Šta je novo?

Pilići - domaći animirani spotić

djnick

Slavan
Učlanjen(a)
08.01.2007
Poena
304
Pozz svima!

Bacite oko na ovaj video koji sam radio jedno 3-4 nedelje:

http://www.youtube.com/watch?v=EkQxlhcFCdk

Ми смо Пилићи - Пилићи смо Ми - краћа верзија
We are Chickens - Chickens are We! - short version
Види Пилиће / See Chickens: http://www.pilici.com
Играј Пилиће на Фејсу / Play Chickens on FaceBook:
http://www.facebook.com/moji.pilici
музика и анимација / Music & Animation:
djnick [deetronic] http://www.djnick.rs
продукција / made in: Nebit Nebit Production

Muziku sam odradio od svog glasa za svega par sati u mom omiljenom trekeru Renoise i frikompotovao da bude u fazonu megakomercijalnog Gummy Bear-a

Inache, radi se o domacoj igrici za FaceBook a uskoro i za iOS [iPad] i Android... iPhone verzija je in consideration.

Ako imate klince, dobro ce vam doci, posto se hipnotishu videom :) Ako vam skachu po glavi, eto prilike da se odmorite par minuta.

Svaki komentar je dobrodoshao :)

Bravo. Bas kreativno :)

Pile koje se prvo pojavljuje(od 0:06-0:08s)zvuci kao neki vrabac a ne pile:d ... 0:25s kada krecu svi u glas da pevaju,i dalje dominira samo jedan glas (tvoj vokal) lepse bi zvucalo sa bar jos dva vokala razlicitog tonaliteta.Fino si to zamislio i u osnovi je dobro,ali moras na detaljima da poradis;)

Svaka cast! Odlicno je! :)

Koliko je zarazno :D

Simpa:)
Baš da vidim kako će junior da reaguje na spot.

Neee.. taman sam ih odvikao od gummybear i sad ovo..
Sredi malo glasove, da ih ima vise razlicitih i to je to.

Mojoj decici se svidja, pustaju non-stop. Mislim da su klinci najbolji kriticari, tako da si, sto se njih tice, uradio dobar posao.

Poslednja izmena:
Sta deca! Ja sam se,konj od skoro 30 godina, hipnotisao skroz. Dva dana pevam u sebi: "mi smo pilici,pilici smo mi".
Ides u persun :) !
A uz to imam i frizuru kao Nebojsa!

Poslednja izmena:
obratite paznju na Zubu, nista ne peva, samo gleda .. sablasno :p

Super. Slazem se za jos neki vokal.

Pilici su hit. Jako lepe boje i komicni su. Obavezno jos jedan "dublji vokal" kako bi bio kontrast. Go go go za klince ovo je MAGNET.

Iako ne gotivim ove za'ebancije da kazem da je odlicno odradjeno.
Prvo sam prekinuo klip posle 15 sekundi jer mi ne prija bas bombardovanje mozga ali odgledah malopre ceo, svaka cast, a ako clanovi koji imaju decicu kazu da im se svidja- to ti je prava potvrda :)

Fino zaista, svaka cas` :) Evo i moj klinac kaze "like" :D

DJ Nick-u, jel moguce da u 2011 ti jos trekujes? :d:-devil-:
Kako kazu u onom filmu:
"Gavranicu tebe je pregazio brzi voz,a ti se i dalje trkas sa putnickim" :d:-devil-:

Veoma simpatican video, treba vise vokala razlicitih glasovnih mogucnosti i to je to.
Pozdrav za nicka i njegove pilice :wave:

Pile koje se prvo pojavljuje(od 0:06-0:08s)zvuci kao neki vrabac a ne pile:d ... 0:25s kada krecu svi u glas da pevaju,i dalje dominira samo jedan glas (tvoj vokal) lepse bi zvucalo sa bar jos dva vokala razlicitog tonaliteta.Fino si to zamislio i u osnovi je dobro,ali moras na detaljima da poradis;)

Da znaš da si u pravu. To sam hteo na kraju kada sam završio animaciju ali sam potpuno zaboravio... :(

DJ Nick-u, jel moguce da u 2011 ti jos trekujes? :d:-devil-:
Kako kazu u onom filmu:
"Gavranicu tebe je pregazio brzi voz,a ti se i dalje trkas sa putnickim" :d:-devil-:

Veoma simpatican video, treba vise vokala razlicitih glasovnih mogucnosti i to je to.
Pozdrav za nicka i njegove pilice :wave:

Hvala svima na pozitivnim komentarima :)
Da, trekujem jer je to (bar za mene) najbrzi nacin da uradim song. Ko nije video, neka pogleda Renoise.com - najbolji treker na planeti (trenutno) koji se svakodnevno updateuje a podrzava sve vst instrumente i semplove. Inače, song sam sa sve snimanjem i obradom uradio za 3 ipo sata :)

A čekaj, šta je onda ovo?

Isti projekat. Verujem da je nas covek radio nasu verziju chicken lines-a. Na tom kanalu stoji ono sto smo videli odmah :)

pa stani, ko je autor pilica, ko je njih konkretno dizajnirao ? jer, ako si naredjao pilice i stavio pesmu, onda tebi ide zasluga samo za pesmu. msm, nemo' da se ljutis, al to si trebo da kazes od starta

pa stani, ko je autor pilica, ko je njih konkretno dizajnirao ? jer, ako si naredjao pilice i stavio pesmu, onda tebi ide zasluga samo za pesmu. msm, nemo' da se ljutis, al to si trebo da kazes od starta

Ne kontam? Pa sve lepo piše u "credits" ispod linka u 1. postu: ideja je NebitNebit production, crtao je Jamon piliće u flash-u, ja sam autor muzike i animacije... ? What is "busted"?

dobro, ajmo po srpski -

ko radi igru - Chicken lines ? rekao si da radi neki drugi studio ?

ko je Jamon, i jel znas ti tog coveka licno ?

kakve veze imas ti, sa chicken lines ?

dobro, ajmo po srpski -

ko radi igru - Chicken lines ? rekao si da radi neki drugi studio ?

ko je Jamon, i jel znas ti tog coveka licno ?

kakve veze imas ti, sa chicken lines ?

Igru radi NebitNebit, tako se zove firma čoveka koji je krenuo da radi facebook igricu i sve ostalo, Jamon je moj drugar koji razbija gfx i on je iscrtao za njega sve piliće... Animaciju i muziku sam radio ja a neki 3. studio je radio country fazon muzike i 2. video, takodje u AfterEffectsu, njih ne znam. A čemu svo ovo propitivanje kad sve lepo piše još od samog starta???

Nazad
Vrh Dno