Šta je novo?

Warhammer 40,000: Space Marine

izaslo je ono sto treba da izadje. Probajte i javljajte utiske

Ovi postali brži od poznatih lekara, interesantno.Izgleda da se farmaceutska industrija oslanja na outsidere :d

Mene zanima hoce li moci coop na narodnoj verziji :trust:

Probao i odusevio se!Ne znam zasto,ali me neodoljivo podseca na GoW!Koji je ovo Engine?Ispeglali su ga do savrsenstva,nema ni l od laga ili tome slicno!Preporuka svima da je probaju,stvarno je odlicna!

Igra je odlicna, nisam je dugo gustirao ali mogu reci da mi se svidja. Izgleda dobro, i radi dobro na max detaljima, pogotovo ako uzmem u obzir da je teram na G92 (do duse punokrvnom). Sve sam se nadao da ce one lenstine iz computerland servisa da mi srede X360 joypad dok ne izadje igra, ali ne vredi, sad moram na tastaturi da igram. Inace igra je bazirana na Darksiders engineu, i zove se Phoenix Engine.

Poslednja izmena:
Instalirao sam ovaj BlackBox repack (instalira se 25min ali je zato 2,1GB )
Sta reci, odigrao sam 15-ak minuta i igra me je oduvala. Veliki sam fan Warhammer 40K Dawn of War igara, i plasio sam se da ce ovo da bude zbrzano, traljavo odradjeno ******, sa jedinim ciljem da se uzmu pare.
Tuki, igra je ispeglana da savrsenstva, endzin ne moze bolji da bude. A sama igra je perverzija, koljacina do koske. Za sad sam odusevljen.
Naravno, da se malo zagrejete i napalite ovo obavezno treba odgledati pre toga:

ultramarines-movie-poster-2010.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1679332/

uh bas mi se svidja igra, pogotovu koliko su dobro preneli wh40k svet

Kakva pucangija na pocetku,odusevljen sam! :D Doduse,prelazicu je tek nakon Deus Ex-a...

Ja ne uspijevam da je pokrenem. Sve uradim kako treba, i dx i vc sam iz igre probao, ali netje pantitju. Pojavi se proces na jedno 5-6 sekundi u Task Manager-u i nestane.

Kakva igra toliko sam instalirao igara i ništa ne igram ali ovo završavam prvo pre svega.

taj plakat sto sam ostavio nije za igru vec za film. A sam film je odlican (kompletno je CGI), prica mracna, jeziva, pravi uvod u ovu igru.

Burn the Heretics !!

pa i u filmu su ultramarinci glavni likovi, tako se film i zove, ne black templari :)

i film naravno nema veze sa ovom igrom, onako, dobar je, ali nije bas ni za prave fanova, a ni za one koji nikad nisu ni culi za wh40k :)

I ja takodje imam problem, samo sto mene gnjavi je jedan od dodatnih melema :/Moze li neko da me uputi u apoteku na pravu adresu da nadjem melem koji mi treba?

Instalirao sam ovaj BlackBox repack (instalira se 25min ali je zato 2,1GB )
Sta reci, odigrao sam 15-ak minuta i igra me je oduvala. Veliki sam fan Warhammer 40K Dawn of War igara, i plasio sam se da ce ovo da bude zbrzano, traljavo odradjeno ******, sa jedinim ciljem da se uzmu pare.
Tuki, igra je ispeglana da savrsenstva, endzin ne moze bolji da bude. A sama igra je perverzija, koljacina do koske. Za sad sam odusevljen.
Naravno, da se malo zagrejete i napalite ovo obavezno treba odgledati pre toga:

ultramarines-movie-poster-2010.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1679332/

koji fail za plakat, film se zove Ultramarines http://wh40k.lexicanum.com/wiki/Ultramarines , a na slici Black Templar http://wh40k.lexicanum.com/wiki/Black_Templars :)
nije bas da vecini smeta, ali ako su vec radili nesto na temu, mogli su da se informisu pre uzimanja prve najkulje slicice :)

Dobra igra, rokanje, mene podseca mnogo na gow, sto je veoma dobro, jos kad bih mogao mp koji je takodje vrh po onome sto sam video, ali za to nam treba 21e :D

Poslednja izmena:
da, i ja bih gotivio neki MP, ovako sam stigao do chaptera 7 i nemam zamerki za sad. Jedino cemu se nadam je da pored marinaca, orkova i imerialne garde, ubace jos nekoga. Recimo chaos marince i eldare.
A nadam se da ce igra da dobije bar dve ekspanzije :D
Svaka cast za Relic i THQ, odlican posao

Može na narodnoj :)?

Pa ne'am predstavu, ne znam kada sam poslednji put neku izlečenu igru instalirao...

'bem ti igru... Nabavih i onu vecu, nije radilo zbog melema (steamov klijenat .dll) i nije htelo pokrene, odmah crash... Sad nabavih manju verziju, koja provereno radi - opet isto sr...

Obicno takve crash povezujem sa c++ paketima i manjku istih, ali ne kapiram wth je sad, imam i 2005, i 2008, i 2010 inst (nesto i x84 i x64, nesto samo x64), sa najnovijim update, i opet crashuje govedo....
Moje pitanje: sta sam zaboravio instalirati pa da moze ovako zaj* ?

Meni uopste nece. Samo se upali proces u TM i nakon nekoliko sekundi nestane. Isto imam sve instalirano.

Neznam koje probleme imate ja sam skinuo verziju od Tamnestrane(eng) i sve šljaka extra inače ovaj tkz. shotgun je nešto najludje što sam video u nekoj igrici.

Poslednja izmena:
Isto sto i wawrinka koristi... Ali iz nekog razloga, ne radi... Sad reinstaliram sve .net, c++ i sta god mi padne na pamet :S Probao sam nekoliko melema, i stalno mi crash zbog tog .dll :SS

Nazad
Vrh Dno