Šta je novo?

Ptt ili Telekom ADSL?

Ptt ADSL !!! Telekom je prevarant i daju dosta loše modeme. Ja već treći put moram da menjam ADSL modem, katastrofa.

Nadam se da je PTT bolji.

Orion Telekom. Juri Direct@Home pakete, dosta su povoljni, a imaju odlican odnos DL/UP.

Ja paket D@H 6144/1024 KB/s placam 1160 din., ovaj paket nema jeftinije u nasoj Zemlji.

Uzimaj PTT 6mbit download i 1 mbit upload samo 1075din. PTT daje i lepe crne TP link modeme.

Kako je to moguce da ptt ima 6mbita/1mbit adsl za 1075din a kod telekoma je oko 2100din?! Zar ovi drugi ne iznajmljuju infrastrukturu ovim prvima?!

Ja paket D@H 6144/1024 KB/s placam 1160 din., ovaj paket nema jeftinije u nasoj Zemlji.

Izgleda da ima.

Ptt ADSL !!! Telekom je prevarant i daju dosta loše modeme. Ja već treći put moram da menjam ADSL modem, katastrofa.

Nadam se da je PTT bolji.

Znaci ti si na osnovu dva pokvarena modema zakljucio da je Telekom prevarant? Bravo. Pa eto ja sam na Telekomu vec 2 godine i za ove dve godine sam imao samo jedan kvar rutera koji su mi oni dosli i zamenuli na licu mesta.

1409631811.png

6/1 paket

Ni ja licno nisam ljubitelj nijednog monopoliste pa ni telekoma, ali stvarno nisam imao za 3-4 godine nijedan jedini problem sa adsl-om (da cuknem u drvo). Osim naravno ako je bilo nesto do njih na nivou cele zemlje, neki upgrade ili slicno pa na pola sata da ne radi ili tako nesto. Koliko vidim vise se ljudi zale na sve ostale provajdere nego na Telekom.

Poslednja izmena:
E ovako,pre dve nedelje sam presao iz telekoma u ptt,tako da mogu da pricam na ovu temu.U sustini biras onog koji je jeftiniji,a trenutno sa onom akcijom,PTT jeste.Uzeo sam 8/1 ,i download ide max,takodje surf .Znaci sve je extra,osim ako igras PES 2011 online,druge igre nisam probao online,ali ovu igram.Igra mi radi cak jos losije nego na telekomu,uz duplo manje brzine.E sad ne znam ,mozda nesto do moje linije ili sta vec ,mozda neko podesavanje na ruteru,morao bih nac telekomov ruter da probam kako radi sa njim(nesto mi govori da bi radio bolje🙂 ).Znaci ako ne igras online PES,nikakvih drugih problema nema.Posto verovatno ne igras,moja preporuka je da uzmes PTT.

I da,kod telekoma je 6mb 3700 din., tako da je mnogo skuplje.

Poslednja izmena:
Cisto sumljam da ti je to do ptt adsl-a,igrao sam skoro sa likom iz juzne koreje,decko je ima net 80mb i opet mu secka. To je verovatno do prokletih konami servera,ja sam zbog toga batalio pes,sad iskljucivo drzim casove drugarima kad se skupimo :whip:

Taj ''problem'' sa PES-om sam čuo negde 2007. prvi put i iz godine u godinu se ponavlja.

Ma da znam,znam da su im serveri ocajni,mada su nesto bolji za 11-ticu ,nego sto su bili za 10-tku.Ali kazem igrao sam godinu i nesto na telekomu 4mb/512,i veza je varirala,ali prosek je bio bolji nego sada na ptt-u najbolja veza koju sam imao.Tako da nije samo do servera,ali mozda je nesto do mene,do setovanja.ko ce ga znat.

Uzimaj PTT 6mbit download i 1 mbit upload samo 1075din. PTT daje i lepe crne TP link modeme.

Auu, nisam znao da ima i jeftinije od ovoga sto ja placam.

Ima da cimam sada ove iz Oriona da mi povecaju brzinu po istoj ceni, nisam za dzabe kod njih 3 i po god 😀

Znaci ti si na osnovu dva pokvarena modema zakljucio da je Telekom prevarant? Bravo. Pa eto ja sam na Telekomu vec 2 godine i za ove dve godine sam imao samo jedan kvar rutera koji su mi oni dosli i zamenuli na licu mesta.

Kad neko ima loše iskustvo to ti je tako...

Takodje nikad nisam ni sa telekomom imao losa iskustva.Jedini razlog(ali mnogo bitan naravno) sto sam presao na PTT je cena !

Prvo sam se zalepio za Telekom i naletim na forumu na temu o PTT ADSL-u i reko aj da vidim ima li neke razlike otvorim temu.
Idem danas do PTT-a uz put ću da razmislim da li da uzmem 6 ili 8 mbita .

Hvala svima na pomoći.

Nazad
Vrh Dno