Meni stvarno nije jasno sta imate protiv Handcent sms-a ... Nemam ni jednu zamerku na ovu app...
sent from TT
Ljudi sta je sa parkingmanijakom ili parkingbotom? Danas nisam mogao da ih nadjem na marketi...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Kako da sprečim da mi se pojavljuju reklame u igrama a da ne moram da isključujem wifi?
Tražih na marketu par dana ali nisam našao.-... Postoji li uopšte program koji bi u zadato vreme uključivao telefon i isključivao? Npr. uključi se sam u 10 am i isključi u 23 pm.....
Tražih na marketu par dana ali nisam našao.-... Postoji li uopšte program koji bi u zadato vreme uključivao telefon i isključivao? Npr. uključi se sam u 10 am i isključi u 23 pm.....
Koji program to radi?Da se iskljuci mozda i moze softverski (na rootovanom uredjaju), ali da ga ukljucis tako ne mere.
Najbolje sto mozes da nadjes je npr da ti se u 23pm iskluci sa svih mreza (npr airplane mode) iskljuci sve zvukove gps... pa onda ujutru da poukljucuje sve to. Bolje od toga neces uspeti.
A jel to samo meni ne radi opcija za download skinova u beatiful widgetu ili se i vama desava?
Rootuj slobodno...Hvala, ali nije mi rutovan mob.![]()
Rootuj slobodno...
Pusti te price oko gubljenaj garancije i straha da se nesto s****... To je za decu![]()
To za gubljenje garancije mi je najsmesnije, uvek moze da se flesnes stock rom ako nesto zeznes, a i u garanciji lepo pise "garancija ne vazi ako je do kvara doslo usled mehanickog ili hemiskog ostecenja uredjaja" niko ne spominje rootovanje, cosum romove i sl.
preporucujem svima aplikaciju/igru sa marketa "dismount" , odlicna 3D demonstracija ragdoll fizike![]()
No svako treba da odluci za sebe i preuzme taj rizik za sebe, nece niko od nas da ide sa npr storkyjem u servis, (ako mu pupupu zatreba) da se ubedjuje sa serviserima da li je prekrsio garanciju ili nije![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari