Šta je novo?

PES 2012

E ako je ono bila cista situacija ovo po mom mishljenju je offside samo takav i ko me ubedi da nije obecavam da se necu javljati na ovoj temi apsolutno vise NIKADA.

Ja sam dao gol a ne komp cisto da se zna...

[YOUTUBE]47B6kttHzvA[/YOUTUBE]

Dakle !?

Bez stopiranja u presudnom trenutku deluje kao mnogo ozbiljniji offside 🙂 Ali kada pauziras dobijes offside, normalno nema opravdanja za ovo osim da je ovo ipak demo.

Danas centriram i i lik koji cuva Cavani-a, otrese ga dok je lopta letela i ramenom zakuca loptu sebi u gol :d :d :d
Zao mi je sto nisam snimio mobilnim bar, mrzelo me.

Ok cisto da ne bude "tole namestio" ili "oki ne zna sta je offside" :d

Drago mi je da sam uhvatio jednu od verujte mi xyz situacija.. ona predhodna zaista nije offside ali ova je 100%

Sad si naucio sta je ofsajd pa se qrcis a :d

Izgleda kao minimalni ofsajd ili je takav ugao kamere.. ili je zbog nedovrsenosti ili su stvarno namestili da nekad prodje nekaznjeno ovako kad je par cm u pitanju, sto bi bilo odlicno, samo da nije precesto..

pesofsajd.jpg

looks like shopped :d

naravno da je offside i to ne par cm nego kao kuca kada se pogleda iz igre.. onaj pajser sto je "zaostao" je naglo promenio pravac kretanja..ovaj sto trci u istom smeru kao i rooney.. u delicu sekunde se okrece ka suprotnom smeru kada je ovaj "bajao" oko lopte..
iskreno, koliko bih voleo da bude offside propusta, toliko bih voleo i da se svira ruka.. molim lepo...

Sta kao kuca pa evo pauzirao sam ti u trenutku napustanja noge 🙂 Slobodno uradi istu stvar, znaci 5 centimetara je u pitanju, koleno je u ofsajdu..

Ajde pauziraj iz igre pa ces videti koliko je on ispred tog retardiranog odbrambenog.. kakvo crno koleno.. povuci paralelu sada a ne ovaj "kriv ugao"... ako se kod krivog ugla vidi koleno sta to znaci pod pravim?

Kako ja da pauziram iz igre, tvoj je replay :d I sto nisi bolji replay napravio, sa kamerom sa strane 🙂 Mali ofsajd covece ne znam sta je sa tobom i tim ofsajdima :d

Potenciram zato sto sam ovo juce uhvatio a ni sam ne znam koliko slicnih/istih nisam.. zato sto ne zelim da igra od mene pravi degena.. jednostavno uvek se to desavalo ali ljudi kao da ne zele da priznaju.. ne daj boze ako igramo 2vs2 ..

momenat dodavanja, berbatova nema uopste -
ova plava mrlja = kopacka iz trka, govori koliko je on ispred ..to sigurno nije samo koleno, dakle ako se sve vrati za "korak" vidi se lepo da je bio malte ne ceo ispred -

Daj bre nisi normalan :d los ti je replay a i ovi skrinovi, ova druga slika pogledaj koliko je lopta otisla od Runija vec, ne mozes po tome nista da zakljucis, evo ti ovako najbolje.. ofsajd koji vecina pravih sudija ne bi svirala.

ofsajdnew.jpg

Sta sad trol, pa koliki ti ovde vidis ofsajd, gde je ta kuca 🙂 Ajde pola metra mozda, jel dovoljno?

Au kakve se sve face pojavljuju u ovoj temi, sta vi pisete, nema ofsajda Bervatova, milimetarski ga je Runi uposlio ili sto se kaze bio je u liniji sa stoperom...

A ti sto si okacio gol, ako nisi sposoban da namestis kameru koja gleda iz pravca pomocnog sudije onda nemoj ni da baljezgas i trolujes.

Inace ova slika ne valja, nije dobar frejm, trenutak ranije je Runi dodao loptu a i ovaj "srafirani deo" nije lepo pozicioniran:
ofsajdnew.jpg

playboy ti si objasnio.. nekada si bio cool tip a sada si samo bio nekada... dakle jedan od onih kada mu ides uz dlaku sve je ok a kada ne daj boze pipnes igracku on urla na sva usta.. mozes da nas volis/ne volis mi ovo ne radimo zbog tebe, vec zbog nas i zbog toga sto zelimo sto bolji fudbal...

a stav da si uhvatio pes za dzojped tek ne mogu da svarim jer su takvi obicno teske nubine i paljevine.. kao da si ti u timu koji pravi ovu igru ..

Poslednja izmena:
Ma koji ofsajd u igrici...to je sve rađeno po skriptama i kodirano precizno. Namešteno je da sudija tačno odsvira ofsajd čak iako to mi ne vidimo, milimetarski precizno...pa ovo je bre igrica, nije pravi fudbal.

Gresis brajko. Ovo je konami namerno uradio jer tezi ka realnosti 😉 :d Ja sam za da se takve stvari desavaju jer se desavaju i u realnosti.

Jos da urade animacije kako treba i bolji AI saigraca i eto nama lepog fudbala.

edit:
Jos da isprave sut i retardirana dodavanja koja kada se iskljuce pomoci nemaju veze sa skalom.

Poslednja izmena:
*** napisao tu cuda cirkuse kao da je ofise nznm kakav a ono milimetarski... Ostavi se ti fudbala bolje

hvala na sugestiji - not.

nisu cuda vec bi bilo ok skroz ako bi rekao da si doziveo sumnjive situacije dok si igrao igru.. naravno sto se faula tice i kartona to ne vredi spominjati jer je randomness ogroman sto i jeste ok, ali ako je ovo inovacija kazem i ona moze biti ok ako se recimo bude svirala ruka a znamo da to nema sanse da se desi...

sto se skripti tice, slazem se ali isto tako se slazem da one mogu biti bagovite takodje :d

to je to sto se mene tice..uzivajte u novom pes-u

Mislio sam da je ovo slika sa neke prave utakmice, kada ono replay na prosloj strani 🙂...

@ playboy

Nisam najbolje nacrtao ovo ali stvarno se cini da je mali ofsajd u pitanju mada evo do sada nikad nisam to video, moguce da je to ubaceno sa ovom verzijom da se ponekad desava.. u svakom slucaju Oki nije mogao napraviti gori replay da bi dokazao ovo..

Poslednja izmena:
ma nije los Pes 2012 samo nekako taj sut van 16m...sutne kao strina i onda lopta ide polako i ocekujes golman je hvata laganica kada ono on pravi paradu ispusta loptu i iz odbijanke dajes gol....2011 sam probao i preskocio jer je bio njesra zadrzao se na 2010 ali ovaj obecava ,samo me malo ova kamera nervira verovatno dok se ne priviknem 😀

Oki verujem da je ovo ofsajd ali mogao si se bar potruditi toliko da replay bude sa nekom normalnom kamerom. Ako imas sacuvan replay ade odradi to ponovo.

@ playboy

Nisam najbolje nacrtao ovo ali stvarno se cini da je mali ofsajd u pitanju mada evo do sada nikad nisam to video, moguce da je to ubaceno sa ovom verzijom da se ponekad desava.. u svakom slucaju Oki nije mogao napraviti gori replay da bi dokazao ovo..

Lepo vam je objasnio @brajko85, to je igrica, nije pravi fudbal pa da sudija pogresi, taj sudija ne postoji on je samo "sminka" to sve radi skripta...al tesko je to nekome da shvati sam od sebe bez da mu neko pise...

@filipos, ne znam o cemu pricas...na ovom forumu odredjeni useri kude kretanje u ovom demu :S ne branim ja PES branim takve mozgove od njih samih, aj da neko napise nesto za mutnu grafiku, golmane itd itd ali za kretanje i ofsajde koje izvrsava skripta :S

@Oki KO si sad ti? ja bre poima nemam ko si ti, ti mi pricas o tome kakav sam ja bio, o nekim igrackama...ako se znamo, seti me...
To je to od tebe? e *** ja se bas radovao nekim novim strucnim klipovima, tutorijalima itd...sledeci put koristi kameru iz perspektive golmana kad budes snimao ofsajd 😉

Poslednja izmena:
Oki verujem da je ovo ofsajd ali mogao si se bar potruditi toliko da replay bude sa nekom normalnom kamerom. Ako imas sacuvan replay ade odradi to ponovo.

Nemam bolji replay osim da upload-ujem sirov snimak od 600mb ali to nece promeniti "ugao vidjenja" situacije.. Zao mi je sto sam se uopste javljao u temi i od sebe pravim *****a pred svima koji kao sto tag kaze u klipu, secem kitu da nisu u igrackom stazu osetili ili namirisali prevaru od strane AI-a, u ovom slucaju sudije.

Greska je sto nisam u momentu replay-a okrenuo kameru sa druge strane, ma sve je ovo u stvari jedna greska... Ovaj govori da pojma nema ko sam i kakvo je njegovo ponasanje tj odnos prema drugim sagovornicima foruma kada mu se drzi strana ili kada neko govori suprotno. Od mene necete videti ni klip ni tutorijal jer me generalno ne interesuje nista osim igre 2na2 i cao...

stvarno ne vidim vise sebe da bilo sta pricam, a ostali uzivajte kao sto rekoh u novom pes-u i nadam se da necete imati sumnjive situacije kao ja i da ce svaka tekma koju odigrate bude najbolja ikada i sve bude super bajno i sjajno.

ps: vidim da playboy ne poznaje stilske figure s'toga ne znam da li vredi nacrtati da "a kada ne daj boze pipnes igracku on urla na sva usta." znaci u stvari kada mu se ne daj boze spomene u negativnoj konotaciji PES u kome je on suvereni vladar i malte ne vlasnik tapije na ime PES on je u stanju da proziva na nivou osnovne skole :d neke ribe, obozavanja i tako to 😉

Poslednja izmena:
Lepo vam je objasnio @brajko85, to je igrica, nije pravi fudbal pa da sudija pogresi, taj sudija ne postoji on je samo "sminka" to sve radi skripta...al tesko je to nekome da shvati sam od sebe bez da mu neko pise...

Opet pametujes 🙂 Znam da bi tako trebalo da sljaka i nisam nikad do sad video pogresan ofsajd ili nesviran ofsajd. Ali ne mozes reci da ovaj klip nije sumnjiv.. otkud znas da nisu ubacili + - pola metra skriptu i da random gresi sudija? Sta, jel znas nekog iz Konamija pa si ubedjen da nije tako?

Nazad
Vrh Dno