Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
klinac je kralj jer je glumac tako mlad i to dobar> na nastupu prevrce stranice biblije a nista ne cita/brise se maramicom kao matori, a nigde se ne znoji/pravi grimase kao da zna o cemu prica...a prica gluposti...

veci su mentoli ovi u publici.
lozhana

Iskidao sam se od smeha kad sam cuo ovo

[YOUTUBE]pwLvKqUJ0Jg[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]cQp70ur7uew[/YOUTUBE]

Mileta Čolić :shock:

Koji car.
Jedino, zasto kopira naglasak Nika iz GTA tj ima ruski naglasak a ne srpski?(valj da je tako popularno)

Mozda imitira ovog rusa 😀

Kada cujes kako izgovara crrrriiiib, vidi se da se krevelji.

nije mu nista 😀

Hehe
[YOUTUBE]pja2WYdMygc&feature=related[/YOUTUBE]

Bivsi predsednik caska sa kamermanom

[YOUTUBE]jAtH0brPMkQ[/YOUTUBE]

:d:d

[YOUTUBE]r4twvZeW544&feature[/YOUTUBE]

:d:d:d Отац !

[YOUTUBE]uw70hmG0yoE&feature[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]LY8Wi7XRXCA[/YOUTUBE]
trollface.png

Neko je postavljao link iz emisije o bgd mostu sa Discovery-a... Jel se seća neko tačan naziv? Ili ako ima link da ga postavi opet 🙂 Hvala!

Emisija je Build it Bigger sa Diskaverija, epizoda Ada Bridge. Snimak koji sam gledao je u medjuvremenu uklonjen sa YT, a koliko vidim sad mogu da se nadju samo trejleri.

To ti je u stvari ovo: Extreme Engineering - Constructing Serbia's Largest Bridge

imas samo hdtv xvid rip od momentuma, a cini mi se da sam i negde video x264 ali nema sanse sada da ga nadjem...

edit: nadjoh, ima 720p na BTN-u, pod americkom verzijom build it bigger sto rece nex...

Poslednja izmena:
Ja sam na dailymotion odgledao tamo celu ovu epizodu o mostu na Adi. Pogledaj da nadjes tamo.

:d :wall:

[YOUTUBE]yErCnP7tRmg[/YOUTUBE]

ja ne mogu taj pink ni na youtube klipovima da vidim.

nemam ga memorisanog na mom tv-u u kuci, mnogi ljudi se bune zbog toga kad dodju, dok se ja smeskam 🙂

Da li je jos nekome bilo neprijatno da gleda ovaj klip?

Cini mi se da sam video na yuwabits-u da moze da se skine cela emisija sa prevodom. Pa uputi se tamo 😉))

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno