Šta je novo?

login problem na Pirate Bay_u ???

Levčanin

Cenjen
Učlanjen(a)
28.09.2009
Poena
169
Imam nalog na Prirate Bay i očistio sam history u Mozilli i time obrisao kolačić :wall: Sada pokušavam da se logujem sa pravilno unešenim nickom i šifrom i nikako neće. Imam nalog na još jednom mailu i sa njim sam pokušao i isto neće... Počinjem da se nerviram već 5 dana ne mogu da se logujem a ne znam što neće. Šifru imam zapisanu u onom mailu tako da je uvek pravilno unesem ... Pomagajte :wall:

Zar to nije public tracker? Zar odatle stvari ne mogu da se skidaju i bez logovanja?

Obrisi sve kolacice (obrisi, ne pojedi) 😉 Mene je tako zezao ES, iako imam sacuvan pass, odbijao je login - brisanje svih cookies je resilo problem.

Obrisi sve kolacice (obrisi, ne pojedi) 😉 Mene je tako zezao ES, iako imam sacuvan pass, odbijao je login - brisanje svih cookies je resilo problem.

Ma neće. evo počistio sam sve i opet neće da se loguje. jeste javni sajt ali meni ta registracija treba jako mi je bitna!

Sad stvarno ne znam šta da radim. Što je najgora kolačiće mi je obrisao komšija kad je seo za komp i video da ja to čuva - šta će ti ovo, da ti obrišem 😡 i usreći me čovek :wall:

Ma neće. evo počistio sam sve i opet neće da se loguje. jeste javni sajt ali meni ta registracija treba jako mi je bitna!

Sad stvarno ne znam šta da radim. Što je najgora kolačiće mi je obrisao komšija kad je seo za komp i video da ja to čuva - šta će ti ovo, da ti obrišem 😡 i usreći me čovek :wall:

Kakav si ti to covek, pa covek ti oslobodio 2kB prostora na hardu, i ti si opet nezahvalan? 😀

Vidi da komsija jos negde nije "pomogao" - da nije iskljucio prihvatanje "cookies"-a?

nije. na sve ostale sajtove sam se uspešno logovao bez kolačića uključujući i bench. samo nikako neće na pirate bay.

Jednom pre sam ja to isto uradio i zato sam morao ponovo da se registrujem na Pirate bay preko drugog maila koji sam otvorio... Sad mi se to opet desilo samo nisam ja taj koji je obrisao. Zato sam ja i stavio u CCleaner da mi ne briše kolačiće i u Mozilli jer posle moram svugde ponovo da se logujem...

@Levčanin
Cini mi se da PB posle nekog vremena sam promeni sifru...u svakom slucaju ako se ne ulogujes dugo ili si stalno ulogovan po default-u,pa se recimo odjavis i moras ulogovati ponovo nekada nece,bar je kod mene tako bilo,ali samo zatrazis da ti posalje novu sifru na mail koji si ostavio i neces imati problema....heh do sledeceg puta kada se to desi :d

@Levčanin
Cini mi se da PB posle nekog vremena sam promeni sifru...u svakom slucaju ako se ne ulogujes dugo ili si stalno ulogovan po default-u,pa se recimo odjavis i moras ulogovati ponovo nekada nece,bar je kod mene tako bilo,ali samo zatrazis da ti posalje novu sifru na mail koji si ostavio i neces imati problema....heh do sledeceg puta kada se to desi :d

Probao sam i to. ukucam mail i kliknem na recover i onda se ništa ne desi učita se samo prazna strana sa PB logom na vrhu i ništa ne stiže na moj mail još uvek ???

Mozda si pogresio mail,na neki drugi si uradio registraciju, ili su gremlini :s U svakom slucaju uvek mozes da se registrujes ponovo i onako je otvoreno sve...

Mozda si pogresio mail,na neki drugi si uradio registraciju, ili su gremlini :s U svakom slucaju uvek mozes da se registrujes ponovo i onako je otvoreno sve...

hvala ljudi vidim da se trudite ali sve sam po nekoliko puta probao i opet ništa, ne mogu da se logujem.. svaki put kad izgubim kolačić to se dešava, ne ide mi baš da otvaram mailove svaki put za PB kad radim reinstalaciju sistema ili brišem history.. mada moraću izgleda i treći da otvorim, npr gmail, jer njega nemam pa da se registrujem po treći put

Mozes da probas sa temporary mail-om,ako je potrebna verifikacija,samo onda je malo teze da povratis sifru,ali neces morati svaki put da pravis novi mail,pod uslovom da moze da se registruje na ovaj nacin,mada kontam da moze... Mozda da probas da reinstaliras browser,mozda se on pogubio ili da pokusas da stavis u browser-u da te automatski loguje,tj. da on sam zapamti sifru...

Pa bi sam stavio da se automatski loguje u bookmarku mozilli i samo kliknem i on odma uđe logovan. kad mi komšija očistio one privacy šifre kolačiće i history to se sve pogubilo i nisam više mogao da uđem dok na forum mogu i sad mi zapavtio opet ali PB neće... recovery password ne radi probao sam... da reinstaliram mozilu mi ne pada na pamet jer sumnjam da bi mi pomoglo probao sam iz ostalih browsera da uđem neće.

Nazad
Vrh Dno