Šta je novo?

Scythe Kaze Server

Učlanjen(a)
17.04.2004
Poena
1,585
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5700X3D & Noctua NH-D15
Matična ploča
Asrock x370 killer SLI
RAM
32GB G-Skill Trident Z 3200 CL14
GPU
Asus Strix 1080TI
PSU
Seasonic 760XP2
Kućište
Corsair 600T
Miš & tastatura
Logitech G15 $ MX518
Mobilni telefon
Xiaomi 14T
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Gde da kupim Scythe Kaze Server fan controler u BG-u? Ne mogu da verujem da niko vise to nema. Ne mogu da nadjem nista odgovarajuce ni kao zamenu.
Da se rezumemo, treba mi 5.25 varijanta sa kontrolom za 4 venta, ne 3.5" za 2 venta.
Svaki info bi mi znacio. Tnx

Gde da kupim Scythe Kaze Server fan controler u BG-u? Ne mogu da verujem da niko vise to nema. Ne mogu da nadjem nista odgovarajuce ni kao zamenu.
Da se rezumemo, treba mi 5.25 varijanta sa kontrolom za 4 venta, ne 3.5" za 2 venta.

Ocajan je .. Crko mi je .. Samo za temp je dobar za kontrolu fanova je ocajan..

Zbog cega ocajan? Daj neki detalj.
BTW, mene temp i ne interesuju, treba mi samo dobra klasicna kontrola ventilatora s tockicem gde mogu da smanjim brzinu dovoljno i po mogucstvu ugasim vent skroz. Necu sarene display-a, menjanje brzine na dugmice...

Bilo ga je u emmi-ju pre možda 10ak dana, mislim da je bio oko 4k dinara. Vidi sa njima da ti nabave. Uzmi ga slobodno, imam ga već oko godinu dana i odličan je kontroler.

Ocajan je .. Crko mi je .. Samo za temp je dobar za kontrolu fanova je ocajan..
A koji je tačno tebi model crkao? Pošto si se javio i u temi za Scythe Kaze Master Pro 5,25 a to nisu isti kontroleri.

Model KS01-BK Mislim crko je on meni pa ga popravim .. ali nije to problem problem je sto bas sara .. znaci desava mi se to da stoji na auto za ventilator koji hladi memoriju .. i sada dodje do recimo nekih 40 50 c on digne mali ventilator na 2400 o/m .. nekako mi je to bas puno , ali u pocetku nisam mario .. islo je i preko te cifre.. dok mi nisu izduvali fanovi .. uzeo sam sada cm ... i 2x i foxconn ali ovi su ludi i mogu bukvalno sve pritiske da izguraju .. ali opet kazem nije bas nesto za kontrolu fanova.. nekako mi je skup za te pare... ovaj moj je bio 40e pre 15 meseci.. (alti)

A sta mu tacno fali za kontrolu fanova? Mene moj sluzi odlicno preko 2 godine. 🙂
A to za automatsko setovanje, mora to lepo da se podesi. U krajnjem slucaju mozes da koristis manuelno setovanje ili poluautomatsko.

Ok, zakljucili smo ono sto smo i znali, kontrolor je odlican. Nisam danas stigao da okrenem Emmi... Do ponedeljka nista.

ajde pa napravi neki review kratki i mene zanima 🙂

Nazad
Vrh Dno