Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

probaj chompsms , kod mene radi od novembra, ostale nisam ni probao

Zašto neki live wallpaper-i uspevaju da "prežive" gašenje i paljenje uređaja, a neki ne uspevaju? Može li se to fiksirati?

Imam Android 2.2 na tabletu. Izvinjavam se ako je ovo već negde odgovoreno. Nisam baš "kod kuće" sa androidom.

Ljudi sta je sa parkingmanijakom ili parkingbotom? Danas nisam mogao da ih nadjem na marketi...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Problem je bio u content filteringu koji je bio namesten na everyone, jer je uvek prikazivao High maturity, al sad vidim da kad izaberete All availble, on oostavi da pise High maturity... Mogli bi to malo da srede,cisto da ne stvara zabunu

Kako da sprečim da mi se pojavljuju reklame u igrama a da ne moram da isključujem wifi?

Hvala, ali nije mi rutovan mob. :(

Tražih na marketu par dana ali nisam našao.-... Postoji li uopšte program koji bi u zadato vreme uključivao telefon i isključivao? Npr. uključi se sam u 10 am i isključi u 23 pm.....

Tražih na marketu par dana ali nisam našao.-... Postoji li uopšte program koji bi u zadato vreme uključivao telefon i isključivao? Npr. uključi se sam u 10 am i isključi u 23 pm.....

Mislim da na Androidu to nije moguće, kao što nije moguće da se alarm pali kada je telefon ugašen.

Sent from my GT-I9000

Da se iskljuci mozda i moze softverski (na rootovanom uredjaju), ali da ga ukljucis tako ne mere.
Najbolje sto mozes da nadjes je npr da ti se u 23pm iskluci sa svih mreza (npr airplane mode) iskljuci sve zvukove gps... pa onda ujutru da poukljucuje sve to. Bolje od toga neces uspeti.

Da se iskljuci mozda i moze softverski (na rootovanom uredjaju), ali da ga ukljucis tako ne mere.
Najbolje sto mozes da nadjes je npr da ti se u 23pm iskluci sa svih mreza (npr airplane mode) iskljuci sve zvukove gps... pa onda ujutru da poukljucuje sve to. Bolje od toga neces uspeti.
Koji program to radi?
Hvala na odgovorima :)

Ja koristim Sweet Dreams. Nema sve te opcije, ali ga pogledaj, mozda ce da radi posao.

Jel možda neko zna zašto mi na slici osobe koju zovem stoji oznaka da joj je rođendan sutra a u kontaktu te osobe piše da je prekosutra. Ta greška se svuda pojavljuje tj na svakom kontaktu u kome je datum rođenja. Nadam se da ste me razumeli

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

mozda ti daje dan fore da kupis poklon :)

Da li postoji neki weather widget nalik na Fancy (svidja mi se vizuelno), a da ima u sebi i opciju za alarm? Sad mi stoji sat (casovnik) i na alarmu i na Fancy widgetu, pa da ubijem jedan...

Ttalk via GT540

Beautiful widgets?

A jel to samo meni ne radi opcija za download skinova u beatiful widgetu ili se i vama desava?

Random stvari se desavaju, odjednom sad imam i vibraciju na alarmu (default alarm na sense-u).. Bas sam navikao da ne cujem onaj iritantni zvuk vibracije, jer snooze-ujem gomilu puta.. Kako i zasto se to sad upalilo, a opciju da ugasim ne vidim..

edit: nasao sam, izgleda sam slucajno stiklirao 'vibrate' pri podesavanju alarma, kako su ga nezgodno smestili..

Poslednja izmena:
Postoji li jos neka aplikacija za AirPlay sem DoubleTwist-a?

Muziku slusam preko Power AMP-a a video fajlove iz galerije i malo je komplikovano da importujem stalno kad hocu da pustim nesto na TV preko Apple TV-a.

To za gubljenje garancije mi je najsmesnije, uvek moze da se flesnes stock rom ako nesto zeznes, a i u garanciji lepo pise "garancija ne vazi ako je do kvara doslo usled mehanickog ili hemiskog ostecenja uredjaja" niko ne spominje rootovanje, cosum romove i sl.

Rootuj slobodno...
Pusti te price oko gubljenaj garancije i straha da se nesto s****... To je za decu ;)

Nije to zbog garancije, nego od kada sam uzeo ovaj fon nemam dovoljno slobodnog vremena da lepo proučim šta i kako u vezi root-ovanja i stavljanja drugog roma. A u svakom slučaju sam hteo zbog OC procesora da ga root-ujem. :D
Nego aj da pitam kad smo već započeli tu temu, jel može da se root-uje Wildfire na kome je froyo? Pre su se žalili ljudi da su pogrešili što su prešli na froyo jer ne mogu da menjaju romove zbog njega? Jel to sređeno?

preporucujem svima aplikaciju/igru sa marketa "dismount" , odlicna 3D demonstracija ragdoll fizike :)

To za gubljenje garancije mi je najsmesnije, uvek moze da se flesnes stock rom ako nesto zeznes, a i u garanciji lepo pise "garancija ne vazi ako je do kvara doslo usled mehanickog ili hemiskog ostecenja uredjaja" niko ne spominje rootovanje, cosum romove i sl.

Hm meni, skoro uvek, kad je trebala garancija za servis telefon je bio u neispravnom stanju tako da tesko da bi mogao da vracam ROM (preandroid telefoni ;) )
Sto se tice gubitka garancije nisam imao licna iskustva ali vidim da ima ljudi kojima niko to nije gledao ali i kojima nije priznata garancija zbog Root-a.
Nemam razloga da ne verujem ni prvima ni drugima.
Vidjao sam i te price sa stranih foruma kako root mozda i nije narusavanje ali ako otkljucavas bootloader jeste... Nije me to nikad nesto posebno interesovalo tako da sam to vise usput ponesto zakacio.
Takodje nisam citao nijednu od garancija za moje droide tako da ne znam sta pise u njima pa ne mogu da ih tumacim,
ali mislim da ima razliciti napisanih garancija i jos razlicitijih tumacenja od strane servisa :)

Ono sto hocu da kazem jeste da je ipak najispravnije reci ljudima da rootovanje ipak nosi odredjenu kolicinu rizika u slucaju potrebe za garancijom.

Da ne bude zabune i sam sam rootovao moj Desire odavno iako je u garantnom roku jel je to bio preduslov da od njega dobijem daleko bolji telefon :)
No svako treba da odluci za sebe i preuzme taj rizik za sebe, nece niko od nas da ide sa npr storkyjem u servis, (ako mu pupupu zatreba) da se ubedjuje sa serviserima da li je prekrsio garanciju ili nije ;)

Poslednja izmena:
No svako treba da odluci za sebe i preuzme taj rizik za sebe, nece niko od nas da ide sa npr storkyjem u servis, (ako mu pupupu zatreba) da se ubedjuje sa serviserima da li je prekrsio garanciju ili nije ;)

:D Banuće im pola Banovog brda u servis ako budu pravili problem. :d

Nego, koliko vidim nema ništa od root-ovanja wildfirea na kome je froyo. Bar još neko vreme.

Nazad
Vrh Dno