Šta je novo?

Rage

Radi u 60 fps, nema problema sa teksturama ali zaledi na 3-4 sekunde pa nastavi par puta u minutu.

...meni ne koci igra, ali kad nekad idem sejv ili igra radi auto-save zna da zaglavi i moram ctrl-alt-delete... ali auto-save sacuva quick-save ne...hm..hm enigma....
Inace sto vise igram to je igra manje dosadna...malo je dosadna:p

Poslednja izmena:
Igra krajnosti... kad si unutar prostorija, nekad grafika izgleda kao da igraš neku nabudženu igru na PS2 (ili na iPhone-u :D - kad malo bolje razmislim, ne izgleda mnogo bolje od Rage-a za iOS :)), ali kad se voziš napolju, po lepom vremenu, one prelepe teksture i krajolici - sve izgleda kao prerenderovana animacija. Nikako ne znam šta da mislim o ovoj igri...

Ne moras da brises nista, ja sam obrisao doduse sve i ono iz AppData/Loacal i config da vidim dal patch stvarno radi, u shortcutu imam samo nointro... I radi sve kako treba. Ali isto je tako radilo i sa config-om.

Ok tnx. Meni radi ok, fps 55-60, ponekad mi se likovi sa kojima pricam baguju i nekad kad idem da loadujem odredjeni save igra zablokira. Tako da cu prvo da zavrsim igru bez patcha pa cu posle da probam sa njim, da ne bih nesto ukenjao jer posle ne mogu da izbrisem patch.
I sto neko rece jel ste primetili koliko se grafa greje? Meni max 51 stepen a obicno u svim igrama ide i do 70...

Igra krajnosti... kad si unutar prostorija, nekad grafika izgleda kao da igraš neku nabudženu igru na PS2 (ili na iPhone-u :D - kad malo bolje razmislim, ne izgleda mnogo bolje od Rage-a za iOS :)), ali kad se voziš napolju, po lepom vremenu, one prelepe teksture i krajolici - sve izgleda kao prerenderovana animacija. Nikako ne znam šta da mislim o ovoj igri...

U pravu si, ja nekad naletim na neke teksture kao da igram doom 1, a nekad su savrsene, kao neko umetnicko delo :)
Sta bi onda bilo da su sve teksture strava odradjene, igrica bi bila 100GB...

Poslednja izmena:
I sto neko rece jel ste primetili koliko se grafa greje? Meni max 51 stepen a obicno u svim igrama ide i do 70...

...sa uklj. AA na 4x malo vise koristi gpu, ali ne toliko da pomeri vent sa idle i 49-50C... ,)... A ja planirao novu grafu, lol !!!

edit:
Da li neko primecuje razlike izmedju 11.9 i 11.10? Meni stoji 11.9 pa ne bih da menjam ako nema bitnijih razlika.

Poslednja izmena:
Pa sta da greje kad je fps zakucan na 60fps-a a igra generalno nezahtevna i cak i kod starih kartica gpu radi sa pola snage. Nego jel naso jos neko onu lutkicu Pip boya iz Falouta, ne znam dal da je prodajem ili da je cuvam za kasnije mozda se nesto otkljuca i dobije?

^ ok sto je igra nezahtevna ali bre kad igram cs 1.6 zagreje mi se grafa do 55stepeni.

...cpu lepo greje i koristi, vidim sva jezgra idu skoro na max.

...cpu lepo greje i koristi, vidim sva jezgra idu skoro na max.

Ovo sam ti negdje vec odgovorio, ali hajde da ponovim :). Drajver je u pitanju, jer i kod mene su jezgra isla do 100%, na novije drajvere, a sa 11.6 idu do pola. Mada i FPS je sa ovim drajverom znacajno reduciran, od 25-35 FPS ide. Ali, i sa 25FPS igra je bas tecna, ne osjeti se lag nimalo. Dok sa novijim drajverima meni nece uopste, konstantno kidanje od pocetka igre. Ponadao sam se bio kad sam je patch-ovao sa update-om, ali sam stigao samo do buggy-ija kad je opet pocelo kidanje. Tako da ce pretpostavljam da ide sa 11.6 do kraja.

^...sad posle patcha nije vise na max, nego 70-80% cpu... inace meni radi na 60fpsa, 4xAA, high AF... jedino nekad fps malo padne na 57:p

edit:
...vidim da imas 2x5850, mozda nisu dobro podesili nove drivere za CF? Meni na 11.2 driverima nije igra htela da se podigne uopste.

Poslednja izmena:
Igra ne podrzava CF, tako da mi ova jedna 'ladi 'uda:) dok AMD ne izbaci AP negdje u toku ove nedjelje (makar su tako rekli). Ali, probacu da iskljucim CF, da bih vidio da to mozda ne pravi problem.

Moram da prokomentarišem. Sinoć sam igrao sa gamepadom, i ono, bolji je osećaj, verovatno jer su konzole imali na umu pre nego PC. Pucanje uz vibraciju je jako bolje nego pištanje sa mišem, barem imaš neki feeling da pucaš iz nečega. Ali ponovo, nije me zadržala više od pola sata. Da sam je platio 50€, utepao bih se :D

Jako mi se svidja AI [juce su se 3 neprijatelja povukla u sred bitke preko 30m do nekog hodnika punog cover-a gde su me sacekali] i animacije likova.

Sinoć sam igrao sa gamepadom, i ono, bolji je osećaj, verovatno jer su konzole imali na umu pre nego PC
...ja sam sinoc opalio iz samostrela, sigurno pola metra pored vugle neprijatelja i on je pao kao pokosen, verovatno iz istog razloga koji si i ti naveo....

Instalirao sam igru-Black box,bez ikakvog patcha i radi ali mi radi na 20-30 FPS-a.Gde su podesavanja u ovoj igri?Nema nista.Smanjio sam AA na nulu i opet isto.Procitao sam zadnje cetiri strane ali ovo niko ne spominje.

Instalirao sam igru-Black box,bez ikakvog patcha i radi ali mi radi na 20-30 FPS-a.Gde su podesavanja u ovoj igri?Nema nista.Smanjio sam AA na nulu i opet isto.Procitao sam zadnje cetiri strane ali ovo niko ne spominje.
Skines Update 1 i eto ti onda podesavanja...

Evo skinuo i instalirao,ali dobio sam samo 2-3 dodatna podesavanja.Nista bitno.

Sva dodatna podesavanja vrsis preko config fajla. Imas na prethodnim stranama detaljno o tome.

pa nema kad joj nisu podrebna :)

@Gorgilije
Nije Bitno da li su dodali 1-2 ili 60 podesavanja, bitno je kako tebi igra radi ?

Igra je strava samo bole oci posle duzeg igranja tipa sat vremena.... nekako bode oci :D
Leti 60 fps-a sa 11.10 v2 drajverima i pecom. Nema zamucivanja textura.

meni je postala neigriva posle ovog update-a... koci i secka dok ucitava texture kao lud... nemam vise zivaca :) uninstall

meni bude muke posle pola sata valjda ta braon boja
taj problem sam imao i sa area 51 i jos neke jednostavno mi pozli :(
a da fps je na 60 da ne bude zabune
jednostavno mogu da igram samo neke igre u zelenim plavim nijasama tj sa zivim bojama :D
aj neka neko uradi takav patch za rage da bude neka vegetacija da mogu da igram ko covek ;)

Probao danas na 8800GT u 1920x1200 i igra kliza. Pomalo popuju texture kod naglih pokreta misem, ali sve u svemu radi besprekorno. Nikakve patcheve ni confige nisam stavljao.

Nisi jedini, isto mi bude muka posle sat vremena igranja...

Ti to imas...ATI .... zato je igra i budjava i shitic i sve ostalo, ne? :D

Nazad
Vrh Dno