Šta je novo?

LG Optimus 3D

• Začetnik teme Začetnik teme OTAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo je gore bre i od Samsunga... 🙁 Dok izađe update, fon će već biti out, dobro ne baš, ali hvatate poentu. Po mom mišljenju je skroz bezveze izbacivati high end fon sa već zastarelom verzijom OSa (nebitno sad da li 2.3 donosi puno ili malo).

Ma razlike u odnosu na 2.3 su stvarno minimalne 🙂 pa me taj update i ne muci toliko,sve je vise manje isto 🙂 vise me brine kad ce ameri poceti da ga masovnije kupuju pa da vidimo neke custom ROM-ove 🙂

Ma kad bi se skoncentrisali na 2.4 update (jer kako je najavljeno, on ce donositi neke znacajne novine) - jer proizvodjaci imaju vec sada mogucnost da zavire u Google kuhinju i bace se na posao. Slobodno neka preskoce 2.3 🙂 ali bitno da izbace 2.4 (ili kako vec bude oznaka)

Može li neko da pošalje neki Hint na PP u kojoj bi Vip poslovnici trebalo da ima na stanju ovaj telefon, nije bitan grad samo da ima!

Poslednja izmena:
Ljudi jel vama radi 3.5mm jack? meni nista ne reaguje ,probao sam sa njegovim slusalicama,probao sam sa drugim,probao sa slisalicama za komp i nista :/ na xda sam dobio savet da treba da se malo jace gurne,pokusao sam jace al ni to nije pomoglo...jel ima neki posebni meni il neko podesavanje za to posto ga ja nisam nasao ?

Ajde prvo zaista probaj malo jace da gurnes...i ja sam se iznenadio koliko jako mora...jedva izvucem sluske.
p.s. i jel ima bilo kakvog zvuka i kad gurnes slabo, tj kad nije dobar kontakt ili bas full nemas (tj ni ne pojavi se?)

Ovo je gore bre i od Samsunga... 🙁

Realno, to je gore od bilo cega...10 meseci posle pustanja GB u promet, oni ce da naprave njihovu verziju.
doduse, ruku na srce, ni na galaxy-u ni bilo gde nisam imao ovoliko stabilan OS...bukvakno skidam kapu kako su ga odradili...al *** zbog GB. meni gb ni zbog ceg toliko puno ne nedostaje,jedino zbog manje potrosnje baterije..nekih sat vremena duze baterije bi mi spaslo zivot..bude nekad na samoj ivici..

Ajde prvo zaista probaj malo jace da gurnes...i ja sam se iznenadio koliko jako mora...jedva izvucem sluske.
p.s. i jel ima bilo kakvog zvuka i kad gurnes slabo, tj kad nije dobar kontakt ili bas full nemas (tj ni ne pojavi se?)
Evo sad sam gurao kao sivonja i nista,niti se sta pojavi na ekranu,nit sta krci...nista :/ morace on nazad u VIP vidim ja 🙂

Update : 100% ne radi,sad sam skinuo app "toggleheadset2" koji iskljucuje i iskljucuje slusaslice...radi u formi widgeta i kad je ON slusalice rade,kad je OFF ne rade....al kod mene uopste ne rade...pustio sam muziku i igrao se sa ON/OFF i kad je na ON glavni zvcunik se iskljucuje al sluske nista,dok na OFF glavni zvucnik normalno svira...probao sam sa dvoje slusalica i ista stvar,gurao sam kao lud al nista ne pomaze...

Poslednja izmena:
E nabijem ih 🙁 Baš nemaš sreće...

evo i meni prvi problem :/
sam sam kriv, ali je fon dosta nezan 🙁

naime, zna se da nema GORILLA GLASS..i ja zaista pazim na telefone,ali ako bude bilo ovako,kao danas, imacu ja mnogo cesce probleme sa ovim telefonom.. (za one koji su nemarni, preporucujem da zaobidju ovaj fon..
malo pre zaboravio da mi je fon u levom dzepu (UVEK MI JE U DESNOM) i sirokim farkama, ne mogu vam objasniti ali cudno odlucim se da ubacim grickalicu koja se nalazi na cudnom mestu u stanu i da je ponesem kasnije u WC,ali cu je prvo ubaciti u dzep jer imam nesto da odradim...i samo SPUSTIM LAGANO U DZEP, onako sa par CM iznad dzepa i padne na ekran i naprsne :/

mislim, sve radi,ali estetika da linija preko celog ekrana ide...hm... idem u VIP da trazim zamenu celog prednjeg panela... ***... 🙁

I upravo shvatih da me zamena tog prednjeg dela ekrana nece kostati ispod 100e nikako...mozda cak i do 150 :/
Da je sitno da se ne vidi, ne bi bilo problema u mojoj glavi, al slikacu da vidite, bas je vidljivo..telefon 100% funkcionalan, al poprecna naprslina mi bode oci... :/
Ebbem ti i grickalicu i dan kad su u LG-u odlucili da im ne treba gorilla glas na njihovom optimusu 3D..uzas..... ;(

a da vidis malo na netu koliko je ekran, pa da zamenis u kucnoj radinosti?

i samo SPUSTIM LAGANO U DZEP, onako sa par CM iznad dzepa i padne na ekran i naprsne :/

🙁 bedak...
A ja se taman odlucio da dam novac za ovo cudo (iako nikad ne bih dao vise od 200eu za fon), mozda neki drugi put... ipak ostaje starac (Magic) do daljnjeg

bas steta 🙁 msm da cu se sad pre naterati da kupim neku futrolu ,jes da ce da izgleda ko da nosim mali laptop u dzepu al bolje i to neg da rizikujem ostecenje..

Nije baš neočekivano da ima takvih problema sa "staklom" velika je dijagonala a zbog paralax barijere i svega ostalog što je moralo biti ugrađeno u telefon između ekrana i stakla sigurno je moralo tanje staklo nego što je to uobičajeno inače bi bila još veća budža aka cigla!

Za takve telefone sa ekranom kakav jeste, ne treba žaliti i odmah uložiti u neku kvalitetniju zaštitnu foliju za ekran!

Ja već neko duže vreme pokušavam da dođem do telefona preko VIP-a ali mi ne ide od ruke nikako da nađem neki na stanju, ako budem uspeo da daođem do svog primerka prvo što ću uraditi je momentalno stavljanje neke kvalitetne folije preko ekrana!

Au strasno. Da ne ugrade gorilla glass.. u premium model sa 4,3'' ekranom..
Ja ovaj model jednostavno ne bih mogao da koristim, sad kapiram da bih dodao jos za GS II 100%.

Probaj da juris malo po netu, mislim da mozes da prodjes sa 50-70e a ne 100 ili 150e koliko si naveo. Ali je problem sto se 3D tek pojavio..

ako neko nadje cene, nek mi javi link itd.....mozda cak i uzmem KIT za otvaranje fona pa sam odradim ako ovi u servisu budu krali lovu 🙂

a opet, ne znam da li je verovati kad vidim na ebay-u npr neki "BRAND NEW LG p920 (optimus 3D) DISPLAY" ,da mi ne stigne neka kopija, ipak je to komplikovan display... :/

zastitna folija ne bi pomogla nista oko pucanja...
bas bedak, najgore je kada pazis i tako nesto ti se desi

ne treba ti display oce, samo kucaj front fascia/panel + digitizer za taj fon. kontam da ces tako najlakse naci.

^ zar to ne ide u KOMPLETU...mislim, kako da zamenim to napred gde su soft keys (home,search,back,options) kad to deluje kao da je zalepljeno za celu stvar i da mora sve da se odigne sa ekranom i zameni...

edit: 3D efekat radi, ekran radi, touch panel radi...samo kao casa kad napukne pa se vidi ona linijica preko ekran....

Evo nasao sam na ebay-u, cak i salju za srbiju, 78$ sa postarinom... (tacno 55e sto nije BAS TOLIKO SKUPO, iako je skupo..ocekivao sam 100e)

LINK

kako da verujem da je oridzidzi? mislim, lici... ali to se nikako ne moze znati :/

Poslednja izmena:
display je odvojen od svega toga, samo taj prednji deo zameni

edit: ne mozes znati nikako ali realno ako lici i radi, sta te briga

Bedak je što nema GG 🙁 Kad sam gledao specifikacije za ovaj fon na gsm areni, primetio sam da nema GG stavke, ali mislio sam da se podrazumeva, kao što nekad zaborave da stave na neki android fon da ima googletalk ili google maps, a svaki fon ima 🙁 Baš bedak 🙁

evo ti jos jeftinije

LINK

^ Not Available to Serbia

znam da ima jeftinije,ali...nema za srbiju ;D
moracu da iskesiram 55 eura i da odnesem u neki servis, jer ja to necu da cackam..gledao sam disassembly od nekog smartfona (android neki noviji,da li evo 3D ili tako nesto...ono je vec naucna fantastika...otvori se 16 delova, da bi se 17 izvukao...idi begaj)

mada nije meni sto cu da platim,sto cu da zamenim ekran, nego sto to kad se bude jednom otvorilo, i svaki taj srafic fabricki zavrnut kad se bude odvrnuo i ponovo zavrnuo, nikad vise NOV...ima da pocne da kvrcka... a da ne pricam da ce uci sitna prasina u telefon izmedju display-a i digitizer-a, i da to ne moze biti kao nekad... prakticno rastimovace se.

a da je kao sto darko kaze:
ali realno ako lici i radi, sta te briga
bas i nije tako... ne lici...slikacu s necim vec i okacicu :/ vidi se bogami i smeta

Poslednja izmena:
Ti si baš imao sreće, da sam na tvom mestu ja bi prodao taj telefon, skupio pare i kupio neki drugi, jer kao što si rekao kada se jednom rasklopi nikada nije više kao nov telefon, pogotovo kako u "servisima" postupaju sa telefonima.

Poslednja izmena:
Nemas srece, prodao si galaxy s i dodao jos da bi kupio telefon koji jeste mocniji ali je to u realnom radu jos uvek zanemarljivo + je, kako si sam rekao, osetljiviji dosta od GS sa gg..
Jedino da prodas nekome ko ce se isprimati na to 3D i dodas malo za polovan GS II..

Dajte ljudi, ko će da kupi fon sa naprslim ekranom?! Ja ga ne bih uzeo ni za 100e da mi ponudi. Bolje neka ga popravi, onda može da dobije bolju cenu, a možda odluči i da ga zadrži.

Ono što bih ja pokušao je da vidim sa VIPom jer je fon tek kupljen, objasniš stvar, da je "maltene pukao sam od sebe". ***, tek si ga uzeo, ugovor na 2 godine, možda ti i izađu nekako u susret. Znam da će mnogi reći da od toga nema ništa, verovatno i nema, ali ne vidim neku pametniju opciju, to je ono što bih ja pokušao...

Poslednja izmena:
naravno da cu da ga zadrzim, fon je ekstra....a posle prodaje galaxyS-a jesam doplacivao ali ne puno,tako da je dobra trampa bila...

sad sto cu da dam za ekran, to je sklop nesretnih okolnosti, to da mi je sudjeno bilo na bilo kom fonu bi mi se desilo, nebitno da li je O3D ili GS2... tako da, kazem samo da mi je zao sto je hebeni 6.dan posedovanja tog telefona i sto je sa HEBENOM GRICKALICOM to odradjeno...da mi je pao na beton momacki PA NEKA GA,AKO JE PUKLO,KAD SAM SMOTAN, nego sve neki useri.... zato je mi je glupo...

@marko_N, naravno da cu i ja u pocetku kao i svaki srbin da se pravim blesav i da sutra masem sa ugovorom od prosleg ponedeljka, i da kazem NA STA OVO LICI... i ni ne znam kad je napukao....itd..ako ne prodje, svakako sam bio spreman da iskesiram...al sto da ne probam posto je nov novcat

Poslednja izmena:
Bas steta i meni ispa pre neki dan 6310i i ja ga sakupim po ulici i radi jes da nema 3d, al cuva zivce 😛

Nazad
Vrh Dno