Šta je novo?

Gigabyte G1 Sniper 2 Z68

Naponska nije šampionska, ali je dovoljna. Ne znam samo šta im treba ovo podilaženje klincima sa "metak u okviru" forama i nebuloznim hladnjakom na sred ploče koji je tu za "ukras", jer ne hladi apsolutno ništa. A zato je čipset smešten tamo gde će najviše smetati. I nisu mi jasne ove fore sa SATA2/3 konektorima. Zbog čega čitava ploča nije SATA3 kada ga SB podržava? Takođe i USB2/3. Samo 2+1 USB3, ali zato 5000 USB2 (kao da nekome trebaju toliki konektori). A SLI i Crossfire podrška je tu radi reda sa 16/8 kombinacijom. Ploča nije ništa specijalno, ali se bojim da će cena biti zbog napucanog izgleda i marketinga u kombinaciji sa hajpom.

Naponska nije šampionska, ali je dovoljna. Ne znam samo šta im treba ovo podilaženje klincima sa "metak u okviru" forama i nebuloznim hladnjakom na sred ploče koji je tu za "ukras", jer ne hladi apsolutno ništa. A zato je čipset smešten tamo gde će najviše smetati. I nisu mi jasne ove fore sa SATA2/3 konektorima. Zbog čega čitava ploča nije SATA3 kada ga SB podržava? Takođe i USB2/3. Samo 2+1 USB3, ali zato 5000 USB2 (kao da nekome trebaju toliki konektori). A SLI i Crossfire podrška je tu radi reda sa 16/8 kombinacijom. Ploča nije ništa specijalno, ali se bojim da će cena biti zbog napucanog izgleda i marketinga u kombinaciji sa hajpom.

E bas sam hteo da kazem, marketing ce uciniti svoje 100%. I bice skupo sigurno...

Ovo nije CoD ploča već Battlefield. Šta mislite kako znam?

U ovom okviru ima metak, yeah...

Koji kiceraj... nadam se da se dobija privezak za kljuceve u obliku rucne bobme...

jeli ono stvarno pise na heatsinku 😀

Ali ploca je top topova,jedva cekam da izadje.

Daleko je ovo od top ploče. Pogledaj npr. UD9 i UD7 ploče, kakve naponske one imaju, kakvu multi GPU podršku, raspored komponenti itd., e to je najbolje što Gigabyte pravi. Ovo im je doduše najbolji marketing, jer nikad ništa nisu tako agresivno reklamirali kao ovu seriju ploča.

Dođe mi da im kucnem mail i pitam hoće li biti verzija sa okvirom od AK, za one koji vole terore u CS. 😀

Ovo je smeće od ploče ako se uporedi sa prethodnim top modelima GA ploča. Stvarno ne razumem ovaj metak i ostalu ciganiju. Da li sam sa svojih 30 godina suviše mator ???

419 Evra.... 😀 Aj da vidim tu budalu koja ce dati tolike pare za ovu plocu...

Ploca stigla na test

Pazite da od silnog testiranja ne pripuca iz ovog okvira 😀

Prosecna ploca po toj ceni, mislim da ovo nema smisla i da gigabyte nece nista postici sa ovakvim cirkusom...

Nazad
Vrh Dno