Šta je novo?

Battlefield 3

Kretanje moraju da srede. Zapinje se i na najmanju prepreku, nonstop rvanje sa skokom, ne moze se ni kroz prozor iskakati, a ne moze se ni proci ako se ispreci ram prozora od 10 cm ... uopste ne mogu da se usredsredim na pucanje od ovog lomatanja

Die@Hard, kako si promenio FoV? I kod mene je zasivljen u opcijama...

Poslednja izmena:
Sad probao
ako izuzmem zapinjanje zbog servera, najmanji FPS sto sam video je 27 u najgorem krkljancu (dim, vatra i eksplozije kojecega)...uglavnom iznad 35 , rekao bih 40 FPSa u proseku. Ide i do 57 ponekad..

Igram i bez motion blura i sa 8xAF

Kako iskljucis motion blur?

Pa u meniju...doduse to moram da radim svaki put kad se pokrene partija.

caspian border ne da je puna glitcheva nego mi muka ono je pre alfa look tako da je metro keva za sad

Jako cudan osecaj posle BC2, doduse jos treba da ispodesavam masu stvari.
Prva stvar je jako cudno ponasanje misa, ogromna inercija sa ukljucenim RAW inputom, drugo sto me smorilo je kako da podesim da tasteri na misu necemu sluze, u meniju mi da samo tastaturu da podesim?

Meni ladno ova glupa karta ne diže klokove kad startujem igru. Divan slajdšou imam na 2D klokovima. Đubre neopevano

Meni ladno ova glupa karta ne diže klokove kad startujem igru. Divan slajdšou imam na 2D klokovima. Đubre neopevano

I meni se desilo, lupi nove drajvere i malo je klokuj i menjaj drajvere preko afterburnera...

Btw, jel ima neko novu sifru za Caspian, da malo i ja probam to cudo?

Jako cudan osecaj posle BC2, doduse jos treba da ispodesavam masu stvari.
Prva stvar je jako cudno ponasanje misa, ogromna inercija sa ukljucenim RAW inputom, drugo sto me smorilo je kako da podesim da tasteri na misu necemu sluze, u meniju mi da samo tastaturu da podesim?

Isti slucaj sa inputom, kao neki lag. Medjutim posle nekoliko startovanja igre raw je proradio kako treba, odsecno i precizno.

^
Probacu opet da ukljucim RAW pa da vidim, dok je iskljucen radi nekako ali to nije to, sto se mapiranja tastera na misu tice izgleda da to u beti nije moguce, pa sam sredio u softveru za misa

Poslednja izmena:
Lepo bi bilo videti CPU test,ima li neko mozda neki ?

shoppingcartsareagoodride sifra za caspian ;)

Bilo neigrivo, a onda sam instalirao nove drivere i restart igru - sad sve normalno.
Kretanje je ubagovano najstrasnije, ali je igra fun do 00 :d

Medium settings (Auto je stavio na High, medjutim multiplayer je smaranje onda) - neki prosek bi bio oko 40-45fps outside, a unutar metroa vise. All in all, igrivo skroz sa masinom iz potpisa. Malo lag smara doduse :/

Igrao sam jedno 2 sata Metro...mrzelo me da se cipam oko Caspiana.

Na Metrou sa high podesavanjima sem shadows koje su na medium, sa iskljucenim AA,AF i Motion Blurom i u 1280x1024, FRAPS meri oko 37.8 FPS kao prosek. Kada je neki zesci krkljanac na otvorenom, onda pada na ispod 20 a u tunelima je preko 50.

S obzirom da je u pitanju dvojezgarac i 280.26 drajveri a ne ovi beta optimizovani za BF3, nije loshe.

Za kraj, potrazite nick Trekiplex negde pri vrhu donje tabele :-devil-:

Uploaded with ImageShack.us

meni na ultra settings na caspian borders full hd minimum 40 fps max 90 fps,s obzirom da je na ultra prezadovoljan sam,na high ne pada ispod 55 fps :smoke:

e da mi je znati kako vi ljudi uspevate da udjete na caspian servere... :D stalno su puni.

ljudi odjednom imam problem nece da mi udje u igru, krene da otvara Battlefield 3 beta u task baru i ugasi se i to je to

http://i.imgur.com/lurqU.jpg

Bogami treba se naviknuti na ovo,posle BC2!Kada nekog ubijes to je prava smejurija,kakve su to animacije!Nadam se da ce ispraviti to u full-u!

onaj odsjaj od scope na snajperu nema veze sa koje je strane sunce?

Izgleda da nema. Kao flashlight yebote :)

Na prvu ruku (samo metro igrao) mi nije nesto leglo. Cudno kretanje, smesno bacanje bombe, minimap koji nicemu ne sluzi, lag, ponekad jako usporavanje i seckanje, (sve na high, iskljucen AA i SBAO).
Ae ipak je beta pa ocekujem da ce ispeglati masu stvari, ali zasad mrka kapa.

nisam lepo citao onaj text o fovu, zato i nije htela igra da mi startuje :S

Jako mi se svidja igra, jest da Caspian ima tonu errora ali i metro nije bash losh [iako je prilicno closed]. Odsjaj na snajperima stvarno nije losha ideja, mora se nekako skontati gde se snajper zakamperisao. Inace, moram da provalim sto igra odbija da mi map-uje dodatnu dugmad na mishu [mx518].

Cekam da otkljucam holographic red dot nisan pa ce onda krenuti divljanje.

Igra je cool sem ****** tipa kad trcis odjednom nestane puska ili kad nisanis nema nicega samo cross bude...i onda moram da pogledam dole ka nogama i onda mi se puska ponovo pojavi...

Jako mi se svidja igra, jest da Caspian ima tonu errora ali i metro nije bash losh [iako je prilicno closed]. Odsjaj na snajperima stvarno nije losha ideja, mora se nekako skontati gde se snajper zakamperisao. Inace, moram da provalim sto igra odbija da mi map-uje dodatnu dugmad na mishu [mx518].

Cekam da otkljucam holographic red dot nisan pa ce onda krenuti divljanje.
i ja imam isti problem sa mx518, ne zeli da prihvati dodatne dugmice :)

Vrh Dno