Šta je novo?

Warhammer 40,000: Space Marine

xaxax ekstra igra :D Jos jaci je ovaj lik sto igra (when u press T u generate life yessssssssss because ur Ultra ) :d

A kako se obradova kad mu je puko prvi glich hehe.

Ovo tako isprano deluje... au bruka..

Probao demo...bice ovo cool i na PC-u. :)

Gledam ovaj gameplay demo, podseca me na Gears of war ali u znatno losijoj izvedbi

Nema ovo veze sa GoW-om, ali je bas rokacina i masakriranje. :D

Ma kakvi, pa simbol tih igara je oduvek bilo masakriranje, jos od prve strategije dawn of war, a ne cudi me da je epic za gow uzeo ideju testera i prenapumpanih marinaca.

chainswords su u WH40K od kako postoji, decace, informisi se pre pametovanja.

Poenta warhammer-a i jeste u kombinaciji plazma puski i drugih future weapon stvari sa sekirama i testerama.

Warhammer 40k je nastao '87 kao figurice, a marinci su poznati po koriscenju testera u CC (close combat) tako da.. Nisu nista ukrali od ideja, marinci su takvi sami po sebi :d

Warhammer 40k je nastao '87 kao figurice, a marinci su poznati po koriscenju testera u CC (close combat) tako da.. Nisu nista ukrali od ideja, marinci su takvi sami po sebi :d

Ok my fault za testere:), ali sama izvedba i sve to je GOW klon. Warhamer van strateskih domena je sve bio neuspeh. Secam se pre ajoj godina da sam na PS2 igrao neki Warhamer FPS, uzas teska

Ma gde bre klon, pa jel si probao demo?

Haha 'decace' a garant se iza monitora koji mi to kaze krije neki usrani sesnaestogodisnjak

i da pomnozis sa dva opet si omasio, a to 'usrani' samo internet komunikacija moze da istrpi. Decace je bilo u kontekstu da je ceo Warhammer setting stariji od video igara uopste a kamoli od GoW-a, stariji igraci strateskih i pen and paper RPG igara znaju te stvari. Daleko od toga da se neko nasao uvredjen tvojom omaskom o kloniranju, ali smesno izgleda pametovanje bez osnova.

Oni su rođeni sa testerama :p

Btw ljudi su poludeli za ovom igrom, pričaju da je kao Darksiders... And its pretty cheap too

Igra je BRUTALNA :D

Okačiću posle skrinove... Ali brutalna!!! Kome se sviđao darksiders, sviđaće mu se i ovo. Ja oduševljen :D

Demo je meni bio cool.

Demo se i meni svideo, ali nedovoljno da uzimam original :) Tako da, cekam neku jeftiniju verziju :D

ako je zanimljiva samo priblizno kao darksiders nece biti problema :)

Ne znam stvarno po cemu bi to ova igra mogla da podseca na Darksiders...ovo je vise Geow sa popizdelim testerama :)

Ne znam stvarno po cemu bi to ova igra mogla da podseca na Darksiders...ovo je vise Geow sa popizdelim testerama :)

Po čemu? Po akciji, mehanici, dinamici.... Samo što je svet drugačiji.... Jesi li ti uopšte igrao igru :)?

Nema ni G od GeOW-a... Ovo je čista brutalna šibačina, totalno mindless fun

Presao sam demo i osecao sam se kao mala beba kad dobije igracku :d

E bre, gde ovo može da bude klon, pa War hammer 40k je drtina matora:)
Lud univerzum, pre će goW da krade odatle:)

Po onome šta sam video na onom Demo traileru mi se uopšte nije sviđao Kolorit zbog videa je bio ******, izgledala mi je kao igra iz 2004. Kada sam sam probao, bio totalno skeptičan a baš me oduševilo.

Nazad
Vrh Dno