Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Kazite mi da li je ova karta toliko jadna ili mi se samo cini :) ja nista osim 4-5 glavna pravca kroz zemlju i nemam :d
edit: sredjeno :)

Poslednja izmena:
Imam pitanje, kako da odaberem mapu (za Srbiju imam dve mape na telefonu) ? Nisam pronasao opciju.

Startujes ndrive, odes u about, izaberes maps i stikliras koju hoces.

Pozzzzz svima.Pratim ovaj forum vec duze vreme,i mogu vam reci da sam dosta pametnih stvari procitao ovde,sto je za svaku pohvalu.Imam jedan problem pa rekoh da se obratim forumasima.Imam Samsung wave 2,i prezadovoljan sam,ali imam problem sa snimanjem video klipa.Kad sam u nekoj prostoriji gde je prevelika buka,diskoteka,neko veselje,i sl,i hocu da snimim video klip,zvuk ''probija'',tj kasnije kad reprodukujem klip zvuk krci.Ranije sam imao nokiju x6,i nisam imao taj problem.Wave je daleko kvalitetniji,ali izgleda da mu je mnogo osetljiv mikrofon.U podesavanjima postoji samo opcija snimanje sa ili bez zvuka i nista vise.Unapred hvala.Pozzzz.

Probaj ovo, meni uspeva:
1. Trudi se da nisi bas pored zvucnika
2. Prekrij mikrofon prstom

http://4.bp.blogspot.com/-J20XCe0s7...3Futf-8%3FB%3FQ2FwdHVyZS5QTkc%3D%3F%3D-774118
A user(he forgot to mention his name) of our site has reported that
Bada 2.0 coming to EUROPE then ASIA
BADA 2.0 release confirmation by SAMFIRMWARE

Description*: SamFirmware twitter account updated that EUROPE will get BADA 2.0 in November first week then ASIA. WAVE and WAVE II users users have something to rejoice.All the users can update via SAMSUNG KIES.

Aj da vidimo i to cudo... :)

Priznaj da si omasio i greskom pokrenuo Route66 :D :D :D

:d :)

inace ako se samo isprave ove gluposti sa multitasking-om u badi 2.0 meni nista vise ne treba od telefona :) razmisljam se da probam neku od beta verzija sa samfrimware-a kad budem imao slobodan dan da sve ispitam :)

^ Bas niko ne zna ?

Kucas slovo bez kvacice. Sada sam bas probao nekoliko ulica. Primer: Žarka Zrenjanina, kucao Zarka i ponudila navigacija.

Nisam video da je bilo. Video za Wave III, sa malim prikazom BADE 2

[YOUTUBE]534K7AxMN8E[/YOUTUBE]

Ima tema za Wave III ;)
Ali odlican telefon, sta bih dao za 4'' super amoled na Wave I..

Mnogo mi se svidja bada 2... Kad li ce vise da je puste- ne mogu da docekam :D

Poprilicno sam ubedjen da ce se to desiti u narednih 7 dana.
Ma sa badom 2.0 Wave bas dugo necu menjati, steta stvarno sto nisu ugradili 3,5'' displej umesto ovog 3,3'' koji ume da bude nepraktican sa surf ponekada. Wave III je odlican telefon, nikakva revolucija ali kome jos treba dual core na badi a kamera i kamkoder su ok, 4'' super amoled displej je prakticno savrsen.

Heh,nije to nista,ja sam se ranije vec zalio na jedan poprilicno nepremostiv problem. Sta raditi ako je broj ulice npr. 25b? :D

Kada smo vec kod navigacije, nesto sam primetio, pa da vas pitam. Jel to samo kod mene ne moze da izracuna rutu ako stavim da me navodi u inostranstvo? Ubacio sam mape Madjarske i Hrvatske, zadam mu neku ulicu u Segedinu ili Zagrebu (ili gde vec, nije bitno) i kaze mi NDrive (i 10 i 11) da ne moze da izracuna rutu.

Kada smo vec kod navigacije, nesto sam primetio, pa da vas pitam. Jel to samo kod mene ne moze da izracuna rutu ako stavim da me navodi u inostranstvo? Ubacio sam mape Madjarske i Hrvatske, zadam mu neku ulicu u Segedinu ili Zagrebu (ili gde vec, nije bitno) i kaze mi NDrive (i 10 i 11) da ne moze da izracuna rutu.

To ti je valjda zato što su mape različitih proizvođača, ili tako nešto.

Samo da se prijavim na temu... neko rece da ce Bada2 uskoro, pa sam brze bolje uzeo Wave2. Posle svih LG2X, SGS i SGS2, ovo mi dodje ko neki space shuttle. Dugo nisam imao taj "Wow!!" osecaj, kvalitet izrade i ekran (nije amoled, hvala bogu) je*ote... Samo da se napravi manji pomak sa sistemom i bice savrseno.

Sta fali samoledu ?

Crna nije crna kao na amoledu, a opet zaboravis kako izgleda prirodna zelena ili zuta.... nesto slicno kao sto IP4S pravi sa fotografijama.
Edit: Mada, upravo sam proverio, W2 isto to radi sa belom bojom, previse je "bela". Ili ja imam problem sa ocima. Na samoledu bela deluje prirodnija... ironija, kako sam us** sebi post ;) Ispada kako nista ne valja...o_O Svi led ekrani su super, samo sam hteo da naglasim kako prija oku kad malo gledas slcd.

Poslednja izmena:
ovo kad kažeš da zaboraviš kako izgleda prirodna zelena ili žuta zvuči kao da ti je jedini kontakt sa svetom preko samoled ekrana. ono ideš ulicom ali upališ kameru na fonu i onda gledaš preko nje svet :D

zezam se naravno

To ti je valjda zato što su mape različitih proizvođača, ili tako nešto.

Moguce da je tako. Nasa mapa je Contrast, ostale mi Navteq. Izgleda da mi ostaje da podelim put - navodjenje do granice (kada je potrebno) i navodjenje posle granice. :)

ovo kad kažeš da zaboraviš kako izgleda prirodna zelena ili žuta zvuči kao da ti je jedini kontakt sa svetom preko samoled ekrana. ono ideš ulicom ali upališ kameru na fonu i onda gledaš preko nje svet :D

zezam se naravno

Ti se zezas, ali uopste nisi daleko od istine.

Vrh Dno