V6 (6-12-11)
* Added Hacked Mms.apk
* Added Overscroll Glow
* Added some more Notification in updater Script (It Will tell you all the steps its doing while installing)
* Added Non-Increasing Ring with Landscape in Phone Dialer
Krenuo sam da flešnem F1 v6 i videh ovo:
Interesuje me da li se Overscroll Glow može uključiti/isključiti ili je njime zamenjen defaultni bounce effect, koji se meni inače daleko više sviđa od glow-a?
Zar ga ima i na V5? Sudeći po changelog-u uveden je tek u V6!
Ja sam preksinoc stavio v5 a dva sata kasnije izasao v6. Posle me mrzelo sve iz pocetka zbog istog problema kao i tvog. Danas citam da ce resiti to i lockscreen uskoro u v7. I tako u krug
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
ali razmisljas o bateriji,meni je widgetlocker dosta prozdirao bateriju.![]()
Naravo da postoji, trenutno koristim stock JVO + CF-Root i instalirao sam Voodoo Control Plus aplikaciju koja je praktično Voodoo Sound.
Nema na cemu. Tu sam jos danas i prodajem ga veceras pa se pridruzujem cezaru za koji dan.
Uradi factory reset.
Ljudi što prodajete SGS1 taman sad kad će konačno na 2.3.4 raditi kako treba?Pri tom prelazite na SGS2 rev 1.0, bolje sačekati koji mesec da Samsung ispegla HW bug-ove i izbaci pobošljanu verziju, posle će svi ti HW bug-ovi koje sad "ne primećujete" biti prva stvar za koju će vas neko pitati kada fon stavite u oglase.
![]()
Ja tipujem na ova 2 djubreta kad je u pitanju battery drain:
- syncmldm.apk (Software Update)
- syncmlds.apk (Samsung Account)
Ipak ću stock JVP i možda ubacim CRT i battery % ako ima za JVP.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari