Nadam se (obzirom da je F2P) da se neće pretvoriti u neki WoT model grinda za nove mech-ove i opremu za iste... Ako bude tako, mene ovo neće videti. Rano je još ali me ovaj detalj baš plaši.
Eh...novci, pusti novci. Zaista se preteruje vec odavno sa izvlacenjem para igracima. Nazalost, to je realnost danas. Zaista ima mnogo gorih od WOT-a. cak i u singleplayeru ponegde u igrama moze se videti reklama za DLC da bi se otkljucala neka zona itd..Ljudi WOT model je u odnosu na moderne zapadne F2P igre izuzetno benigan. APB , BFPFF i slicni idu na iznajmljivanje oruzja i opreme ili kupovinu za real $$$. Zamisli da u kanteru trebas dan dva da grindas ko lud sa pocetnim pistolcicem da mozes da priustis da nosis kalas nekoliko sati. A debelo americko dete samo pruzi tatinu CC i ima sve najbolju opremu stalno.
WoT nije katastrofa jer se moze igrati bez ikakvog placanja ali ja sam se nadao nekoj dobroj kampanji. To me vise zanima nego MP koji mi ni ne treba u ovoj igri.
Koliko? Tesko i malo... ili grindanjem 21/7Moze se igrati ali koliko mozes da budes konkurentan premium igracima? Osim ako ne grindas 24/7...
Moze se igrati ali koliko mozes da budes konkurentan premium igracima? Osim ako ne grindas 24/7...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari