Šta je novo?

3DMark Vantage/PCMark Vantage

cisto sam se malo igrao na 850/2000

Moj skor.

Prilozi

• performance1.jpg
    performance1.jpg
    171.5 KB · Pregleda: 111
;)

Brutalno.

Al na ove vrucine terati 5 Ghz ... Ne znam koliko je pametno.

Kod mene izadje 22.000 na masini iz potpisa (i5 750 4Ghz i GTX295), grafika je na default. Videcu da je malo OC pa cu okaciti sliku.

2x5850, 775/1125mhz skoro def klokovi :D
cf5.jpg

2500k@4500mhz
Asus 560ti@960/2300 @ 1.05v

Prilozi

• vantage.jpg
    vantage.jpg
    235 KB · Pregleda: 71
Vrlo rado ali komp mi se resetuje kada u Msi afterburneru Oc drugu grafu, mogu samo jednu da overklokujem ko zna koji je trip otvorio sam i temu da pitam ljude, samo mogu iz Ati ccc a tu ne da više od ovih gore klokova...ali aj probaću sa jednom nategnutom da vidim razliku.

Vrlo rado ali komp mi se resetuje kada u Msi afterburneru Oc drugu grafu, mogu samo jednu da overklokujem ko zna koji je trip otvorio sam i temu da pitam ljude, samo mogu iz Ati ccc a tu ne da više od ovih gore klokova...ali aj probaću sa jednom nategnutom da vidim razliku.

Probaj preko trixa mozhda neki trip sa burnerom

Thx Pedja89 Trixx je našao da je problem bio do Ulpsa Amdove opcije da smanji klok na drugoj grafi pa sam ga isključio i sada mogu i u afterburneru da klokujem bez problema evo prvi pokušaj i odradiću još jedan kad nadjem max klokove i to je to od mene za ovu temu :) za sad:p
cf1.jpg

Thx Pedja89 Trixx je našao da je problem bio do Ulpsa Amdove opcije da smanji klok na drugoj grafi pa sam ga isključio i sada mogu i u afterburneru da klokujem bez problema evo prvi pokušaj i odradiću još jedan kad nadjem max klokove i to je to od mene za ovu temu :) za sad:p
cf1.jpg

Lepo, nego jel si probao da ih roknesh na 1ghz obe?

Koci ga CPU jer Vantage testira u 1280x1024 ne bi dobio skoro nista overklokm barem u Vantage-u, treba Intel i7 klokovan za izvlacenje vecih skorova @B-ZiGER radi 3DMArk11 vise je GPU zavistan, pogotovo u Extreme rezoluciji...

Posto sam pre par dana uzeo HD 6990,evo malo testova.. Za sada samo 3D Mark Vantage,posle cu odraditi i ostale testove... Dakle:

Prva slika: 3D Mark Vantage u Performance rezimu. Klokovi default (830/1250)
Druga slika: High Rezim.
Treca slika: Extreme rezim 3D Mark Vantage. Svi testovi radjeni na default klokovima (GPU-CPU)

Prilozi

• 3dmrk1.jpg
    3dmrk1.jpg
    690.3 KB · Pregleda: 71
  • 3dmrk2.jpg
    3dmrk2.jpg
    727.5 KB · Pregleda: 46
  • 3dmrk3.jpg
    3dmrk3.jpg
    730.2 KB · Pregleda: 55
Posto sam pre par dana uzeo HD 6990,evo malo testova.. Za sada samo 3D Mark Vantage,posle cu odraditi i ostale testove... Dakle:

Prva slika: 3D Mark Vantage u Performance rezimu. Klokovi default (830/1250)
Druga slika: High Rezim.
Treca slika: Extreme rezim 3D Mark Vantage. Svi testovi radjeni na default klokovima (GPU-CPU)

Na 2600k bi skor bio mnogo veci, nego nek te dobro sluzhi batali sintetiku :)

Na 2600k bi skor bio mnogo veci, nego nek te dobro sluzhi batali sintetiku :)

Znam Pedja,ali,trenutno nemam uslove da bih kloknuo malo i ovaj moj procesor. Planiram da uzmem noctuu,pa cu malo da se poigram i sa procesorom. :)

Nazad
Vrh Dno