Šta je novo?

Problem Mozilla 6.0

Klioo

Cenjen
Učlanjen(a)
13.03.2011
Poena
154
Da li neko zna u cemu je problem i kako da ga resim i da li neko ima istih problema? Probao sam da reinstaliram mozillu, i ponovo mi se isto desava? :mad::mad:

untitled.png

Prvo omašio si podforum. Drugo šta te buni to je info da si da skidanje fajlova završeno

Vidis da je covek iz Amsterdama... tamo su legalizovane droge.. samo kazem :d

Problem je u tome, da tamo gde pise da je zavrsen download, tekst je napola, pa jel ste toliko coravi da ne mozete da skontate, biseri jedni.

P.S. Da matori ovde su droge legalizovane davnih dana, mozda bi valjalo i dole da se legalizuje, drugacije bi razmisljali.:-devil-::-devil-:

Problem je u tome, da tamo gde pise da je zavrsen download, tekst je napola, pa jel ste toliko coravi da ne mozete da skontate, biseri jedni.

P.S. Da matori ovde su droge legalizovane davnih dana, mozda bi valjalo i dole da se legalizuje, drugacije bi razmisljali.:-devil-::-devil-:

A ti biseru sledeci put kada izlazes svoj problem onda navedi sta je upitanju i koji je problem. Nisu ovde ljudi gatare i vidovnjaci pa da sada oni znaju dali to tako treba da bude ili ne, normalno je da ne treba ali *** ko je bas na obracao paznju i da je bas to problem. A ti bi mogo manje tih vasih legalizujucih sredstva da koristis jer ocigledno da vise ne razmisljas kako treba. :-devil-:

Bice da to nema veze sa Firefox-om vec sa temom koju koristis za win ili za firefox. Stavi osnovnu temu za firefox i taskbar win-a na autohide pa vidi

Kao sto rekose - to je do teme, moguce je da je se sa updateom nesto poremetilo u samoj temi.

Nije bio problem u temi, isto se to desavalo i na default temi, kad sam iskljucio u podesavanjima hardversko ubrazanje problem je nestao. Da li mogu da drzim iskljuceno hardversko ubrzanje, i koliko mi je ono uopste potrebno? Za sada nisam primetio nikakvu razliku.:cigar::cigar::guitar:

Mozes slobodno, neces primetiti neku znacajnu razliku....

Nazad
Vrh Dno