Šta je novo?

Fable 3 za PC

*****ka :d cenzura

Ne znam da li si primetio ali " chicken lives " posle razgovora sa momkom i ulaska ponovo u kuhinju pored nje se seta jedna " crna kokica " ...

Poslednja izmena:
Deblini problem, instalirao sam ponovopakovanu verziju od Crne Kutije, i sad sve lepo namestim i updateujem i zalecim, i kad hocu da pokrenem, kaze mi da ne mogu direktno iz fable3.exe da pokrenem nego preko launchera. E sad, problem je sto ja i pokrecem preko njega!?

Deblini problem, instalirao sam ponovopakovanu verziju od Crne Kutije, i sad sve lepo namestim i updateujem i zalecim, i kad hocu da pokrenem, kaze mi da ne mogu direktno iz fable3.exe da pokrenem nego preko launchera. E sad, problem je sto ja i pokrecem preko njega!?

Pokreni preko F3Secu...

Preko F3Secu dobijam ovo
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: Fable3.exe
Application Version: 1.1.0.3
Application Timestamp: 4d94a571
Fault Module Name: xlive.dll
Fault Module Version: 3.5.88.0
Fault Module Timestamp: 4da10de9
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 0016358c
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 9242
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

*****ka :d cenzura

Ne znam da li si primetio ali " chicken lives " posle razgovora sa momkom i ulaska ponovo u kuhinju pored nje se seta jedna " crna kokica " ...

Razgovora sa momkom? Da li to implicira da si izabrao princezu za "karaktera"?

The PC version of the game includes all DLC and LCE content for free.

Ovo mi se dopada sto su uradili(kao ac:broherhood).

Presao sam igru i ono, zanimljivo je. Ima momenata gde igra bas smara, ali sve u svemu, fina zezancija od igre. Samo na kraju sam se ispalio, bio sam previse "dobar" i kostalo me je vise od pola stanovnistva. Savet za one koji igraju, da pred kraj igre znaju da dani veoma brzo prolaze, tako da bi trebalo odmah da se odluce sta hoce da budu. On to the W2 now... :D

Probao sam je malo, i meni previse lici na keca (koji mi se svidjao) a nisam u tom fazonu trenutno, te je otisla na queue listi za odigrati jedno desetak mesta nadole, znaci mozda dogodine...

Upravo presao igru,odlicna kao i prethodna 2 dela,veliki sam fan serijala i sasvim sam zadovoljan 3 delom.
Nadam se da ce Lionhead nastaviti sa praksom izdavanja ovog serijala za PC mada nisam nesto ubedjen posle E3 sajma gde su prikazali Fable: The Journey sa "revolucionarnim" kinectom :D
P.S. Novi naslednik prestola Albiona ce biti crnac,jer sam ozenio crnkinju :D

Poslednja izmena:
Presao sam igru i ono, zanimljivo je. Ima momenata gde igra bas smara, ali sve u svemu, fina zezancija od igre. Samo na kraju sam se ispalio, bio sam previse "dobar" i kostalo me je vise od pola stanovnistva. Savet za one koji igraju, da pred kraj igre znaju da dani veoma brzo prolaze, tako da bi trebalo odmah da se odluce sta hoce da budu. On to the W2 now... :D

Igra te uči da ne možeš biti dobar prema svima jer ako to pokušaš svi će pomreti. Tvoj brat zapravo i nije bio toliko lud i loš koliko se čini na početku ;)

Pobogu, pa za toliko sam mogao da skapiram, nego kazem brzo vreme prolazi kasnije, imas momenata kada mozes da spases stanovnistvo, ali nema bas mnogo momenata za odluke, tj. dana.

Probao sam je malo, i meni previse lici na keca (koji mi se svidjao)

ni dvojak ni trojka fable ne moze da se poredi sa sa prvim delom, jer drugi i treci deo su toliko pojednostavljeni da to nije normalno a do para se neverovatno lako stize, dok u kecu si bogami morao da se pomucis i to bogami dosta. u kecu da bi nosaio neko oruzije si morao da odes da se nabudzis da bi mogo da nosis odredjeno oruzije dok u dvojci i trojci si mogo da kupis sta si hteo i to si odmah mogo da koristis bitno je da samo imas para. onda me nervira ona dzukela u igri, on trci ispred mene i pokazuje mi gde se moze komapi ili gde je zavucena neka kutija ili kovceg (pusti mene da sam istrazujem), dok u kecu su sve to morao sam da gledas, da bi nasao kljuceve koji su zakopani si morao dobro da gledas u patos da bi skontao u boji zemlje i da vidis gdeces da kopas onda za kovcege si morao sam da se pomucis i da se zavuces u svaki cosak da bi ih pronasao. a u dvojci i trojci ponavljam se to je sve pojednostavljeno. onda jos ona strelica koja te navodi gde treba da ides da se ne zagubis (srecom pa ima da se to iskljuci).

igru ko da su pravili za ******e koliko su je pojednostavnili, daleko od toga da su dvojka i trojka losi ali suvise su pojednostavljene igre naspram keca.

Vrh Dno