Ne bih se slozio, cemu sluze (recimo) CCleaner, Registry Optimizer, Disk Defrag i slicne alatke?![]()
Sveze instaliran sistem svakako ne moze ubrzati - ali neodrzavan sistem sa gomilom silent instaliranih startup aplikacija, fragmentisan hard, zabudzen registry - slozices se da pre i posle sredjivanja nece raditi bas isto? Odrzavanje = cuvanje optimalne brzine![]()
instaliraj TuneUp Utilities, na klot XP, odradi sve kako te program vodi, onda proveri brzinu, i onda se vrati da poreknes ovo sto si napisao.
hahahahah
Sto se tice ubrzavanja XP-a, suluda rabota, imate tiny xp tu je pogaseno sve sto se pogasiti moze i brzi je jedino vizualno (prilagodjene teme i efekti), posto svi ti pogaseni i ubijeni procesi uglavnom miruju, jedini benefit je usteda ~30-40MB rama sto je SMESNO, jer tako osakacen windows xp samo trazi problem (sa stampacima, raznim programima,...itd)
Jericho, jel ti zezaš ? Kakva bre ekonomska kriza kada su cene memorije niže nego ikad do sada. Pa 8 GB se dobije za nešto manje od 5000 dinara. Sada praktično svako može nabudžiti mašinu do 16 GB RAM-a za samo 100 evra, što je NEVEROVATNO niska cena za toliku količinu memorije.
Jericho, jel ti zezaš ? Kakva bre ekonomska kriza kada su cene memorije niže nego ikad do sada. Pa 8 GB se dobije za nešto manje od 5000 dinara. Sada praktično svako može nabudžiti mašinu do 16 GB RAM-a za samo 100 evra, što je NEVEROVATNO niska cena za toliku količinu memorije.
Ali Igoritzini komentari! HahahahahaBože blagi.
Ne kapiram, je'l to isti lik popravlja kompjutere i tricepse?![]()
ajoooj majko mila, ja tek sad vid'o i ove vezbe ... kako bi mu ja dao jedan easy, pa onda normal, pa hard, pa ultra hard, sve po glavi. kakva je ovo bre budala ??
ove vezbe su katastrofalne. filifpfg i G@W, cisto da znate da:
1. sklekove radi nepravilno, svaki od normalnih, i ovih njegovih nenormalnih izmishljenih
2. ima triceps nelogicno jaci od bicepsa (limitiran na odredjene poteze i vezbe)
3. ovaj njegov "repertoar" vezbi, bi svako od nas, VERUJTE mi na rech, mogao da snimi posle mesec dana redovnog treninga.
4. sklekovi na jednoj ruci se rade - jednom rukom, a ne glavom.
5. pogotovo kada ti je ovaj baja jedan od boljih ortaka, ovaj "nindza" izgleda tuzno i zalosno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari