Šta je novo?

Battlefield 3

Nema sanse da se pokrene download.
Pitam li se da li ovakav raspad bude kad izadje neka AAA igra na Steamu?

Meni je download krenuo bez problema, samo malo sacekajte posto response time je opao zbog opterecenja. Download mi ide maximalnom brzinom, za ~sat vremena krecem sa igranjem.

Inace, da li vam radi chat u originu? Trenutno mi stoji da je disabled. :)

Poslednja izmena:
Ne pamtim da je ijedna igra digla ovoliko prašine :)

Generalno svaki COD do sada, TF2 kad je postao free,. online je bilo oko 120k igraca non stop, a steam se raspadao u vecernjim casovima... America's Army 3 je takodje bio slicnu blokadu napravio,..

Mada, daleko od toga da je ista publika u pitanju.

Samo da ne bude,kada se prasina slegne i kada bude sve kristalno jasno,negativnih komentara!

Naravno da će biti negativnih komentara, a najviše od onih koji:
- nemaju hardver za BF3
- nisu igrali Battlefield igre
- ne igraju FPS
- ne igraju online igre
- nisu pratili razvoj igre pa su imali pogrešna očekivanja

Što je i normalno :)

Odigrao sam 2 partije na obe mape, za sada mi se mnogo svidja :). Sve se pomalo raspada, posto je beta u pitanju. Idem da probam dalje...

Ja ne mogu nikako da se nakacim ni na jedan server :mad:
Jel ova sifra za casapian border i dalje radi videokilledtheradiostar ???

Tako je!Najveca prepreka u svemu tome je hardver,a na ovo ostalo se moze naviknuti!Ja pre nego sto sam kupio BC2,nisam nikada razumeo ljude koji igraju multiplayer igre!To je za mene bilo trosenje vremena na nesto sto nema nikakvog cilja!Ne bih ni BC2 uzeo da nije bio na snizenju!Sada je multiplayer za mene jedna od najboljih stvari u igrackom svetu!Dok ne probas necis ni znati sta te u stvari privlaci!

Tako je!Najveca prepreka u svemu tome je hardver,a na ovo ostalo se moze naviknuti!Ja pre nego sto sam kupio BC2,nisam nikada razumeo ljude koji igraju multiplayer igre!To je za mene bilo trosenje vremena na nesto sto nema nikakvog cilja!Ne bih ni BC2 uzeo da nije bio na snizenju!Sada je multiplayer za mene jedna od najboljih stvari u igrackom svetu!Dok ne probas necis ni znati sta te u stvari privlaci!

Ko da sebe slusam .... Brao Bro !

Dodjem ja na Joining server, al tako onda stoji non stop
Dal i onda da klikcem join server ili da cekam i duze, 10 min...?
Jel to treba odmah da se ulogujem kada naidje slobodno mesto ili se ceka dugo( joining server)?

Skinuh origin,i igru preko nekog torrenta,kopirao sam u origin games :D Al trazi mi key? :D Je l' treba to tako ili? Nisam u toku :/

Ja ne mogu uopste da otvorim stranicu origin-a. Pokusavam vec 20 min.

pa jel moguce da ima 3.9 GB. inace moze da se udje na sajt i pocne download samo radite refresh(sa pauzama od oko 5-10 sekundi) dok ne ucita stranicu tako sam i ja uspeo.

Poslednja izmena:
kako da ne pukne,kada 999 ziliona ljudi pokusava da skine i odigra partiju...

"matchmaking"...COME ON!!!

Trenutno aktuelna sifra za Caspian Border je: videokilledtheradiostar :)

Operation Metro je Modern Warfare za ovo...pravi Battlefield!

Tvrdim da je ovo prva igra koja je presisala Krizu (2). :) Neki shotovi su na High, a neki na Ultra.

Ma Kriza 2 je boranija.

Btw, texture na tim shotovima su lose kvalitete.

kako da ne pukne,kada 999 ziliona ljudi pokusava da skine i odigra partiju...

"matchmaking"...COME ON!!!

pukao im je store, aj da su im pukli serveri za download (a i oni su u raspadu)... jel bio uopste preload za betu ?

imaju li ovde opcije za igru,secka mi kao ludo,moram detalje da smanjim?

Ima, kad udjes u igru imas video settings..

Inace, vrte se obe mape...

Poslednja izmena:
Ma ovo je strasno....i nadjem servere sa po 5,6 igraca od 32 i kada se ulogujem, samo mi stoji joining server.... Al+Enter ne radi...
Ne mogu nikako da udjem bilo gde....

napravih sve :p
Elem kod mene igra radi perfektno x6 na 3.5,5850 za sada def. od 30-60 fps.Sve ultra itd itd...

Evo ja skidam i za nekih dva sata krecem.
Ime Nindza-Ratnik.

Mnogo brze se ulazi na server kad se izabere "Quick match".Inace mene smara sto ne mogu da menjam tastere na tastaturi kako ja hocu.Takodje na mishku mogu da rade samo levi i desni taster.Ja koristim strelice(to moze da se promeni) i tastere iznad strelica(to ne moze:s)

Nazad
Vrh Dno