Šta je novo?

WinFast TV2000 XP-PROBLEM

dejan#7

Slavan
Učlanjen(a)
18.01.2008
Poena
435
Do sada mi je sve normalno radilo,i sada kada pokrecem PVR2 izbaci mi "Cannot find any availiable BDA device".Svaka pomoc dobro dosla.

Koji tacno model Global, Expert ili neki drugi?

Uf, tako sam i mislio. Probaj sa deinstalacijom PVRa i drajvera pa ponovnom instalacijom. Inace to je jedan od najgorih TV tjunera, pravo je cudo kako ti je to radilo kako treba.

Ne vredi...Sve zivo sam pokusao,premestanje u drugi slot,novi PVR....

Probaj onda na drugom racunaru, ako ne radi oprosti se sa tjunerom - imas sad da kupis loma tih analognih za sitnu lovu.

Ribizla, a što misliš da je ovaj TV Tjuner loš ? Kakva je onda Expert varijanta ?

Ne mogu sad tacno da se setim razlike izmedju Global i expert varijante, dslicje razlika samo u daljinskom ili u formatima u kojima snima ali neke drasticne razlike nema. To je ok TV karta pogotovu za svoje vreme kad je pravljena i nema razloga da bilo sta ne radi na njoj kako treba kao sto Ribizla kaze.
A sto se problema tice... Kreni prvo od drivera i PVR-a, deinstaliraj i instaliraj ponovo a ako nece obavezno promeni slot, to je obicno resavalo problem. Cisto sumnjam da je crkla ali moguce je i to.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

E zato ja volim TV karte Hauupauge, jeste da su skupe ali brate znaš šta kupuješ i znaš da dobijaš vrhunski kvalitet izrade i vrhunski kvalitet softvera.

P.S. Izvinjavam se što spamujem temu, ali molio bih za savet koju TV karticu da kupim za sestru a da ima podršku za buduće digitalne TV standarde, dakle da bude hibridna analogno/digitalna kartica i da, ako je moguće, ne prelazi 45 do 50 evra.

Poslednja izmena:
Dodaj joj para i kupi Hauupauge, tako znas sta kupujes. Sestra ti je, otvori se malo. Neces valjda neki krs da joj kupis pa da ima probleme ;)

Sta fali 2000XP? U svoje vreme i za svoje pare je predstavljala super kupovinu. Leadtek ima i jace modele. I tada je bilo drugih marki koje su bile bolje i kostale daleko vise pa se nisu bas ni prodavale zbog toga.

Ljudi, ja očekujem vaše mišljenje o kartici Leadtek DTV 2000 H Plus. :)

A koji Windows koristis? U kakvom je stanju? Jel se vidi karta u Device Manager-u? Jesi li nesto petljao sa PVR softverom, drajverima, kodecima ili sl. ili je naprasno prestala da radi? Ja godinama imam samo pozitivna iskustva sa Leadtek tv karticama.

Poslednja izmena:
Meni se ta poruka javila dva puta: 1) kartica malo ispala iz PCI slota
2) oksidirali kontakti. Obrisani gumicom i sve OK

Sent from my brick using Tapatalk

Evo kod mene od 2008 radi XP Global kao sat. Desilo se par puta da se drajver izbrljavio, ali ne sam od sebe, nego sam nekim instalacijama nejga zeznuo. Tako da je krs, ne bih rekao. Probaj sa nekim "driver sweeper"om da ocistis kompletno driver + deinstaliraj PVR, pa skini najnoviji drajver i instaliraj + novi PVR. Kod mene je svaki put proradilo.

Pozdrav.

Nazad
Vrh Dno