Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

pišem ovde jer se radi o SGS telefonu. njega imam i o njemu pišem. ova tema je odaaavno prevazišla sam SGS, jer koliko vidim, niko ovde više ne diskutuje o procesoru ili ekranu, nego o software-u. samo sam napisao šta meni smeta i odmah je krenulo "nije to za tebe", "kupi Siemens", drž' te ga, daj konopac...
izvinjavam se svima što sam se drznuo da kažem da mi se nešto ne sviđa u savršenom Androidu.
nema me više ovde.

ama sto si osetljiv...:D a taman si predlagao seksualni odnos sa Android operativnim sistemom... kud utece :D

sve sto si naveo od zamerki, moze da se podesi sa par aplikacija i imao bi sve sto ti treba. aj da to nije u stanju namestiti, pa da razumem tvoj stav - ali kukati sto moze, ali treba da se jos nesto podesi ?!? to nema logike.

Niko nije rekao da je android savršen. Android postoji već par godina i od početka ima threaded messaging (to si mogao da proveriš) i verujem da 95% ljudi voli tako. Profili su stavr koja trenutno nije zastupljena ni u jednom mainstream OS-u (osim u symbianu). Zato imaš gsm arenu i detaljan review softvera da ne bi dolazio u ovakvu situaciju.

Ma samo da vam stigne Boris pa ce te videti...:)

+10 :D

Pre nego sto neko iznese da mu nesto smeta treba prvo da proba da se navikne na neka druga resenja,pa ako i posle istinskog pokusaja kaze da je ovo ili ono stvarno lose resenje onda nek raspali paljbu... ja se na "klasican" messaging nikada ne bih vratio, sto se tice profila resava se jednim obicnim widgetom,e sad sto ne mozes da menjas melodije kao sto moze u profilima,***,i to se naviknes...Call log je dostupan u 2 poteza ili 3 ako je fon zakljucan,na touch screenu to je sekunda... Tako da ,subjektivno je "dramiti na prvu"...

sent from TT

Poslednja izmena:
Aj malo da razvedrim temu. Zahvaljujuci Aleksi za samo 12 dana iz Hong Konga, stigao mi je battery cover. Sto se tice boje necu nista komentarisati, stvar ukusa :) , sto se tice kvaliteta, mogu sam da kazem IDENTICNO kao original. Lepo lezi, nigde ne strci, okviri oko kamere, zvucnika i 3.5mm su odlicno odradjeni, ne smeta prilikom otvaranja usb-slide. Nema lufta, ne krcka nigde... Vise mi nece trebati silikonska futrola, gde mi telefon izgleda kao frizider:) Ovo je jeftinija i bolja varijanta. Evo i par slika:

Poslednja izmena:
Hajde uporedi unutrasnju stranu cover-a, tacnije deo gde naleze na mem.card.

:) drago mi je da si zadovoljan :)

Molim te da foto galeriju dopuniš sledeće nedelje kad budeš znaš-već-gde, uz brazilske manekenke, kao što je i obećano :)

Ko želi isto to da vidi, neka digne ruku :laugh:

Hajde uporedi unutrasnju stranu cover-a, tacnije deo gde naleze na mem.card.

Unutra se razlikuju bas po onom ispupcenju, sto se nalazi u desnom gornjem uglu sa unutrasnje strane. Probao sam da vidim da li moze negde da krcka pritisakajuci masku po stranama jace nego uobicajno ali nista...deluje bas kompaktno. Posle sam probao sam originalnom, ona krcka u donjem desnom uglu uz samo uvicu rama o_O... blaaa

:) drago mi je da si zadovoljan :)

Molim te da foto galeriju dopuniš sledeće nedelje kad budeš znaš-već-gde, uz brazilske manekenke, kao što je i obećano :)

Ko želi isto to da vidi, neka digne ruku :laugh:

Ne svidjaju mi se manekenke, vise sam tip koji voli meso... a brazilke ga imaju dosta :)

Poslednja izmena:
Aj da i ja pohvalim Aleksu, meni su stigle maskice za otprilike 2 nedelje kako je i rekao.Maskice dobro leze vidi se mala razlika u odnosu na original u slovima koja su odstampana pozadi.E sad meni crna lezi perfektno dok bela u gornjem levom delu ima mali luft ali nista strasno.Pre par dana mi je telefon pao sa metar ipo visine bas na tu cosku pa mozda i to ima veze, sve u svemu ja sam zadovoljan s obzirom da su maskice placene po 500 din.

SDC19737.JPG
SDC19738.JPG

Meni su danas takodje od Alekse stigle 4 maske (2 crne, bela i siva.) Lepo izgledaju, savrseno leze sve.
Pored ovi maski bas me briga za futrole. Kad se izgrebe stavicu drugu i to je to :)

Ma mene bas briga za bilo koju maskicu, ja se cimam da mi se ne izgrebe plastika za kamericu, to me i ujedno najvise nervira na telefonu.

Valjda je gorilla i pozadi haha....
Sajber daj sliku one sive...

Kod njega nije ona koju si ti zeleo, hromirana siva :)

Drago mi je da ste zadovoljni :)

Poslednja izmena:
Znam da je bilo par puta u temi ali stvarno ne mogu da nađem. Treba mi neko punjenje baterije u putu, uskoro putujem po SFRJ poslovno pa hoću da mi se ne ugasi telefon. Bilo je nešto neki externi punjač sa baterijama? Koliko je to dobro? Ili je bolje jednostavno kupiti drugu bateriju?

Mislim da bi ti dobra opcija bila punjac za auto sa auto nosacem..onda se tel puni a mozes ga ujedno koristiti za navigaciju ako je vec nemas.

E ovaj lik sa zutom maskom je najjaci od sve dece,nego da vam preporucim Advanced Task Manager uz koji baterija izgurava 3 dana i na 50% je,mada slabo koristim tel. za razgovore jer imam jos jedan ali nije los pomak cak i od onih 1% po satu na idle :) Napomena-ATM mora da je uvek ukljucen(show notification icon i autostartup,takodje idite na opciju applications i ukljucite autoend running apps.Takodje,obrisao sam,a ne secam se koje tacno,sistemske programe-generalno nebitne i mozda je i to zasluga za vek baterije,znam samo da sam se odmah otarasio Mapsa i sve u vezi njih.

galaxy1.png

galaxy2.png

Baterija nije problem kad se telefon ne koristi i tu ATM nema posebne zasluge :)

Čime si brisao to? Tim programom ili nekim drugim?

Mislim da bi ti dobra opcija bila punjac za auto sa auto nosacem..onda se tel puni a mozes ga ujedno koristiti za navigaciju ako je vec nemas.

Bila bi super opcija kada bih imao auto :). Tako da mi treba neko drugo rešenje....

EDIT: Meni je prob, skida mi 30% po spavanju. U idle. Ok uključene su mi push notif za 2 gmail-a, google+, vremenska prognoza i to je to mislim. Ali ne znam kako da obrišem ****** kao što su google maps itd itd.... Pre 2-3 nedelje mi je baterija držala 2 dana sa pa da kažem zahtevnijem korišćenjem, sada se prazni u 7 uveče a napunim je ujutru..

Poslednja izmena:
Imas nosac i za biciklu. A za maps probaj sign-out iz latitude ako je aktivirano

lol al si duhovit :D

Dajte neko rešenje za bateriju. Btw probaću to, sada sam video u ovom ATM da sam aktivira čim kilujem task.... -.-

Ja najozbiljniji a ti kazes da sam duhovit. Trazis nosac a ne za kola. Samo jos 1 postoji a to je za biciklu i sta tu ima lose. I ja bi ga uzeo posto bas dosta vozim bajs

Wahad sta ce ti sync preko noci? Ajde preko dana i ja koristim, ali preko noci dok spavam mi uopste ne treba...

J sasa... vozis bicikli i naletis na ove nase rupe i ode i nosac i telefon u pm :p

Poslednja izmena:
Ne,ne, pitaj rimljanina kako onaj drzac za auto na primer dobro drzi... braca kinezi na sve mislili :)

Ja najozbiljniji a ti kazes da sam duhovit. Trazis nosac a ne za kola. Samo jos 1 postoji a to je za biciklu i sta tu ima lose. I ja bi ga uzeo posto bas dosta vozim bajs

Gde si video da tražim nosač :)? Citiraću samog sebe

Znam da je bilo par puta u temi ali stvarno ne mogu da nađem. Treba mi neko punjenje baterije u putu, uskoro putujem po SFRJ poslovno pa hoću da mi se ne ugasi telefon. Bilo je nešto neki externi punjač sa baterijama? Koliko je to dobro? Ili je bolje jednostavno kupiti drugu bateriju?

Btw nisam maratonac pa da vozim biciklu 500km. Idem da završavam poslove a ne da smršam i da nabijam kondiciju :D

Wahad sta ce ti sync preko noci? Ajde preko dana i ja koristim, ali preko noci dok spavam mi uopste ne treba...

Pa lakše mi je da ga ostavim uključeniim nego da ga gasim svaki put pred spavanje i palim ujutru kada se budim, za to vreme mogu da napunim tih 30 procenata baterije :D. Mada mislim da je to mnogo velika potrošnja, koliko sam mogao da vidim, ljudima se troši i manje preko noći sa mail sync-om.

Poslednja izmena:
Ja sam shvatio da kad vec putujes po SFRJ (gde je to ? :) da ides autom i da ti je zbog toga bolje da uzmes auto punjac jer onda mozes koristiti telefon i kao navigaciju ako je vec ne posedujes...sve smo se pogresno razumeli..

na kraju sta je tebi konkretno potrebno?:)

Nazad
Vrh Dno