Ih, da l' moguce da je toliko bolji!
Ja sam i dalje na ARHD (trenutno 5.1.11).
Kod ARHD me je strasno nerviralo sto je na svaka tri dana izlazila nova verzija. U pocetku sam to pratio i kao ***** fleshovao telefon stalno. Medjutim, negdje kod 3.1.1 verzije ili tako nesto sam primijetio da svaki update donosi sve vise i vise problema i tu mi je pukao film. Prvo mi nije radio proximity senzor (jedan od sledecih update-a je rijesio zakljucavanjem! telefona pri razgovoru pa sam non stop slusao onaj odvratni klik, pa je bilo neka fora sa instalacijom nekakvog kalibratora pa je tek posle 2-3 update-a mike uspio da ispravi taj problem) pa onda BT nije htio da se upari sa slusalicom, pa mi jedno vrijeme senzor displeja nije radio kako treba (na suncu je bilo slabo osvetljenje a u tamnijim uslovima nisi mogao da gledas u tel dok ne smanjis rucno)
Drugi, batt usage mi se u tom periodu strasno pogorsao (vjerovatno je mike nesto za*****) u tih nekoliko verzija....Kao i memory mgmnt - tipa zakljucam tel, posle par minuta hocu nesto da vidim, pritisnem power i telefon se restartuje. Ili u sred surfa pukne browser pa moram da restartujem tel da bih nastavio. Zatim, pri svim tim problemima primijetio sam da slobodne memorije nikada nije bilo vise od 70-100mb...i telefon se vjerovatno zbog toga gubio.
Dalje, znao je da kad padne na ~120 mb slobodne mem pocne da sjecka ili laguje pri skrolu ili sa velikim zakasnjenjem pokrece aplilacije.
Jednostavno to vise nije bilo to. Pamtim verziju 2.1.4 ARHD-a kao najbolju od svih koje sam koristio.
Pretpostavljam da su nove verzije bolje,ali od kad sam na CM7 i ne pomisljam da se vratim na ARHD.
E sad, to sto se tice kamere ne znam za UI, ali bolje video snimke dobijam sa CM7. Manje su "streseni" i dosta su mekse teksture pogotovo pri slabijem osvetljenju.
Fotke nisam bas nesto uporedjivao posto mi je video vazniji.
Za dialer ne znam sta da kazem, ovaj default mi sasvim fino zavrsava posao.