Šta je novo?

LC napajanje i Gigatron :)

arheolog1981

Slavan
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poena
395
Pregledam neka napajanja na njihovom sajtu i vidim da osoba koja odgovara na pitanja hvali sledece http://www.gigatronshop.com/napajanja/lc_power_600w_lc600h-12_v2.31_12cm_fan-1656 Rekoh ajde da vidim iako znam da LC nije nista posebno-da budem politicki korektan :) Za oko mi je zapalo pitanje i odgovor u komentarima: ??? [07/03/2011]
Uzeo sam kod vas ovo napajanje pre neki dan. Kad sam proveravao voltazu u BIOS-u pokazivalo mi je da je snaga na 12v ustvari 12.8 ili 12.9, nekad i 13v. Da li je to normalno i da li mozda moze da osteti komponente?

Gigatron [07/03/2011]
To je vrh bolje da je preko nego ispod

Svaki komentar je suvisan, ali ga ipak dajem: odstupanje od skoro 10% na glavnoj grani je vrh?!
Mali off
Jedan biser od juce. Intel Energy stize nam u servis: verzija sa i5 750, GTS 450 i 4GB DDR3. Napajanje...frontier od 500W koje kosta oko 1200 din :) Sreca u nesreci da mucenik nije eksplodirao i\ili spalio neku komponentu. Ovako je "samo" prilikom gasenja dolazilo do sledeceg-ugasi se monitor a komp i dalje radi :) I naravno pomaze samo gasenje napajanja na dugme :)

:d

U vezi napona, treba izmeriti voltmetrom, softver zna da brljavi. ;)

to bas nevalja... mada bios se zestoko frlja sa voltazama.. meni je na LC 550w kad sam kupio jaci CPU napon pod opterecenjem posle pada poceo da skace.. sto je verovatno govorilo da skripi....... posle par dana sam ga zamenuo...

mada sta ces sa ljudima bas sam juce ugradio neki hantol 500w na c2d + 8800GT, pre toga bio neki grcki kinez od 400w :(
sta ces da sam rekao da mora 2x skuplje napajanje ne bi zardio ni dinara a jos radim terenski pa moram i na sebe da mislim....

to bas nevalja... mada bios se zestoko frlja sa voltazama.. meni je na LC 550w kad sam kupio jaci CPU napon pod opterecenjem posle pada poceo da skace.. sto je verovatno govorilo da skripi....... posle par dana sam ga zamenuo...

mada sta ces sa ljudima bas sam juce ugradio neki hantol 500w na c2d + 8800GT, pre toga bio neki grcki kinez od 400w :(
sta ces da sam rekao da mora 2x skuplje napajanje ne bi zardio ni dinara a jos radim terenski pa moram i na sebe da mislim....

I ja sam u istom sosu, razumem te :) Ali Frontier na onakvu masinu :wall: Pa to je stari ATX standard kao i smece od Bluberija, KME-a i sl. Glavna grana +12V je jedva deklarisana na 16 A(Kao Bluberi od 560W)! To daje maksimalnu snagu od jedva 192W a i to je kod tih Kineza tesko ostvarivo. Ne mora napajanje od 100E, al ne mora bas ni od 10 :)

Hahahahahahahahahahahahaha,koji car,on razvukao pricu o kladionici,na mestu koje nema nikakve dodirne tacke sa njom.

Neverovatno,o cemu ovaj prica,a tema je napajanje:D

Pa čovek mu rekao kako da odigra dobro tiket :) nešto mi je poznata ova fora.

I kad ja kazem da u Gigatronu rade rostiljari, konobari i ostali strucnjaci post mi se brise.

Danas svako moze da bude prodavac hardvera, tako da me ovo i ne cudi previse. Ali me cudi da daju ovakvim indijancima da komentarisu u ime radnje. :p

Preterujete stvarno...... dobar prodavac treba da se poistoveti sa kupcem, vi verovatno nikad niste u zivotu ni videli dobrog prodavcka kod kojeg kad odete da kupite kosulju on vam proda kajs i pantalone......, vazna je komunikacija a za to nema ni skole...

sada u vecini firmi rade roboti i atkvi *****i manekeni se i stavljaju u vecini firmi, ja u tim komentarima nevidim nista lose na sajtu... iskreno nisam iz BG i neznam kakvi su im prodavci ali ako su komunikativni to nije lose jer je njihov zadatak da prodaju robu a ne da statiraju

Verovatno nikad nismo ispali toliko glupi da nam neko proda kais i pantalone uz kosulju....

To nije prodavac, to je uvaljivac

Nazad
Vrh Dno