Šta je novo?

Max Payne 3

Izgleda da je nekome bitniji izgled i frizura glavnog lika, nego sama igra. :)

Svi kukate, a garantujem da cete da se razvalite od igranja...i odusevite igrom. :)

Slažem se.

Iako se pojedinci možda neće složiti Rockstar pravi sjajne igre i tu nema priče. Ne volim ih ni ja zbog određenih stvari ali igre su im odlične.

Jedva cekam da vidim kako je Euphoria implementirana u ovakvu igru. Iz teksta se naslucuje da rade bas detaljno a to je po meni kljucna stvar za ovakvu igru. Opis za cover sistem mi je malo nejasan (cini mi se da je slicno funkcionisao i u RDR) a i selekcija oruzja je kao u RDR sa weapon wheel. To mi se bas i ne svidja, voleo bih da je HUD kao u starim igrama. Na nekim slikama iz clanka je Max skoro kao u dvojci, pitam se da li ce ti flashbackovi biti igrivi ili su samo snimljene scene.

A sad bas procitah, potvrdili su da ce James McCaffrey ponovo glumiti Maxa, da bas glumiti posto je on Max u punom MoCap performansu. Secam se da mi je ovo bila jedna od najvecih primedbi kad je igra najavljena. Bez starog glasa to nije Max.

Poslednja izmena:
Mart 2012

Today, we're proud to announce that Max Payne 3 - the new dark, gritty action experience that continues the tale of former New York City detective Max Payne and is sure to satisfy both newcomers and veterans to the historic franchise alike - is expected to launch on the Xbox 360, PlayStation 3 and PC in March 2012 in North America and Europe.

Still haunted by the memories of his traumatic past, Max begins a new life working private security protecting a wealthy industrialist and his family in Sao Paulo, Brazil. When gangs target the family under his protection, Max is forced to fight to save his clients and clear his name, in a bid to, once and for all, rid himself of the demons that have tortured him for far too long.

A true cross-studio collaboration between Rockstar Games’ global development teams that picks up from where series creator Remedy Entertainment's Max Payne 2 left off, Max Payne 3 utilizes cutting edge technology for a seamless, cinematic action experience, incorporating the latest advances in Natural Motion physics as well as a brand new iteration of the Rockstar Advanced Game Engine, resulting in highly-refined gameplay with an extensive range of realistic weaponry, an intelligent cover system and sophisticated Bullet-Time mechanics.

In addition to an expansive single-player campaign, Max Payne 3 will also be the first entry in the series to introduce a thorough and engrossing multiplayer experience. In a unique twist, Max Payne 3 multiplayer delivers a compelling experience that dynamically alters maps and mode progression for all players in a match. Along with traditional multiplayer modes, Max Payne 3 will also include a deep reward and leveling system, persistent clans and multiple strategic load-out options.

maxpayne3-15-1280.jpg

maxpayne3-16-1280.jpg

Videcemo sta ce da bidne. :D

Može da bude šta god, ali ne vidim zašto su igru nazvali Max Payne 3 kad nema nikakve veze sa njom. Mogli su da nazovu Max Dead, ili Ultimate Kill. Ako su već hteli da zarade na franšizi nije trebalo je da menjaju izgleda Maxa.

Nemoj da si prestrog Lazo. Pa i u dvojci je potpuno promenjen Maksin izgled a igra je opet bila solidna i imala je šmek keca. Mozda fejla ali malo podataka ima da bi vec sada tvrdili...

Dvojka je isto bila do jaja! Prešao sam je samo 3 puta, keca sam prešao 5x ... Ovo ne verujem da ću ni jednom jer će koliko mi se čini biti u open world varijanti, makar su tako najavljivali. Jedino što bih sačekao nešto tako je LA Noire i ništa više, možda nastavak Mercenaries-a :D

Meni ovo super izgleda pogotovo screen no.2

+1

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ja cu ovo odigrati kakvo god da bude iz postvanja prema prvom delu...;), no, sudeci po skrinovima nece lose biti.

Poslednja izmena:
Dvojka je isto bila do jaja! Prešao sam je samo 3 puta, keca sam prešao 5x ... Ovo ne verujem da ću ni jednom jer će koliko mi se čini biti u open world varijanti, makar su tako najavljivali. Jedino što bih sačekao nešto tako je LA Noire i ništa više, možda nastavak Mercenaries-a :D

A GTA 5 neces ??

Nope, ništa posle dvojke nisam odigrao... a iam ih sve naređane na steam-u

Izgleda da je ostao Sao Paolo :trust:. NY mozda kroz flash bekove. Mogli su da ubace malo detalja iz igre, bullet, kretanje, fiziku.

Uopšte nisu sačuvali onaj Noir šmek, mračnu atmosferu i sve što je ovaj serijal učinilo legendarnim.

:trust:

Pogledaj par brazilskih filmova o favelama [city of god, elite squad 1&2] pa ces se uveriti da i tamo moze biti veoma sumorno i mracno cak i ako je sve osveljeno full osveljenjem.

Meni je ovo ok. Nije bash uber prejako, ali ima potencijal da to postane.

To sam i ja hteo da kažem, City of God i te fore ali džabe kada ovde svi misle da znaju šta je Max Payne a keca igralo možda deset ljudi...

Meni je ovo super i mislim da će biti najjača pucačina kada se pojavi i jedna od najboljih igara 2012. godine.

Cim sam cuo muziku na pocetku trailer-a, odmah su me kupili... :)

De znam, meni je Max vezan za hladno vreme i sneg, plus noir atmosfera... ovde je sve suprotno tome pa cak i frizura. :D Npr. Sem Fisher koliko god je "ubrzan" ostao je donekle dosledan svom stavu. Ovde mi ne deluje tako ali ajde progutacemo pa da vidimo sta sama igra kaze, mada ne sumnjam da ce da bude interesantna.

De znam, meni je Max vezan za hladno vreme i sneg, plus noir atmosfera... ovde je sve suprotno tome pa cak i frizura. :D Npr. Sem Fisher koliko god je "ubrzan" ostao je donekle dosledan svom stavu. Ovde mi ne deluje tako ali ajde progutacemo pa da vidimo sta sama igra kaze, mada ne sumnjam da ce da bude interesantna.

Pazi možda neće biti remedy noir fazon ali ako neko od aktivnih razvojnih timova današnjice zna da pogodi tu filmsku atmosferu kako treba (filmsku atmosferu dobrog filma kakav je The Town na primer a ne gluposti kakve serviraju Call of Duty tj. filmsku atmosferu B kategorije filmova) i da ispriča gorku i realističnu priču to je Rockstar, uz puno kritike društva pride. Ovo sigurno neće biti još jedna isprazna TPS igra sa mafijom i ćelavim korumpiranim policajcima kakve su CoJ3 i KaneLynchovi.

^ kec je bolji, IMO.

word

Max Payne kec je verovatno najbolja pucačina koju sam igrao.

Edit: Ti si mislio na film :D

Poslednja izmena:
...faca mu je ovde tupava, kao i u dvojci. Po meni bi trebao da ima onaj ogorcen izraz...kao da svugde oko njega bazdi vnogo:d
max payne.jpg

Bice ovo odlicno. Nemam razloga da sumnjam u Rockstar

Vrh Dno