Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Dobar je jvt, čini mi se najbolji do sada od ovih leak-ova

Gde ima JVT da se skine, da probam i to kad sam već wipeovao fon? :)

Sa CM7 baterija držala 17 i po sati, od toga displej bio uključen 3 i po sata, WiFi 6 sati (ostalo vreme 3G), ostalo sve po malo, jedino je Facebook app posisala 15% baterije, možda zato što su ostale uključene Notifikacije, sada sam to isključio pa ćemo videti.

Nije loše...

Ja u principu volim fabricki ROM ali meni JVT posrce bateriju brzo... A sporiji od Darky-ja i Doktorz-ja...

Meni je jvt ubedljivo najbolji stock rom od svih leakovanih do sada, sve radi super, nikakvih problema (mada ja nikada nisam ni imao problema). Nisam ni lagfix aktivirao jer i bez njega super radi.

Poslednja izmena:
Telep,jel si stavio jvt odex ili deodex stock? I koji kernel,root?

sent from TT

Radi 720p, ali zvuk se izgubi i kvalitet slike je loš... ako si na to mislio.

OK, ništa od CMa, kamera mi je bitna... :(

^^^ Thanks... flesujem ovih dana cim stignem:)

sent from TT

Ostadoh malo duže na Simplicity 0.32 i počeo je vrlo vrlo da se usporava... Šta dalje a da bude brzo i da baterija može da izgura od ujutru do uveče? Kamera je naravno bitna, dakle da bude iole brzo ali i sve da radi... Bio sam se zapalio za CM7 ali posle čitanja da ne radi kamera ne dolazi u obzir. Kako radi novi Simplicity? Jel su ispravili tj napravili da radi Tethering? Na ovoj mojoj verziji ne radi...

:wave:

u zadnje vreme imam problem sa punjacem.. kada je ukljucen na punjenje nemoguce je koristiti touch ekran.. probao dam jos par punjaca i sa nekim je sve ok dok sa nekim isti problem.. sta je ustvari problem ovde? kako popraviti?

u zadnje vreme imam problem sa punjacem.. kada je ukljucen na punjenje nemoguce je koristiti touch ekran.. probao dam jos par punjaca i sa nekim je sve ok dok sa nekim isti problem.. sta je ustvari problem ovde? kako popraviti?

Ovo i mene zanima. Isto mi se desavalo na 3fona sgs,dhd i iphone 3gs. Ekran ili sporo reaguje ili "kuca" pogresno. Tipa slovo pored, red dva ispod/iznad.

Ja sam imao ovaj problem kad sam punio SGS sa Nokia usb punjacem.

Ostadoh malo duže na Simplicity 0.32 i počeo je vrlo vrlo da se usporava... Šta dalje a da bude brzo i da baterija može da izgura od ujutru do uveče? Kamera je naravno bitna, dakle da bude iole brzo ali i sve da radi... Bio sam se zapalio za CM7 ali posle čitanja da ne radi kamera ne dolazi u obzir. Kako radi novi Simplicity? Jel su ispravili tj napravili da radi Tethering? Na ovoj mojoj verziji ne radi...

:wave:

Aktuelna verzija simplicity 1.1.1.
Skoro dva meseca sam na njemu, redovno apdejtujem na nove verzije i ne primećujem nikakve probleme.
Ne pričam toliko ali zato net i filmove rasturam. Još nisam uspeo da ne izguram dan sa njim.

Poslednja izmena:
Evo i ja isprobao JVT ali mi se desava problem sa WIFI-em PU!:mad: Par minuta radi normalno i onda samo od jednom izgubi signal pa se ponovo kroz nekoliko sekundi konektuje. Probao sam i preko odina i preko CWM-a da flashujem i opet isto,vracam se nazad na JVQ.:(

Evo i ja isprobao JVT ali mi se desava problem sa WIFI-em PU!:mad: Par minuta radi normalno i onda samo od jednom izgubi signal pa se ponovo kroz nekoliko sekundi konektuje. Probao sam i preko odina i preko CWM-a da flashujem i opet isto,vracam se nazad na JVQ.:(

Spominju na marketu WiFi Fix, pisu da resava stvar?

Ne treba WiFi fix, samo skinite static dhcp lease za MAC adresu telefona.

Ja nemam taj problem sa WiFi na JVT deodexed. Od čega li zavisi da li će se pojavljivati problem ili ne, baš se pitam.

Nemam pojma,meni se javljao i na JVS kada sam probao. Tada sam pokusao bio neki fix,valjda bese neki drugi kernel sa prethodne verzije ROM-a i nije delovalo. A sada se pa brze bolje vratih na JVQ (last known good configuration) tako da nisam ni isprobao ove fixeve sto rekose trenje i Gizmoid.:crash:

Rekoh od čega zavisi. :) I meni se to dešavalo dok sam imao podešenu statičku dhcp adresu za MAC adresu mog telefona, kada sam sklonio bez problema radi.

Nazad
Vrh Dno