Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

I mene zanima ovo sto je masamunea pitao, ali i jos nesto:

Da li je neko koristio i Android Assistant i Juice Defender za produzavanje trajanja baterije, i ako jeste, koji mi preporucuje?

Trenutno pomocu AA gasim nepotrebne aplikacije a WiFi i ostalo kontrolisem preko Notification bara. Da li JD to sve moze bolje mozda sam?

Hvala na pomoci.

Optimus One Tapatalking

^ kako koristis stari market? Ja cim odradim uninstall updates on mi se sam update-uje...

Ja nikada nisam ni imao novi market

Na Galaxy S mi ne nudi update na novi market. Ubacio sam novi samo da isprobam i vratio se na stari.

kod mene na starom radi bez problema

Settings / Applications / All pa nadjes Market, tap na njega i trebalo bi da ti pokaze uninstall updates ...

Posle toga reboot telefona.

Meni nikako ne uspijeva da ga pokrenem na dhd-u...konstantno mi se javlja force close :(

instaliraj neki rom koji vec ima novi market. na ARHD 5.2.3 provereno sljaka novi market bez i najmanjeg problema..

Kako si vratio stari?

Iz Settings-a izbrises novi market tj. ides na opciju unistall updates. Snimis Titanium Backup. Backup-ujes (da mozes da ga vratis kad ispeglaju novi market) a zatim (iz Titanium Backupa) izbrises (unistall) Market Updater :)

Iz Settings-a izbrises novi market tj. ides na opciju unistall updates. Snimis Titanium Backup. Backup-ujes (da mozes da ga vratis kad ispeglaju novi market) a zatim (iz Titanium Backupa) izbrises (unistall) Market Updater :)

Ok. Fala

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Molio bih da neko odgovori na prethodni post koji sam ovde ostavio, vidim da tema ode u drugom smeru. Hvala.

:)

Optimus One Tapatalking

Ljudi imam jedno pitanje: Cale mi ima Samsung i5700 spica,stavljen je prosle godine Android 2.1 a bio je fabricki 1.6,telefon je kupljen u Telekomu,zadnja 4 meseca da kazem telefon sam zove nasumicne ljude iz imenika,ja nisam verovao dok nisam video svojim ocima,znaci moj mobilni kod mene u dzepu a caletov na stolu u sobi i meni zvoni fon kad vidim on me zove a on pored mene telefon od njega 3 metra,tako da sam pokusao da ga vracanjem na fabricko stanje mozda malo dozovem ali nista se nije promenilo,ima li iko bilo kakvu ideju sta bi moglo biti?

^ Mislim da bi tebalo da ga odneses u servis, i to hitno ;)

I mene zanima ovo sto je masamunea pitao, ali i jos nesto:

Da li je neko koristio i Android Assistant i Juice Defender za produzavanje trajanja baterije, i ako jeste, koji mi preporucuje?

Trenutno pomocu AA gasim nepotrebne aplikacije a WiFi i ostalo kontrolisem preko Notification bara. Da li JD to sve moze bolje mozda sam?

Hvala na pomoci.

Optimus One Tapatalking

Kod mene je Juice Defender tenutno na probi. Posle tacno 49 casova od skidanja sa punjaca baterija je na 41%. Koristio sam za razgovore, sms, wi-fi i 3g, gps, ne znam tacno koliko vremenski ali uobicajeno kako inace koristim. Nisam ga koristio za skidanje sa marketa i isprobavanje aplikacija, gledanje videa ili slusanje muzike. Njegov widget pokazuje da je produzio trajanje baterije za 1,76x. Sve mi to deluje nerealno ali baterija je usla u 3 dan.

Da li je neko od vas imao situaciju da izlazi gore levo medju aktivnim programima ikonica neke reklame, samo od sebe. Kao neki spam. Kako da vidim sta je to i da eliminisem?

freedom

To ti je danak besplatnih aplikacija :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Jel ima spasa?

freedom

Da li je neko od vas imao situaciju da izlazi gore levo medju aktivnim programima ikonica neke reklame, samo od sebe. Kao neki spam. Kako da vidim sta je to i da eliminisem?

freedom

Ne znam gde tačno misliš da se pojavljuju reklame, znam da ima Airpush tip reklama u status baru.

Gore levo gde se inace pojavi ikonica skype kada je aktivan. I kada kliknem na tu ikonu izadje mi neka reklama preko celog ekrana.

freedom

Da skontao sam posle, nisam još to video, mada ja koristim ad free + droid wall za aplikacije koje ne idu na internet (obično za free igre sa reklamama).

Poslednja izmena:
AndroZip za otpakivanje i zapakivanje zip rar fajlova

+ sto ima po meni najbolji file manager

Koji program da stavim da imam email, sms,calendar notifications na lock screenu da nemoram da otkljucavam phone da bi video najnovije mejlove, sms i kalendar?
Zbog ovoga mi nedostaje intelliscreen sa iphona.
Probao sam executive assistant ali mi je sve zivo poremetio.

AndroZip za otpakivanje i zapakivanje zip rar fajlova

+ sto ima po meni najbolji file manager

Koji program da stavim da imam email, sms,calendar notifications na lock screenu da nemoram da otkljucavam phone da bi video najnovije mejlove, sms i kalendar?
Zbog ovoga mi nedostaje intelliscreen sa iphona.
Probao sam executive assistant ali mi je sve zivo poremetio.

WidgetLocker

---
- Sent from cheap chinese tablet.

Nemoze widgetlocker nista da uradi ko intelliscreen.
Niti gotolock.

SuperOneClick 2.1 (zadnja verzija) i dalje ne probija gingerbread 2.3.4.

Ima li neko problem sa g+ app notifikacijama?

Od kad sam instalirao poslednji update non stop imam samo jednu jedinu notifikaciju a to je da su me ljudi koje vec imam u krugovima dodali u svoj krug i nema sanse da to obrisem...

Vrh Dno