Šta je novo?

IT slicice (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
rmocq1.jpg

Poslednja izmena:
sYWfF.jpg

22.jpg

Poslednja izmena od urednika:
ma daj, i ona je sad kao cvećka, a dala je da je slika golu pa sad kao lupa objektive... sramota jedna... da je čestita devojka ne bi to nikad dozvolila... a ružna je za medalju, orah iz ruke da joj je uzmeš... ne bi je ni vilom...

Da, da, moja komšinica koja ima 60+ kaže: "Kuku meni, ne do bog, da me moj Đorđo vidi golu...." :D U braku su više od 40 godina. (diskutabilna je istinitost tvrdnje). Hoću da kažem vremena tj. moralne norme se mjenjaju.

Da nije totalni offtopic:

f1-strasna-nesreca.jpg

koma-comic-strip-the-i-evolution.jpg

Hahha, pa kad se das.provocirati, pokusavaju ljudi pa izgleda uspeju xD

@tema,elem, da ne skrenemo puno

146688_700b_v1.jpg

matoro,al.... xD

hhahha,zamisli dodjes kuci, i na screensaver-u nadjes sliku svoje bebe, ovog kalibra ;D

116563_700b.jpg

Poslednja izmena:
o9qxpw.jpg

263090_2186324614961_1152407960_2774728_3440147_n.jpg

HAHAHAHAHAH :d

Veoma moguce, pre godinu dana sam imao neke terenske vezbe tamo i svasta sam video. Npr covek ima mali hram u dvoristu ali najjaca je mini ajfelova kula od 2m :d :d :d

Ajfelova kula valjda u Velikoj Plani ili Sm. Palanci ako se ne varam?

Poslednja izmena:
Mozda ih ima i tu ali ovo je neko naselje pre nekog lovista, uglavnom oko Negotina.. to naselje je pre neke reke koja je izdubila neki bolestan kanjon.. zaboravih kako se zove :d

Mozda ih ima i tu ali ovo je neko naselje pre nekog lovista, uglavnom oko Negotina.. to naselje je pre neke reke koja je izdubila neki bolestan kanjon.. zaboravih kako se zove :d
Вратна (река)

A sto se tice PC spomenika - sumnjam da je iz istocne Srbije, ne barataju ti ljudi koji prave sve te stvari toliko tehnikom :D Vise preovladavaju raznorazne statue u vidu lavova i sl. Ocekujem intenzivno PC spomenike ali sa TFT monitorima za nekih 40-50 godina,kada dodje smena generacija :p:D:d

Jeste Vratna, hvala na podsecanju :D :)

ewrweeee.jpg

rrreeeeet.jpg

Benchmarking sexy haljina na Benchu od sinoc :d

Kontam da je neki Kinez postavio koristeci Google Translate :type:

daj boze da google translate prevede nesto na srpski sa bar tacnim padezima ...

qzCZX.jpg

^ svi koji su pipnuli ekran nek stave +1

+1

damn , wrong hand

da,trebala je desna ;(

zbbkh5sfvy.jpg

^^^

+1

Awesome! :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad