Šta je novo?

"Serviser"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa kako ne bi upalila, ne samo retorika, vec celokupan nastup - ako zanemarimo STA prica, zvuci samouvereno kao neko ko zna o cemu se tu radi ;)

Njegovo racunarsko znanje necu ni komentarisati, ali samo cu kurcevito reci da neke vrste sklekova ne radi potpuno pravilno, i da mogu da odradim sve navedeno i jos teze i pravilnije od toga :)
Lajkujte mi post hahaha :p

E kukala mu majka. A ima brdo takvih koji servisiraju KOMPIJUTERE i popravljaju chat na facebook-u (o da, to sam video pre mozda godinu dana na jednoj banderi). Ponekad pomislim da je onaj gitarista ciji je CV pogledalo pola foruma doktor nauka za ovakve...
Instaliraju ti Win, "usteluju ga", pre toga ociste viruse, i kao slag na tortu zavaljaju ti neki DiVX ili igru za 120 kinti po disku :)

"To što pričaju o ovome svetu... To nije istina..."

Ne bih se slozio, cemu sluze (recimo) CCleaner, Registry Optimizer, Disk Defrag i slicne alatke? ;)

Te alakte više služe za održavanje sistema, a ne za "ubrzavanje" (pogotovo ako se uzme u obzir da raskupusani registry sigurno neće baciti na kolena ni današnje low end konfiguracije, niti da win 7 nešto posebno pati od tog problema). :)

Sveze instaliran sistem svakako ne moze ubrzati - ali neodrzavan sistem sa gomilom silent instaliranih startup aplikacija, fragmentisan hard, zabudzen registry - slozices se da pre i posle sredjivanja nece raditi bas isto? Odrzavanje = cuvanje optimalne brzine :)

Ta ubrzanja usled defregmentacije, registrija i slicnog na unisten sistem su prakticno neprimetna, oni koji ih primete u realnom radu svaka im cast...., e sad ciscenje startup programa, tolbareva, virusa moze pomoci ali ako je windows u bas losem stanju brze i jednostavnija je reinstalacija i resava problem 100%.... a tu je potrebam manualan rad a ne one click solucija

Sveze instaliran sistem svakako ne moze ubrzati - ali neodrzavan sistem sa gomilom silent instaliranih startup aplikacija, fragmentisan hard, zabudzen registry - slozices se da pre i posle sredjivanja nece raditi bas isto? Odrzavanje = cuvanje optimalne brzine :)

instaliraj TuneUp Utilities, na klot XP, odradi sve kako te program vodi, onda proveri brzinu, i onda se vrati da poreknes ovo sto si napisao.

instaliraj TuneUp Utilities, na klot XP, odradi sve kako te program vodi, onda proveri brzinu, i onda se vrati da poreknes ovo sto si napisao.

Verujem ti na rec potpuno, nesto mi se ne instalira sistem nocas :D A pricali smo o Ccleaner-Disk Defrag-Reg Editor alatkama.

pa ne, konstatovali ste tek tako da ne moze da se ubrza sistem sveze instaliran. moze - windows je u svakoj verziji, sa sve service pack-ovima bio retardiran ako ne podesis sam kako valja. Tune Up utilities je samo program koji pomaze da se ne smaras rucno (ako znas sta radis) ali kad zavbrsis komplet tune-ovanje - sistem je brzi i to primetno.

Win

Slika govori sve:D

Prilozi

• Win_cr.jpg
    Win_cr.jpg
    114.4 KB · Pregleda: 153
hahahahah

Sto se tice ubrzavanja XP-a, suluda rabota, imate tiny xp tu je pogaseno sve sto se pogasiti moze i brzi je jedino vizualno (prilagodjene teme i efekti), posto svi ti pogaseni i ubijeni procesi uglavnom miruju, jedini benefit je usteda ~30-40MB rama sto je SMESNO, jer tako osakacen windows xp samo trazi problem (sa stampacima, raznim programima,...itd)

hahahahah

Sto se tice ubrzavanja XP-a, suluda rabota, imate tiny xp tu je pogaseno sve sto se pogasiti moze i brzi je jedino vizualno (prilagodjene teme i efekti), posto svi ti pogaseni i ubijeni procesi uglavnom miruju, jedini benefit je usteda ~30-40MB rama sto je SMESNO, jer tako osakacen windows xp samo trazi problem (sa stampacima, raznim programima,...itd)

40MB rama + onih 40MB sto zauzima antivirus koji koriste samo neznalice :D = 80MB, ehej! Znas ti sta je 80MB u ovoj ekonomskoj krizi, mnogo!

Jericho, jel ti zezaš ? Kakva bre ekonomska kriza kada su cene memorije niže nego ikad do sada. Pa 8 GB se dobije za nešto manje od 5000 dinara. Sada praktično svako može nabudžiti mašinu do 16 GB RAM-a za samo 100 evra, što je NEVEROVATNO niska cena za toliku količinu memorije.

Jericho, jel ti zezaš ? Kakva bre ekonomska kriza kada su cene memorije niže nego ikad do sada. Pa 8 GB se dobije za nešto manje od 5000 dinara. Sada praktično svako može nabudžiti mašinu do 16 GB RAM-a za samo 100 evra, što je NEVEROVATNO niska cena za toliku količinu memorije.

haha
da ti nisi doticni servise? :)
(nhf)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:

Mislio sam da je ocigledno ;)

Onda ok. :)

ajoooj majko mila, ja tek sad vid'o i ove vezbe ... kako bi mu ja dao jedan easy, pa onda normal, pa hard, pa ultra hard, sve po glavi. kakva je ovo bre budala ??

ove vezbe su katastrofalne. filifpfg i G@W, cisto da znate da:

1. sklekove radi nepravilno, svaki od normalnih, i ovih njegovih nenormalnih izmishljenih
2. ima triceps nelogicno jaci od bicepsa (limitiran na odredjene poteze i vezbe)
3. ovaj njegov "repertoar" vezbi, bi svako od nas, VERUJTE mi na rech, mogao da snimi posle mesec dana redovnog treninga.
4. sklekovi na jednoj ruci se rade - jednom rukom, a ne glavom.
5. pogotovo kada ti je ovaj baja jedan od boljih ortaka, ovaj "nindza" izgleda tuzno i zalosno.

Ne kapiram, je'l to isti lik popravlja kompjutere i tricepse? :D

ajoooj majko mila, ja tek sad vid'o i ove vezbe ... kako bi mu ja dao jedan easy, pa onda normal, pa hard, pa ultra hard, sve po glavi. kakva je ovo bre budala ??

ove vezbe su katastrofalne. filifpfg i G@W, cisto da znate da:

1. sklekove radi nepravilno, svaki od normalnih, i ovih njegovih nenormalnih izmishljenih
2. ima triceps nelogicno jaci od bicepsa (limitiran na odredjene poteze i vezbe)
3. ovaj njegov "repertoar" vezbi, bi svako od nas, VERUJTE mi na rech, mogao da snimi posle mesec dana redovnog treninga.
4. sklekovi na jednoj ruci se rade - jednom rukom, a ne glavom.
5. pogotovo kada ti je ovaj baja jedan od boljih ortaka, ovaj "nindza" izgleda tuzno i zalosno.

Hahaha,a cini mi se da,pored svega:
6. "igra" za protivnicku ekipu, ako me razumete!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno