Šta je novo?

Crna lista prodavnica

SuperStarr

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
25.07.2002
Poena
1,105
Moja oprema  
CPU & Cooler
Xeon 5650 (6c/12t) @ 3,7Ghz
Matična ploča
MSI X58
RAM
48Gb HyperX DDR3 @ 1666Mhz
GPU
Gigabyte 1060 6Gb
Storage
256Gb 850Pro + couple of AliExpress SSD's
Zvuk
Creative
PSU
Zalman ZM600-HP (Heat-Pipe :) )
Kućište
Alexander Weiss (glass front + glass side)
Monitor
AOC 32" IPS
Miš & tastatura
G602 & Drevo 87 key (Red Switch)
Ostale periferije
MX Master 2 & K380
Mobilni telefon
Moto G9 Plus
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Evo je jedna, ali je dosta mala :( Daleko je to od realnog, ali svaki pocetak je tezak.

A to je sve individualno, neverovatno mi je da su u nekoj prodavnici prodavci tolika stoka prema bas svakoj musteriji koja udje, ali mene licno nerviraju napadni prodavci koji ti idu u oci sa zeljom da ti pomognu iako ja zelim samo da pogledam sta je izlozeno na policama a ako mi nesto bas zapadne za oko tu pozovem zaposleno lice. Evo recimo u ovoj listi prvi novel, ne znam zasto kad sam tamo kupovao i neke periferije za racunar i peglu i toster(naravno ne u istim prodavnicama po NS) bili su fer i korektni, sve sto sam pitao odgovorili su ljubazno(koliko sam ja zadovoljan odgovorom to je vec moja stvar), ali i pre kupovine treba da se informise kupac sam bilo na internetu ili preko iskustava drugih ljudi koji imaju slican ili isti proizvod, a ne da ocekuju cuda od pegle za 900 dinara ili slicno.

Ne verujem da su listu olako sastavili, narocito s obzirom na njenu duzinu. Nije to crna lista neljubaznih ili napadnih prodavaca, vec onih koji ne postuju zakon. Jadna je drzava gde drustvo mora da se bavi ovim pojavama u ovolikoj meri, umesto da se time bave institucije.

Znam da su nabrojani: jaki igrachi. Ali kako neko mozhe da posluje ako krshi zakon? Tj kako mozhe i dalje da krshi zakon posle opomene/kazne?

Znam da su nabrojani: jaki igrachi. Ali kako neko mozhe da posluje ako krshi zakon? Tj kako mozhe i dalje da krshi zakon posle opomene/kazne?

U Srbiji? To je retorsko pitanje, svestan si toga i sam. Pa zar vlast koja ima 2 nuklearne agencije i pravi novu agenciju za istrazivanje pomorskih nesreca, zar takva vlast da vodi racuna o svojim gradjanima?

treba sastavljati belu listu, mnogo lakše nabrojati pristojne prodavnice ;)

a što se tiče novela, onog preko puta merkatora, imao sam genijalan slučaj, kad me je gari koji tamo radi, i kao mnogo se razume, ubeđivao pre nekih 2 godine, da svi lcd i plazma tv-i u radnji imaju digitalni tjuner, ja mu objasnio da sam gledao na netu i da većina nema, njegov odgovor je bio da to možda u inostranstvu ali da se kod nas uvoze samo najbolji modeli :d pošto sam video koliko je sati dao mu zadatak da mi nađe na jednom od modela digitalni kanal ili bar opciju skeniranja digitalnih kanala, pola sata kasnije, prilično znojav se izvinuo jer dotični model nije imao digitalni tjuner...

Poslednja izmena:

U Srbiji je prilicno nemoguce poslovati u skladu sa zakonom. Toliko o nasem "poslovnom ambijentu". Druga je prica neprofesionalnost, neljubaznost, nebriga...

Vrh Dno