Po meni su specifikacije sasvim ok osim kamere. Jeste da necu praviti profesionalne fotografije, ali je fail staviti 5Mpixela kameru kad je sigurno cena 8Mpixela modula mozda par dolara razlike.
A na telefon u premium segmentu koji ce da ima i dobru cenu, staviti takvu kameru je definitivno fail.
pa sada... premium segment... Google telefon je pre svega developer phone pa tek onda sve ostalo
on mu dodje vise kao smernica za ostale proizvodjace Android telefona, a ne kao neki premium top phone najbolji od svih
pa i Nexus One ima 5mpix kameruEdit: Nexus S ima 5mpx koliko znam, valjda bi bilo normalno da naslednik sa hd ekranom i dual core procesorom ima bolju bar 8mpx kameru? Ili mozda gresim?
Kakve veze ima br mpixela ? Pa ugradi senzor n8 i ogranici ga na 3,2Mpix fotografije ce biti duplo bolje od bilo koje 8mpix kamere.
Prastari SE k800/810 ima bolje detalje od 80% 5 i 8Mpix kamera jer su to bili cybershot telefoni.
8 Mpix je zamazivanje ociju i ovo sto su ugradili 5mpix je jedino lose sto se tice marketinga jer se ljudi lepe za cifre, na IP cak i imas aplikacije za interpolaciju mpixela kamere, vole ljudi da kazu da imaju 8 mpix pa to ti je :d
A sta tek reci o poredjenju SE ili Samsung, Nokia 5mpix kamera sa HTC 8 mpix ? HTC je do sada imao losiji camera softver.
Meni ovo uopste nije mana, posebno jer je ovo premium Android telefon, akcenat je na OS-u i biznis upotrebi.
Ma ogromno razocarenje.
Od sve one pompe "Something big is coming" svecanog predstavljanja i sl, pa odlaganja, na kraju nisam ni znao da ce ga juce predstaviti vec danas vidim u novinama. Na svim tim najavama bio neki zakrivljen telefon, kobajagi neko metalno kuciste, pa se najavljivala sprega telefona i tableta kao vec izvesna... Na kraju sta smo dobili, jos jedan najobicniji plasticni telefon, koji se nicim ne istice iz gomile slicnih telefona.
Nego, oce biti ICS za SGS2?
A najave su bile... kao da dolazi quad core sa 12mpx.
Navlakusa.
Ma ne kapiraš... ta slika iz tizera je slikana sa 20mm objektivom![]()
I to je 'prednost' Androida, sa kojom verzijom ga kupis to je otprilike ta na kojoj ces morati da ostanes..
Pa zar nije?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari