Šta je novo?

Bodycount

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Cista pucacina koja pocetkom septembra stize od Codemasters-a, sa nekim preteranim, ali cool forama sa neprijateljima koji prolaze kroz zidove pod uticajem olova i eksplozija...a i destrukcija okolisa je prilicno dobra. :)

bodycount3.jpg

Bice milina i da bude upola manje zabavna od Bulletstorm-a. :)

[YOUTUBE]aV6_xwrBp5E[/YOUTUBE] [YOUTUBE]QD-1hWh6-AY[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Ovo je bre naslednik Black-a, steta samo sto ta igra nikada nije izasla za pc, ali koga interesuje radi odlicno na ps2 emulatoru.

Mnogo dobro izgleda, rokanje protivnika i rasturanje zidova je brutalno. Ovo se ceka :)

O jos jedan solidan (tako izgleda, nadam se da ce tako i biti) FPS u skorije vreme, lepo. Nisam ni znao za ovo.

Ko ce tol`ka izbrojati tela...:d

Uf, ovo ce biti totalno odmaranje mozga, lock n load n fire i nista drugo !

WTF vidi stvarno... Na svim vecim sajtovima gamespot, videogamer, eurogamer vidim da su povukli PC. Znaci koji shit ne verujem :(

Ovo ne izlazi za pc...

Što i nije neka šteta kada se pogleda šta nas od pucačina čeka u narednih 4 meseca. Kad završim Deus Ex HR, izaći će BF3 koji ću preći singl pa onda treba naći vremena i za Rage i novi Metro. Po ovom videu ova igra nema šta da traži sa naslovima koje sam pomenuo.

Edit: Zaboravio sam RO2 i ko zna šta još. Definitvno ove konzol eksluzive pucačine nemaju šta da traže na matičnoj platformi za takve igre, ne treba ih žaliti kada imamo mnogo boljih igara za igrati.

Poslednja izmena:
Vrh Dno