Šta je novo?

telefon do 240 evra predlozi

nightmare

Slavan
Učlanjen(a)
10.06.2010
Poena
330
ne znam koji telefon uzeti,jedina opcija mi je za sad SE x8 !!

Huawei se pljuje bez razloga, ja imam 8110 koji je u odnosu na X5 mala beba pa opet
radi odlicno, tako da ozbiljno razmisljam da kupim X5. Jedino se slazem da je cena
malo prejaka, trebalo bi se malo cenkati sa prodavcem, jer ne verujem da mu po ovoj
ceni prodaja cveta.

Hmm nešto baš sad razmišljam o telefonu za 240,250 evra i dođem do ovog podatka :p http://www.telekoplus.com/model.php?proiz=Samsung&model=I8700 Omnia 7 Mislim jeste različita platforma u odnosu na Android, ali svakako dobra solucija za taj novac...tako da eto kome Andorid nije baš pod "obavezno" može i ovo za do 250 evra :) E sada garancija može da bude problem, jer pretpostavljam da je ta od 12 meseci :p

Poslednja izmena:
Mislim da je to više nego dobra solucija za te pare. Mada kažem, najbolje je ne žuriti, prave stvari će vam tek doći. Ja recimo planiram da za te neke pare krajem godine uzmem Huawei Honor koji je neviđena zver.

^^
sa dve goine garancije ima na mobilnom svetu za oko 200e. Pre neki dan sam video.

^
Zašto bi čekao 3 meseca, kada će za 6 meseci da se pojavi neki telefon sa kal-el platformom? Tako može u nedogled.

Zašto bi čekao 3 meseca, kada će za 6 meseci da se pojavi neki telefon sa kal-el platformom? Tako može u nedogled.

Sve se pogleda i proceni, hardver, cena, pa se odvaga da li vredi čekati. Po meni, skoro duplo jači procesor, 30% veći kapacitet baterije i još neke sitnice (veća rezolucija, bolji GPU, blic) po istoj ceni vredi sačekati par meseci, ako čovek trenutno ima upotrebljiv telefon. Po meni nema mnogo svrhe čekati na Kal-el, dok to siđe u normalni cenovni opseg, dok stignu igre gde on može da pokaže mišiće, proći će i-ha. Sve je stvar procene.

Nazad
Vrh Dno