Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na kom telefonu, i na kom browseru?

Na kom telefonu, i na kom browseru?

androd, tj SGS, kada iz tapatalka otvorim ovu temu i kliknem na link ka youtube daje mi izbor koji od programa instaliranih na telefonu. probao sam youtube app, tubex (zbog downloada) i operu mobile, nece.
Da pojasnim. Ne otvara samo one na kojima piše da ne mogu sa mobilnog uređaja.

Poslednja izmena:
:smoke:
[YOUTUBE]RWC0jIJYob4&feature=player_embedded[/YOUTUBE]

predobro

Jadno.

skroz , mislim da je ona ocekivala da je pokupe ovi gayevi ... i ko zna sta posle :eyebrows:

Једнога дана ће овакве форе пуштати на Дневнику РТС-а, и сви ћемо се смејати томе несвесни чињенице да смо се претворили у онакве људе какве смо одувек презирали...

Izvin'te djentlmeni 😀

Šta sem ulja im još troši taj leš od pickup-a pošto pušta nenormalnu količinu dima? Btw "fora" je slepačka.

Curule. 😀 Inace i ja glasam da je fora slepacka.

Fora je do jaja. Niko povredjen, "didn't see that comming" efekat odradjen, naduvana riba (verovatno) kojoj se stalno ulizuju i dobacuju iz kola je ispaljena.

Da li je fino to odraditi BILO KOJOJ OSOBI NA SVETU nebitno da li je musko ili zensko? nije!!
...ali zato su ovo prank fore stvorene za youtube, i samo ih tako treba gledati.

p.s. a i zasto pusi riba? To je nezdravo xD

^ My man 😉

To sam i ja hteo reci, meni skroz neprirodno deluje video.

verovatno je lazno 😀

iPhone snima u uvrnutoj HD rezoluciji 1280x720, samo što je glupan snimao u portrait modu.

Ko izdrzi da gleda bar 2 min dozivece onaj osecaj kada sedis sam u sobi i tones od sramote i drobis se od gluposti.

A najgore je sto je ovo prilicno izlajkovano a seljackije ne moze da bude :wall:

Balkanu treba zabraniti upload.

[YOUTUBE]_YSnrNqvxIU[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Falcon je napisao(la):
iPhone snima u uvrnutoj HD rezoluciji 1280x720, samo što je glupan snimao u portrait modu.
Znam, ali danas vecina i snima tako, yt je prepun takvih "isecenih" klipova, na telefonu te cene treba da postoji opcija za oba snimanja, ali ono, posto ga nemam ta opcija mozda i postoji nego su ljudi mnogo glupi, nebitno...

Fora je do jaja. Niko povredjen, "didn't see that comming" efekat odradjen, naduvana riba (verovatno) kojoj se stalno ulizuju i dobacuju iz kola je ispaljena.

Da li je fino to odraditi BILO KOJOJ OSOBI NA SVETU nebitno da li je musko ili zensko? nije!!
...ali zato su ovo prank fore stvorene za youtube, i samo ih tako treba gledati.

p.s. a i zasto pusi riba? To je nezdravo xD

Google +1 😀

@hsv.stoned
Podjednako glupo kao nemusti jezik koji je takodje vrlo popularan. Sve je pocelo od Djeme

Inace slazem se sa obe strane o onoj pusacici 😀 Fora jeste jadna i bezobrazna, ali nisu oni uradili njoj nista vise nego ona, i drugi pusaci, hiljadama ljudi svakog dana. Evo recimo na beer festu sam hteo da bijem ljude jer u sred mase pale cigare i dime sve oko sebe. Gde god da se okrene izduvace dim nekome u lice. A najgore je sto njima to i ne smeta. Cak se i ne trude da duvaju u vis kako bi bar probali da postede nekoga. Taj klip mi nije bio smesan, ali bih se smejao ko malo dete kada bih mogao neke od ovih da nabijem pred auspuh.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno