Šta je novo?

Warhammer 40,000: Space Marine

Isto sto i wawrinka koristi... Ali iz nekog razloga, ne radi... Sad reinstaliram sve .net, c++ i sta god mi padne na pamet :S Probao sam nekoliko melema, i stalno mi crash zbog tog .dll :SS

Mene je zezao black box sa instalacijom pa sam morao Avast da iskljucim onda se lepo instalirao...

BTW kako smaraju assault marinci/reptori u MP strasno, samo pridju i mrtav si iz dva udarca :(

Kakva je klanica pri kraju igre, svaka im cast :guitar:

Ehh... Pripremite se za epic facepalm...

Nije mi radila zato sto je Steam bio iskljucen...

Nisam ni ja imao, pa sam inst u nedostatku ideja :D Ista verzija igre :p

I ja sam instalirao od tamnestrane pa ne radi mp, o cemu pricate

aj podelite to za MP, kako namestiti da radi

hvala !! :exploder:

Ovo je svrš od igre:D
Shvatio sam da sam ovo čekao cele godine, kakav krajsis 2 i bakrači, ja bih samo dodao još prosutih utroba i krvi:D

moze na pm objasnjenje za narodni coop :)

Evo i ja se javljam da mi posaljete na pm objasnjenje za narodni coop :) Hvala :)

Igra je uzivancija.. Samo.... Poceo da failuje mp na lecenoj verziji? Samo kod mene opet problem ili?

ne radi ni ovaj

Presao igru. Koji cliffhanger na kraju. Jel ce izlaziti neka ekspanzija uskoro?

I ja presao juce, siguran sam da ce biti. Ako pogledamo kako Relic i THQ sjajno koriste ovaj serijal:
Warhammer 40,000: Dawn of War
Warhammer 40,000: Dawn of War: Winter Assault
Warhammer 40,000: Dawn of War: Dark Crusade
Warhammer 40,000: Dawn of War: Soulstorm
Warhammer 40,000: Dawn of War II
Warhammer 40,000: Dawn of War II – Chaos Rising
Warhammer 40,000: Dawn of War II – Retribution
Warhammer 40,000: Space Marine

Prilicno sam ubedjen da ce biti verovatno 2 ekspanzije, pa onda drugi deo :)
Igra je sjajna, i bila bi ogromna steta da se serijal zavrsi samo sa ovom igrom. A i mora prica da se razmrsi, a verovatno i da uvedu Eldare, Tau, Necrone i ostale u ovu koljacinu koja nikada nece prestati :smash:

Ja bih hteo da najzad spomenu centralni deo Wk univerzuma, da se u igri pojave velike vodje, pa mozda cak i emperor [neki veliki napad na zemlju gde bi on morao da intervenise]. Dosta je bilo ovih sidestory-a.

Slazem se skroz. Imaju odlican gameplay, solidnu grafika, engine, neiscrpan univerzum tj. lore.
I u sustini imaju sve sto im treba da ceo ovaj serijal dignu na neki Blizzard nivo Starcrafta i Warcrafta.
Trebaju im jace price kroz igre, sa herojima koji se dugo pamte (Arthas, Ilidan itd...). Glasovnu glumu vec imaju vrhunsku, znaci samo da se vise potrude oko pisanja, da isplaniraju epsku pricu sa svim vodjama i dobrim cinematicima.
*** treba para za tako nesto, ali bas bih voleo da se uzdignu i taj stepenik dva vise

Bilo bi lepo kad bi imali neku igru koja prati Great Crusade ili Horusovu izdaju.
Ove izmisljene price nisu lose ali nisu epske.
A WH ima bolji lore od blizzardovih rip-off komercijala.

pa ima 100x veci lore, ali nikako da ga dobro razrade u igrama.

Nego jel zna neko gde su sacuvani sejvovi ? Ne mogu da nadjem folder/fajl nigde, za svaku drugu igru mogu...

Ja bih hteo da najzad spomenu centralni deo Wk univerzuma, da se u igri pojave velike vodje, pa mozda cak i emperor [neki veliki napad na zemlju gde bi on morao da intervenise]. Dosta je bilo ovih sidestory-a.

Tesko da bi Imperator mogao na taj nacin da se umesa, dok, sa druge strane umesan je u sve, motri na nas sa Zlatnog trona i njegovo svetlo nas vodi kroz lavirinte i opsene haosa. EMPEROR PROTECTS!
:)

On bi se umesao da ima snage :D Taj je u komi vec 10.000 godina i svaki dan po 1000 psykera se zrtvuje da bi ovaj preziveo :d Glavni vojnici u wh40k su Adeptus Astartes (marinci), za manje okrsaje se koristi Imperial Guard, a protiv chaos - ordo malleus i od skora i Sisters of Battle... Jedva cekam da se malo okrenu i zvucnim imenima wh40k sveta, a ne ovaj 'titus' i slicni... Mada, za one upucene, ima malo slicnosti izmedju Ventrisa i Titusa, i Learchus i ovaj iz igre sto prati Titusa...

Inace, nerviraju me detalji, tj - kako su uradjeni oklopi i slicno. Nisu ni 1/10 onoliko zlatnjikavi, a captain 2nd company of ultramarines je Sicarius, sto znaci da je ili ovo u igri smesteno pre nego sto je ovaj postao captain, ili GW nije kontrolisao sta se radi u igri. Takodje, i Black Templari koji prate inkvizitora, to trebaju biti Grey Knights a ne.. Igra je mnogo kul za koljacinu, ali sto se tice tih detalja, odbijaju me.

On bi se umesao da ima snage :D Taj je u komi vec 10.000 godina i svaki dan po 1000 psykera se zrtvuje da bi ovaj preziveo :d Glavni vojnici u wh40k su Adeptus Astartes (marinci), za manje okrsaje se koristi Imperial Guard, a protiv chaos - ordo malleus i od skora i Sisters of Battle... Jedva cekam da se malo okrenu i zvucnim imenima wh40k sveta, a ne ovaj 'titus' i slicni... Mada, za one upucene, ima malo slicnosti izmedju Ventrisa i Titusa, i Learchus i ovaj iz igre sto prati Titusa...

Inace, nerviraju me detalji, tj - kako su uradjeni oklopi i slicno. Nisu ni 1/10 onoliko zlatnjikavi, a captain 2nd company of ultramarines je Sicarius, sto znaci da je ili ovo u igri smesteno pre nego sto je ovaj postao captain, ili GW nije kontrolisao sta se radi u igri. Takodje, i Black Templari koji prate inkvizitora, to trebaju biti Grey Knights a ne.. Igra je mnogo kul za koljacinu, ali sto se tice tih detalja, odbijaju me.

Mislim da je Garda osnova vojske Imperije, a "Andjeli Smrti" dolaze tamo gde su potrebni :) posle chapterizacije ih nema dovoljno da bi bili glavni faktor vojske, ali da cesto donose prevagu to je tacno. I meni se te neke nedoslednosti ne svidjaju, ali mozda su BT stavljeni umesto Gray Knight-ova iz tehnickog razloga, ipak je ovima oprema drugacija, a BT su samo tvrdoglavi Space Marinci. I da, postojeca zvucna imena bi jako znacila, pogotovu nama fanovima.

ne znam bas ni da li bi GW ikome i dozvolio da tako nesto uradi u nekoj igri, da neki dogadjaj koji ce se mozda desiti umesaju tako neke velike i bitne likove, pogotovu imperatora... kako bi oni onda dalje pravili price, pravila, figurice...

jedino mozda nesto iz proslosti, sto neko rece horus heresy, verovatno najepskija od svih svemirskih epshih bitaka :)

ne znam bas ni da li bi GW ikome i dozvolio da tako nesto uradi u nekoj igri, da neki dogadjaj koji ce se mozda desiti umesaju tako neke velike i bitne likove, pogotovu imperatora... kako bi oni onda dalje pravili price, pravila, figurice...

jedino mozda nesto iz proslosti, sto neko rece horus heresy, verovatno najepskija od svih svemirskih epshih bitaka :)

Pa ne moraju da ubacuju Imperatora ni Primarhe, ali mogu makar neke druge likove kojih hvala Bogu ima. Ali nekako od kako su izmislili ceo chapter (Blood Ravens) za potrebe igre mislim da im je lakse, isplativije da izmisljaju likove i od njih prave face.

Sa moje strane, voleo bih da obrade Rogue Tradere kroz neki dobar open space RPG.

ma ok, mogu da ubace poznate likove, u dow2 onoj poslednjog ekspanziji se pojavljuje abadon recimo, ne moze poznatije od toga :) ali mislim da GW nikome ne bi dozvolio da u bilo kojoj igri uradi neku pricu koja bi uticala na ceo wh40k svet, zato svi ovi izmisljeni sektori...

Inace, kakvi su dalji planovi GW sa WH40k fransizom ?

Nazad
Vrh Dno