Da, sve je tako kao što si napisao ali ova Leadtek Elsa nema veze sa ELSA proizvođačem.
Hmm, pa mislio sam na ovu kartu koju je okacio:
http://www.elsa-jp.co.jp/products/graphicsboard/gladiac_gtx260_v3/index.html
zaista mislim da to nije Leadtek vec Elsa, nigde nema znaka Leadtek nije ih valjda sramota svog imena.
Mozda gresim, ali dobro, svejedno sam mu odgovorio na pitanje![]()
Solajam, u zdravlju da te sluzi karta! Sto se mene tice, karta stvarno sljaka ok i za novije igre, bolja mi ne treba.
@neogeo
Ja sam je zbog hackintosh-a i uzeo![]()
ama 5770 je bolja jedino zbog potrosnje....a te novije tehnologije,dx 11....pa probajte da poterate neku zahtevniju igru u dx 11 na 5770 (metro npr) pa cete videti da joj ta "napredna"opcija nista ne znaci,jer je slaba za tako nesto...u svakom slucaju moj glas ide za ovaj gtx 260!![]()
Da, sve je tako kao što si napisao ali ova Leadtek Elsa nema veze sa ELSA proizvođačem.
koja bi bila vasa preporuka do 9 k, al moze i polovna ?
Ja se odlucih za 5770, al nesto vicete da je slabasna pa ono![]()
Sta bi ti za te pare? Uzmi 5770 ili GTX260 ako nadjes, obe karte su sposobne da vuku sve igre
Polovna za 9k = vijaj GTX460 1GB, mislim da moze da se nadje uz malo srece, s obzirom da je nova 120 evra![]()
Prosle nedelje iskoristih priliku i uzeh Elsa GTX260 za 7556 dinara( web kupovina), u istoj firmi(w..w..) bio i MSI GTX460 1Gb za nesto manje od 11900 dinara, inace polovne karte su extra zacenjene tako da ne verujem da ce naci gtx460 za 9000dinara.
Na primer svoj XFX GTX260 sp216 prodao sam za 6000din dok pojedinci za GTX260 traze od 7500-9000 dinara (valjda nece da ih prodaju.) )
Pa GTX 260 svakako ne moze ni da pokrene nista u DX11, tako da opet je 5770 bolja zbog toga sto barem mozes da pokrenes neku igru u DX11, vrtis novi 3dmark 11 i slicno... GTX 260 je bezveze sada kupovati, karta nit je nesto brza, tu je negde sa 5770 zavisno od naslova, niti su joj ostale karakteristike za pohvalu, pogotovo referentnoj kao ovoj... Ta cena je ustvari i realna, nije losa kupovina ali nije ni bas sjajna.
Nije mi jasno sto si prodavao XFX i dodao jos para da bi uzeo ovu ELSA-u:trust: Ajd jest da si dokupio garanciju da tako kazemo, ali jos nznm nikog ko je prodao kartu da bi posle kupio isto takvu...
Cene polovnih gtx 460 su precenjene jer su ih ljudi kupovali dok su bile ~18k, sada nemaju racun da ih "poklanjaju" zato sto ima Socijalna MSi akrtica, za ~12k.
Imao sam sve modele gtx 460, i moja preporuka je da nju pazarite,(makar i MSi) nego ove matore grejalice.
Kupio sam novu GTX260 i racunam da je zadrzim 6-9 meseci, zasto? Pa trenutno sve mi radi u 1920x1080 kako treba sa GTX260, recimo da sam uzeo novu GTX460 i NVidia izbaci u narednih par meseci nov proizvod ja tog momenta gubim polovinu cene nove GTX460 - odnosno gubim jednu GTX260, naravno u iscekivanju sam kepler-a i uzecu NVidi-u nemojte me osudjuvati zbog NV jednostavno preferiram NV i Intel (ranije imao sam ati karte i AMD procesore - tako da sam i to isprobao)
:wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari