намешташ у options.ini у инсталционом фолдеру игре. Само измени вредности.

u medjuvremenu sam skontao :D

radi igra, na eu serverima nema gotovo nikoga, na usa ima ali me dva puta izbacivalo u sred igranja i javljao neku ludu gresku

posle update u igri moze da se podesi 1650 rez a probacu i u .ini da stavim 1920 :)
usao sam i probao i skontao da sam zaboravio sve komande :) pa sam sat vremena podesavao mech-a a onda uzeo malo solo da se podsetim

Samo da napišem da je Mech Warrior Living Legends mod za Crysis E-X-T-R-A! Toliko :)

Probao sam pre par dana i oduševio se, stvarno su ga majstorski odradili.

Danas sam kupio Crysis odradio instalaciju moda (LL). Igra radi i izgleda savrseno! MekTek sam probao cim se pojavio i mogu da kazem da mi se MWLL mnoooogo vise dopada, igra li neko od vas jos uvek?

Sad se zna:

MechWarrior game goes online, free-to-play

Homepage

Ovde na MekTek-u ima te sve ostale informacije i interview-e sa developer-ima.
I samo da se kaze Colsolerima- Bitch-e(s), PC exclusive! LOL

http://www.mektek.net/

Ima vec skoro 2 godine od kad se ceka konacna vest!

Cool!

Poslednja izmena:
Auhh F2P? Zaštoooooo?

Zasto MP?! Dobro jos nisam presao MW2MercsGold. Mada je kuluk naterati ga da radi, i jos veci trip naterati sebe da prihvatis preistorijsku grafiku. Ali je igra tako dobra, i teska, kao sve iz 90ih.

Nadam se (obzirom da je F2P) da se neće pretvoriti u neki WoT model grinda za nove mech-ove i opremu za iste... Ako bude tako, mene ovo neće videti. Rano je još ali me ovaj detalj baš plaši.

Mislim da ce biti bas tako :(

Nadam se (obzirom da je F2P) da se neće pretvoriti u neki WoT model grinda za nove mech-ove i opremu za iste... Ako bude tako, mene ovo neće videti. Rano je još ali me ovaj detalj baš plaši.

To je mozda naj mracni scenario, mada ne znaci ca ce tako zavrshiti!

Možda, ali već sam se smorio kad sam video da će biti unlock delova i oružja za Mech-ove... Ne želim da grindam dana jednog! Najbolji scenario za MP bi bio skupljanje parica u svakom spawn-u recimo (u zavisnosti koliko si dmg-a naneo u prethodnom životu ili koliko si team poena skupio). Kao u MW Living Legends, samo što bi ovde mogao, osim novog Mech-a da pazariš delove i naoružanje (Counter Strke princip).

E sad, obzirom da su objavili da će biti unlock-ova... Sve to smrdi na pay to win ili besomučni grind za gear.

Ljudi WOT model je u odnosu na moderne zapadne F2P igre izuzetno benigan. APB , BFPFF i slicni idu na iznajmljivanje oruzja i opreme ili kupovinu za real $$$. Zamisli da u kanteru trebas dan dva da grindas ko lud sa pocetnim pistolcicem da mozes da priustis da nosis kalas nekoliko sati. A debelo americko dete samo pruzi tatinu CC i ima sve najbolju opremu stalno.

Ljudi WOT model je u odnosu na moderne zapadne F2P igre izuzetno benigan. APB , BFPFF i slicni idu na iznajmljivanje oruzja i opreme ili kupovinu za real $$$. Zamisli da u kanteru trebas dan dva da grindas ko lud sa pocetnim pistolcicem da mozes da priustis da nosis kalas nekoliko sati. A debelo americko dete samo pruzi tatinu CC i ima sve najbolju opremu stalno.
Eh...novci, pusti novci. Zaista se preteruje vec odavno sa izvlacenjem para igracima. Nazalost, to je realnost danas. Zaista ima mnogo gorih od WOT-a. cak i u singleplayeru ponegde u igrama moze se videti reklama za DLC da bi se otkljucala neka zona itd..

Poslednja izmena:
WoT nije katastrofa jer se moze igrati bez ikakvog placanja ali ja sam se nadao nekoj dobroj kampanji. To me vise zanima nego MP koji mi ni ne treba u ovoj igri.

WoT nije katastrofa jer se moze igrati bez ikakvog placanja ali ja sam se nadao nekoj dobroj kampanji. To me vise zanima nego MP koji mi ni ne treba u ovoj igri.

Moze se igrati ali koliko mozes da budes konkurentan premium igracima? Osim ako ne grindas 24/7...

Moze se igrati ali koliko mozes da budes konkurentan premium igracima? Osim ako ne grindas 24/7...

Daleko sam od grindanja 24/7 cak ne igram ni svaki dan ali kad igram nemam problem da budem konkurentan.
WoT se moze igrati bez problema ali to nije bitno. Bitno je da novi MW nece biti ono sto smo ocekivali i cekali..

[youtube]76abFui4lx4?hd=1[/youtube]

Nazad
Vrh Dno