Šta je novo?

B&N Nook Color

Instalirana verzija 7.0 primetno brze radi. Pitanje za bivse I sadasnje vlasnike nook-a, da li ovo u sebi ima bluetooth, I ako ima da li ce ikada moci da se aktivira?

Sent from my NookColor using Tapatalk

Opa sad radi I meni, postupak je jednostavan, ugasim wireles, pa onda ugasim nook, upalim nook, upalim bluetooth, upalim wirelrs I sve super radi nakon toga 🙂

Koja tisina 🙂

Zar stvarno niko nema nista da doda na ovu temu?

Ja cu samo reci da me CyanogenMod v7.0.2 sa OC kernelom na 1.3GHz sluzi veoma, veoma dobro.
XDA community aktivno razvija romove i OC kernele za ovaj super uredjaj, zabavno je samo pratiti sav taj trud i rad...

Inace sada je aktuelno rootovanje nove verzije softvera za NC (v1.2), mada ja sam vec odavno na CM7.

NAJNOVIJA stvar je HoneyComb port - nastavljaju razvoj, mislim da su kod izvukli iz Asus Transformera i bukvalno sada se stvara RC, kontam sledece nedelje vec i finalna verzija, koliko brzo razvijaju.

XDA Nook Color Android Development: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=864

Poslednja izmena:
Ko ce sta da doda, kad nas ima samo nekoliko vlasniks nook-a, i jedan bivsi vlasnik koji je otvorio ovu temu 🙂 jel moze link za taj oc kernel koji koristis?

Skinuo Kernel Manager , ponudio mi je taj Kernel na 1.3Ghz, kliknuo sam instal and flash i ubio Nook 🙂
Sad mi se vratio fabricki operativni sistem!

Da li se neko moze da mi napise upustvo kako da vratim CM7 na njega?

Nije ostao nijedan, da li to znaci da moram ispocetka da ga rootujem?

Ostao ti je clockwork, samo stavi preko njega novi rom.

Ne bi trebao kernel da ti unisti CM7.. nije mi jasno sta se tu desilo.
Probaj postovati pitanje u kernel thread na XDA forumu, objasni im sta si uradio i sigurno ce se neko naci sa nekim savetom.

A kernele najbolje ubuduce da skidas sa http://nook.handhelds.ru/dalingrin/kernels/ i instaliras manuelno sa CWM.

EDIT: AKO BOOTLOOPUJES, samo flashuj ponovo isti onaj CM7 koji si imao do sad na nook-u i ocisti system cache (i bice sve ok).

Poslednja izmena:
Ako je vratio fabricki rom, onda je verovatno bila ona fora sa 8 puta uzastopnim prekidanjem boot-ovanja, samo sumnjam da to nije mogao da primeti. Elem, onda mu se sigurno vratio i fabricki recovery.
Koliko se sećam, CWM možeš na sd da staviš, pa sa sd-a da podigneš i cwm i odmah zatim flešuješ CM7.

NOLE KRALJU!!!

Uradio prvo auto nooter, ali čisto iz razloga da se prvo poigram sa fabričkim softverom. Inače, nemoj imati dilemu, CWM i CM i nema greške...

NOLE KRALJU!!!

Oziveo sam Nook, hvala svima na pomoci!

U zdravlju da ga koristis 😀

pojavio se honeycomb 3.1 pa kad ga neko skine nek se javi, ja sam vrlo zaintresovan!

Gde ste vlasnici Nook-a, uspavali ste se?
Sta mislite za koliko mogu da prodam ovaj tablet?

Konačno stigao NC! Doduše, nije baš za mene, već za moju ženu (ja sam na Ipadu 2), ali eto igranja par dana sa rutovanom microSD karticom. Slatka stvarčica NC. ,)

Ako neko planira da prodaje svoj B&N Nook Color ja sam raspoložen da pazarim jedan.

Bio je savrsen, PSP i Nook smatram za najbolje ulozene pare ikada, ali kupio sam ovaj mobilni u potpisu + za 2 meseca izlazi nova sony konzola...

Sent from my LG-P920 using Tapatalk

ps vita za dva meseca?

Ima li koga na ovoj temi, da koristi neki nightly? Vidim da je izasao sa stabilnim 1.35GHz overclockom...cim uhvatim malo vremena, ubacujem...

[email protected]

Nazad
Vrh Dno