Šta je novo?

HHDD - Segate Momentus XT

sirNemanjapro

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
29.11.2006
Poena
440
Segate je predstavio veoma zanimljivo rešenje, koje, ako se ispostavi da mogu da ugradim u svoj vremešni laptop, će biti prava kupovina.

U verzijama od 250, 320 i 500GB u Nemačkoj se može naći za 90 evra.

momentus_xt_magic_cnet-editors-choice_320x340.png

PDF o Momentus XT

Više informacija o Momentus XT

Wikipedija o Hibrid diskovima

*Hybrid Hard Disk Drive

Poslednja izmena:
Jeste predstavio pre tipa godinu dana. :D

U startu su propali sa tim proizvodom jer je cena ssdova znacajno pala...a u vreme kada se pojavio vec su postojale 40gb verzije ssd-ova za smesne pare!!!

Slazem se, ovo jeste bolje od obicnog diska ocigledno, ali da li vredi razlike - nope :)

Jeste predstavio pre tipa godinu dana. :D

Ja danas tek video kada sam tražio da zamenim HDD u laptopu. Pretražio sam Bench i nisam našao neku temu posvećenu ovome. Sada vidim da je to bilo April 2010. My bad.

Uzmi Nemanja SSD i vozi.
I ja sam razmišljao šta staviti u MacBook Pro, pa sam čak i hteo da kupim XT na prijateljskom nam forumu, ali sam na kraju ubacio Intel i nisam se pokajao. Znači, bilo koji SSD briše pod sa bilo kojim HDD-om, pa makar to bio i XT.
Pozz

Jedini razlog zašto nisam kupio SSD još uvek, jeste taj što mašina koju želim da updatujem jeste PowerBook G4. Zbog IDE konekcije HDDa, SDD ne bi mogao biti iskorišćen u svojoj punoj snazi. Sa druge strane, storage space od 500GB lepo dođe jer PowerBook više koristim za film/seriju/download.

Da li si ti uopste kliknuo na neki od onih linkova?

Svaki ti je o Momentus-u XT.

^
A ti se to kanda ne slažeš sa mnom??
Navedi mi onda neki HDD koji ima bolje parametre od nekog SSD-a.

A, bre... ondak tako kazi :)

Ja metnuo "momentus" u search, ono ispalo... ne znam sta si ti cukao :D:D:D

Nazad
Vrh Dno