Ne moras da brises nista, ja sam obrisao doduse sve i ono iz AppData/Loacal i config da vidim dal patch stvarno radi, u shortcutu imam samo nointro... I radi sve kako treba. Ali isto je tako radilo i sa config-om.
Igra krajnosti... kad si unutar prostorija, nekad grafika izgleda kao da igraš neku nabudženu igru na PS2 (ili na iPhone-u- kad malo bolje razmislim, ne izgleda mnogo bolje od Rage-a za iOS
), ali kad se voziš napolju, po lepom vremenu, one prelepe teksture i krajolici - sve izgleda kao prerenderovana animacija. Nikako ne znam šta da mislim o ovoj igri...
I sto neko rece jel ste primetili koliko se grafa greje? Meni max 51 stepen a obicno u svim igrama ide i do 70...
^ ok sto je igra nezahtevna ali bre kad igram cs 1.6 zagreje mi se grafa do 55stepeni.
...cpu lepo greje i koristi, vidim sva jezgra idu skoro na max.
...ja sam sinoc opalio iz samostrela, sigurno pola metra pored vugle neprijatelja i on je pao kao pokosen, verovatno iz istog razloga koji si i ti naveo....Sinoć sam igrao sa gamepadom, i ono, bolji je osećaj, verovatno jer su konzole imali na umu pre nego PC
Skines Update 1 i eto ti onda podesavanja...Instalirao sam igru-Black box,bez ikakvog patcha i radi ali mi radi na 20-30 FPS-a.Gde su podesavanja u ovoj igri?Nema nista.Smanjio sam AA na nulu i opet isto.Procitao sam zadnje cetiri strane ali ovo niko ne spominje.
Evo skinuo i instalirao,ali dobio sam samo 2-3 dodatna podesavanja.Nista bitno.
ajd da postavim ovo, mozda nekome pomogne:
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2156747
ja sam dobio mnogo tecniju igru i dosta lepsu grafiku. koristio sam "Config v2.0 Settings for High-end systems" podesavanja, probajte pa javite(crna kutija + 6870 + catalyst 11.10 v2)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari