Scyter
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.06.2010
- Poena
- 385
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel Core i9-13900KF, Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB (Push&Pull Arctic P14 Max)
- Matična ploča
- Asus ROG Maximus Z790 Hero
- RAM
- G.Skill 32 GB 6600 MHz Trident Z RGB
- GPU
- Asus GeForce RTX 4090 TUF Gaming OC
- Storage
- Samsung 990 Pro 1 TB, 980 Pro 2 TB
- Zvuk
- Altec Lansing VS2421E, Redragon Zeus 2
- PSU
- FSP Hydro Ti PRO 1000W
- Kućište
- Corsair 7000D Airflow (3x Corsair 140, 4x Arctic P12 PWM PST, 1x Corsair AF140 Elite)
- Monitor
- LG C3 OLED 42
- Miš & tastatura
- Logitech G9x, Redragon Kala
- Ostale periferije
- Driving Force GT
- Mobilni telefon
- Apple iPhone 14 Pro Max
- Pametni uređaji
- Samsung Galaxy Fit2
- Pristup internetu
- Optički internet
Juce sam gledao neki video klip preko Safari-ja, sve dok odjednom nije zabo telefon sam od sebe. Izasao je iz pretrazivaca i stoji u meniju. Load-uje nesto, medjutim, ne moze nista da mu se uradi. Ne moze cak ni da se ugasi! Totalno je zakuc`o. Padne mi ideja da sacekam da mu se skroz isprazni baterija, da bi se ugasio sam. Sacekam ja, ugasi se skroz telefon, stavim ga na punjac, upali se, sve normalno funkcionise.
I sada krece muka... Telefon radi uzasno sporo, neke opcije kao iPod ili Contact uopste ne otvara. Krene, zabode i vrati se u meni. Ne znam koji mu je... Jailbreak-ovao sam ga opet, nema vajde. Pokusao sam bez SIM kartice da ga koristim, ali isto. Reset-ovao sam skroz telefon, u nadi da cu resiti problem, nece ni da cuje.
U cemu je problem? Neka resenja?
Verzija softvera je 4.2.1, baseband je 05.13.04. Uradjen Unlock i Jailbreak naravno.
I sada krece muka... Telefon radi uzasno sporo, neke opcije kao iPod ili Contact uopste ne otvara. Krene, zabode i vrati se u meni. Ne znam koji mu je... Jailbreak-ovao sam ga opet, nema vajde. Pokusao sam bez SIM kartice da ga koristim, ali isto. Reset-ovao sam skroz telefon, u nadi da cu resiti problem, nece ni da cuje.
U cemu je problem? Neka resenja?
Verzija softvera je 4.2.1, baseband je 05.13.04. Uradjen Unlock i Jailbreak naravno.