nikad nije izašla opera za ipad! izašlo je ono sr*nje mini što se koristi na java enabled telefonima!!! opera mobile je jedno 38 miliona puta bolji browser od safarija! nema poente ni da pišem zašto je bolja, pa safari nema mogućnost da snimi stranu za offline reading! ja trenutno koristim perfect browser i ok je. nije kao opera, ali bože moj...
po koji put si rekao da vise neces ovde morbius?
da li neko broji?![]()
zanimljivo je koliko je za vas apple bez veze a svi ste do jednog juce pratili WWDC u detalje.
Evo jedana stvar koja je prosla nezapazena; iPhone’s LED flash za propustene pozive i alerts:
Pa i do sada si ih kupovao samo jednom, recimo ja imam vise iPhone u porodici i na svima instaliram aplikacije sa mog naloga, znaci aplikacija nije vezana za uredjaj vec za nalog. Jedino sto za iPad postoje posebne verzije programa koje moras da ih kupis, dok neki nude sve verzije zajedno kao tapatalk na primer koji ako si kupio za iPhone, mozes besplatno da instaliras i verziju za iPad.
Vidis, problem je u tome sto "vi" non stop servirate tu pricu da "mi" mislimo da je to nesto novo i revolucionarno a te reci niko ovde nije spomenuo niti na njih tako gleda.
Priest, ili bilo ko drugi, hajde pls nabrojite inovacije koje sad iOS5 izdvajaju od drugih OS-ova, a da pri tom nisu klasican rip-off necega vec vidjenog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari