Šta je novo?

video share bez copyrighta?

bojan23

Slavan
Učlanjen(a)
28.05.2008
Poena
319
na tjubu sam dobio poslednju opomenu pred brisanje naloga zbog upload-a videa sa copyright-om. hteo bih da otvorim nesto??? hmmm... neki sajt, blog, da koristim neki drugi (labaviji po tom pitanju) servis ili sta god. ustvari, ja nemam pojma mnogo o tome pa mi je potreban dobar predlog.
ps. u pitanju je share-ovanje muzike u lossless formatu sa slikom ploce, albuma ili singla. fajlovi nisu veci od 200mb. za sad ih ima nesto manje od 200.

Mozda bi MegaVideo.com bio "labaviji", ali zaista mi nije jasno zbog cega zelis time da se bavis :S:

Kaci na Grooveshark. Tamo je fin zvuk, bolji nego na yt.

Mozda bi MegaVideo.com bio "labaviji", ali zaista mi nije jasno zbog cega zelis time da se bavis :S:

hobi je cudna stvar, u vecini slucajeva egzistencijalno nepotrebna, ali ipak svima nama tako draga. tako i ja, malo hobi, malo ex-profesijalna deformacija. :d video sam megavideo, ako ne brisu fajlove zbog copyrighta mozda bi moglo da funkcionise u kombinaciji sa jos necim. dal' mogu da stavljam linkove sa tog sajta na fb, kao sto je to nekad funkcionisalo sa tjubom. malo je glupo pitanje ali ne znam kako sad stvari stoje na fb jer nemam nalog vec godinama.
meni ustvari treba negde neka profil strana i onda na nju da kacim te nazovi spotove koje pravim, da li kao linkove ili stvarni upload kao na tjub. ne bih da placam neki domen jer onda nista od anonimnosti, a ovi besplatni imaju malo prostora za upload. ne znam da li bi to moglo na nekom blogu ili na necemu kao sto je http://soundcloud.com/.... zato i pitam....

Kaci na Grooveshark. Tamo je fin zvuk, bolji nego na yt.

nije los ovaj grooveshark za slusanje, ali mislim da to nije ono sto meni treba...

Poslednja izmena:
Ne razumem o kakvoj anonimnosti pricas kada razmisljas o uploadu na poznate hosting sajtove? 🙂 Kao da oni nemaju Ip logging na njihovom serveru...

ma nemam pojma, zato i pitam za savet. trazim resenje, ali za sada mrka kapa.

Da li si probao vimeo.com ?

Nije los vimeo uopste. Nakacicu par da vidim sta kazu oko copyrighta.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno