Šta je novo?

riknula asus p8p67??? wtf?

chek dis aut

kingston memorija deklarisana na 1.7-1.9v i 1800 cl9 :D na samo ....pa vidite sami :D

nize nece :)

Prilozi

• ScreenShot391.jpg
    ScreenShot391.jpg
    316.6 KB · Pregleda: 66
Poslednja izmena:
meni je totalno sumanuto ovo sto se desava sa SB platformama,prvo povucene ploce sa trzista,zatim gomila problema i sa B3 revizijama,a ima bogami i ovakvih slucajeva nacistog crkavanja :) mislim,kad sa jedne strane pogledas-crkla ti ploca,pa sta?pod garancijom je i dobices drugu.....ali opet kad pogledas,ti si taj koji je ostecen u neku ruku,jer si ostao bez kompa neko vreme,neki su cekali i celih 40-tak dana dok nisu dobili novu plocu.....mislim da je ovo dosta veliki propust za Intel....iskreno,ja sam po malo intelov fan,ali da se ovo kojim slucajem desilo nekoj amd platformi,pa mislim da bi bili napljuvani za vjek vjekova! :) :) :)

kakve veze ima crkavanje ploce sa intel ili amd-om, ploce crkavaju oduvek, doe, itd......

deshava se, pogreshi chovek :D

shalu na stranu.

ti si taj koji prihvata taj rizik kupovinom bilo koje komponente. ako hocesh da budesh miran, kupi josh jednu rezervnu, pa ako zvekne prva, ti ubaci drugu dok ne stigne ova sa reklamacije :D. ako ti crkne i ta druga onad se zapitaj da nije neshto drugo, a ja i dalje mislim da, ako nije neka losha serija, u pitanju je vrlo verovatno loshe napajanje ili mozda losha struja u gajbi, loshe uzemljenje itd itd. ubedjen sam da od nekih, lupam 5% crknutih/zmenjenih plocha, najveci deo ode zbog napajanja/struje/preteranog oc-a itd, a samo mali % same od sebe (mada je sve to teshko utvrditi al ajd sad, neko moje zapazanje i mishljenje, mozda sam u krivu :D). pricham to na osnovu nekog mog iskustva (5god intenzivnog hardverisanja). promenio sam mali milion core komponenti, ponajvishe plocha i grafika, i ogromna vecina je radila na corsu hx620, uvek je sve bilo klokovano, testirano maximalno, i nikad mi nishta nije crklo. da li mi je i struja dobra? ne znam? da li imam srece? mozda...

Poslednja izmena:
Pa pazi struja nije losa,ne bih rekao,oc nije bio preko 4.3 ghz n duze vreme,90% vremena je bio n default,i u trenutku riknjavanja je bio na default,kazem usao sam u bios da promenim boot priority i od tada "kaput",napajanje nije pro ali nije ni kinez-ne kazem da nije krivac ali nije ni krs,nikad se nije grejalo cak je bilo "hladno" u radu sa ovom conf,pogledao sam napajanje juce iznutra ne vide se znaci pregorevanja niti naduvanih kondenzatora...

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk

I ja sam na chieftec-u ,)

Nego, memoriju Exceleram 3x2gb E30105B koja je deklarisana da radi na 1,65v stsvio sam na 1,5v i radi bez problema. Za sada nema nikakvih problema, videcemo u buduce sta ce biti

kakve veze ima crkavanje ploce sa intel ili amd-om, ploce crkavaju oduvek, doe, itd......

ma citao sam malo onu p67 temu,svasta se pisalo o problemima sa tim plocama,a isam si imao problem (koliko se secam),pa sam to zato pomenuo....

Nazad
Vrh Dno