Šta je novo?

Bsplayer - prikazivanje "nasih" slova

Bad Habbit

Slavan
Učlanjen(a)
23.07.2005
Poena
390
Imam problem sa bsplayer-om. Prikazuje mi naša slova u titlovima, ali ne i Č i Ć. Tu prikazuje one simbole. Font je podešen na central european, a ostala slova pokazuje normalno. Tako je sa svim titlovima u poslednje vreme. Jel zna neko možda kako ovo da rešim?

Jesi li probao da u Regional and Language settings prebacis na Serbian? Mozda to pomogne.

Ne znam gde je tačno u BS pošto ga ne koristim, ali bi trebalo da je negde na relaciji podešavanja, pa podešavanja titlova pa juri nešto tipa code page.

Pretrazio sve i nema tako neceg nigde. A titlove nikako ne mogu i dalje da podesim.

Koji ti to bs koristiš? A možda ima neke veze i sa operativnim sistemom, nemam pojma, Ja već 6 godina teram samo njega, razne verzije i nikad nisam video takav problem (ali na XP-u).
Probaj da skineš i instaliraš neku noviju verziju (2.57 ili 2.58). Ako ništa ne uspeš, ostaje ti samo da menjaš plejer ili titler. Za alternativu preporuka za mpc-hc, a titlove umesto plejera može da ti prikazuje i ffdshow, vobsub ili nešto treće...
Ja koristim prastari divxg400 :D.

Evo slika ako pomogne

bs.jpg

Ja koristim godinama 2.27 pro verziju i to radi uz K-lite, pusta sve zivo, stotine HD, avi,mp4, mkv i ostalih formata, a sa titlovima nisam imao problema niti jednog trena. Ako je sve podeseno kao na slici, da nije mozda problem do samih titlova? Postavi nam ovde u attachu problematicne titlove pa da mi probamo

Verzija bsplayer-a je 2.57 pro. Podesavanja su kao na slici, rekao bih da su identicna. To izgleda kao na drugoj slici. I ja godinama koristim bs player. Jedino sto radim u poslednje vreme drugacije je sto ova nova verzija bsplayer-a ima mogucnost da sama pronadje i skida titlove, sto iance radi veoma brzo i dobro, dok sam ranije ja rucno trazio, skidao i ucitavao titlove. Okacio sam titl u attachment-u.

Prilozi

• Two.and.a.Half.Men.S09E07.HDTV.XviD-ASAP-srp(1).rar
    10.1 KB · Pregleda: 29
Poslednja izmena:
Probah tvoj titl, normalno prikazuje č.
Verzija 2.57 FREE ;)

I meni isto radi na pomenutoj verziji bez problema.. Nemam ideju sta moze da bude

Hint...pa zar se to ne rešava skidanjem Srpskog paketa jezika za Win 7 iz update sekcije...:wave:

:) Posle svega, sada sam instalirao 2.58 FREE (koristio sam 2.57 PRO) i sada prikazuje nasa slova. :) Dakle problem je resen. :)

Vrh Dno